reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lekarz mowi ze nie ma dobrego widoku i nie mozna dokladnie zmierzyc ale bije baaaardzo alabo. I tak zarodek ma 6mm tak jak w czwartek. Przestal sie rozwijac tylko serduszko jeszcze bije i kwestia czasu kiedy przestanie
Hmmm... przykro mi. Co do obrazu ja mam wrazenie, że za każdym razem serduszko bije tak samo, a jest różnica. Dlatego uważam, że bez sprawdzania tętna ta informacja nie powinna być dla Ciebie rzeczową. A który to tc? Nie ma szans, że lekarz się myli? Może warto jeszcze iść i skontrolować sprawę u kogoś innego.wiem że świeta i jest to dla Ciebie ciężkie, ale może dla własnego spokoju.

reklama
Hejka, a czy masz jakies doswiadczenie z tymi lekarzami ? Bo ja w sumie troche z przypadku trafilam do mojej dr i po wczorajszej wizycie rozwazam zmiane lekarza. Moze masz kogos kogo moglabys polecic ? Ja tam mialam do czynienia jezzcze z dr Czerkwinskim, co prawda nie gadalam z nim za wiele ale byl bardzo wpprzadku. Jednak pierwsze wrazenie jest czesto mylne.
Mam z Lewym. On pomogl mi zajsc w ciaze szhbko a bylam trudnym przypadkiem.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Robili. Na dzień wczorajszy nie było widać płynu czy powiększonych jajników. Był mój gin, bo miał akurat wczoraj dyżur i mówił, ze na razie jest ok, ale jakbym się choć troszkę gorzej poczuła mam wracać. Dostałam dostinex i mam jeszcze dzisiaj brać metronidazol.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To teraz uważaj na siebie i odpoczywaj. Czy dziś będziesz wiedziała jak Twoje zarodki czy kiedy się kontaktujesz z embriologami?

Dziewczyny czy po punkcji jak wczoraj zemdlałam ale na izbie nic nie wykryli, dzisiaj mam napady gorąca, troszkę mi się kołuje w głowie ale dzieje się to po jedzeniu to mam się martwić? Bo nie wiem czy jechać znowu na izbę czy takie rzeczy się dzieją. Nie mogę się dodzwonić do swojej kliniki ani lekarza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi się zdarzały, tylko ja miałam niewielką hiperkę.

To teraz uważaj na siebie i odpoczywaj. Czy dziś będziesz wiedziała jak Twoje zarodki czy kiedy się kontaktujesz z embriologami?

Dzisiaj o 13 mam dzwonić. Dzwoniłam do gina czy mam znowu jechać na izbę. Powiedział, ze napady gorąca mogą być od spadku estradiolu bo w dniu punkcji miałam ok 5500 i teraz po punkcji spada. Jajniki bolą ale nie bardziej niż się tego spodziewałam. Jadę jutro na 9 rano na badania i usg i jutro będzie decyzja czy robimy transfer w piątek czy czekamy miesiąc [emoji6] trochę mnie uspokoił bo nie lubię jak z moim organizmem dzieje się coś czego nie mogę zatrzymać.

Hmmm... przykro mi. Co do obrazu ja mam wrazenie, że za każdym razem serduszko bije tak samo, a jest różnica. Dlatego uważam, że bez sprawdzania tętna ta informacja nie powinna być dla Ciebie rzeczową. A który to tc? Nie ma szans, że lekarz się myli? Może warto jeszcze iść i skontrolować sprawę u kogoś innego.wiem że świeta i jest to dla Ciebie ciężkie, ale może dla własnego spokoju.
Poczatek 7 tygodnia. Co prawda wkurzyl mnie lekarz. Nie mowilam tego mezowi,ale jak poplakalam sie i spytalam lekarza co jego zdaniem powinnam zrobic,zauwazylam lekki usmiech w konciku ust i slowa JA JUZ NIC NIE MÓWIE. byc moze wydawalo mi sie z tym usmiechem,ale mialam wrazenie ze mu nie na reke ze nie chce odstawic tabletek

reklama
Dzisiaj o 13 mam dzwonić. Dzwoniłam do gina czy mam znowu jechać na izbę. Powiedział, ze napady gorąca mogą być od spadku estradiolu bo w dniu punkcji miałam ok 5500 i teraz po punkcji spada. Jajniki bolą ale nie bardziej niż się tego spodziewałam. Jadę jutro na 9 rano na badania i usg i jutro będzie decyzja czy robimy transfer w piątek czy czekamy miesiąc [emoji6] trochę mnie uspokoił bo nie lubię jak z moim organizmem dzieje się coś czego nie mogę zatrzymać.

No to czekamy razem z Tobą na info o Twoich Kropkach.

Do góry