reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

według ostatniej miesiączki jak teraz patrzę w tabelach w necie zarodek jest idealny ima 11 mm.
Nie będe tu podawała nazwisk,ale cześć z Was wie który to lekarz - zwą go najlepszym lekarzem w Pl! Fuck!

Jak dasz radę idź jeszcze gdzieś do lekarza, żeby mieć spokojne Święta. Moim zdaniem rozmiar zarodka jest ok.i są na to odpowiednie publikacje.

reklama
Moze mu sie cos popierd*lilo,zmeczony czy jak? Przeciez @anett96 bylas zadowolona z niego. Ty w ogole u Lewego bylas? Nie byl.dzisiaj jakis wyjatkowo przyciapany? Moze przejdziesz sie do tej co bylas w tamtym tygodniu?
u niego byłam. On już ostatnio mi inaczej liczył tylko siedziałam cicho z dziś sie odezwałam że wg mnie to jest 7 a nie 9 tydzień.Wedy też mówił że mały za mały jest.... Najchetniej bym już tam nie chodziła, tylko że zwykly lekarz - zwykły ginek nie pomoże w tych fraxyparynach itd ja nie wiem ile czasu się to zazywa. Może uda mi się zapisać do lekarki z polecenia przyjmującej w przychodni przyszpitalnej u ktorej bedę prowadziła ciąże i tam rodziła. Oby mi się udało przed świętami.. Bo teraz nie bardzo wiem co robić w święta - miałam rodzinę w wigilie informować o ciąży... A tekst typu jak Pani zacznie krwawić to do szpitala na Wołowskiej jechać - mnie rozwalił. ***** nawet krwiaka majac nie krwawiłam! Spisał ciężę na straty juz!!!!
Mój mąż jak tylko wyszliśmy stwierdził że on nie umie liczyć i tyle.
No jak ostatnia miesiaczka 28 pazdziernika a on mina ostatniej wizycie mówi ze poród 30 czerwca.. Tiaaaa

Czesc dziewczyny.... Dzisiaj lekarz proponowal juz odstawienie lekow.zarodek nic nie urosl,tetno bardzo slabe. Ze wzgledu na to ze tetno jest nie zgodzilam sie na odstawienie lekow. Nie chce zabijac mojego malenstwa.... Lekarz powiedzial,ze stan taki ze zarpdek nie rosnie i tetno nie przyspiesza moze trwac ok 10 dni. Potem umiera.... Jesli chodzi o mnie to do soboty powinno byc juz po wszystkim.... Jestesmy z mezem zalamani....
Bardzo mi przykro.Co za dzień. Też nie odstawiła bym leków

Anetka, a moze on tak brutalnie chcial sie ciebie "pozbyc"? W sensie ze nie ma czasu prowadzic ciazy i chcial, zebys poszla do kogos.innego? Ale jesli tak by bylo to dupek ma maxa, ja mam tylko nadzieje, ze mu sie.cos.pomieszalo...
Kiedy on sam po 1 wizycie po becie pozytywnej mówił widzimy się tego i tego. Wiem ze on ponoć ciąż nie prowadzi wiec gdyby tak było to by powiedział chyba.. Jutro z rana dzwonię do tej ginek ze szpitala. Powiem Ci że w sercu czuję spokój. Będzie dobrze.

Jezu zeby tylko Dami sie nie zarazil. Tak juz teraz nie zarazasz
O kuźwa Asia ty się dowiedz jak długo to jest zaraźliwe. Półpasiec jest CHOLERNIE groźny dla osób osłabionych. Jak staruszek zachoruje to bardzo często nie da się go już wyleczyć. Mój wujek, kuzyn babci zachorował półtora roku temu. I mimo naprawdę leczenia takiego jak tylko się da nadal w nim siedzi, chodzi do kliniki leczenia bólu na zastrzyki żeby ten nerw zaatakowany przytępiał żeby bolało go mniej. Ja nie chce straszyć ale dowiedz się koniecznie w jakim jesteś stanie i jak długo zarażasz a jeśli zarażasz to bym na pare dni Damiemu opiekę zapewniła kogoś innego, jak nikogo nie ma to pielęgniarkę zatrudniła z tej kasy co macie zebrana.

Ja pierd co z tymi lekarzami. Przewraca sie w dupkach od hajsu. Jedynie z tym icsi przyznaje jej racje, tradycyjne ivf to troche strata komorek jajowyc.
A ktory dc masz dzisiaj? 5tego bedziesz.miec.juz 10dc? Moze faktycznie sie jej cos znowu pomieszalo, ale moze tez jest potrzeba odczekac po tamtych globulkach? Zreszta gonapeptyl hamuje wzrost pecherzykow wiec chyba za.pozno nie powinno byc.
Dziś mam 19 dc cyklu, 27 grudnia mam dostac okres a skoro mam nastepną wizyte dopero na 5 stycznia to bedzie moj 10 dc, cos mi się tu nie zgadza.
A tak w ogole to oni w Novum dzis mieli wigilie firmowa

reklama
No 8 dokladnie;) Mialam isc w tym tyg zeby w swieta spokojnie siedziec juz bylam zapisana,ale sie wypisalam kolezanki powiedzialy zebym tak czesto nie chodziła:) a mnie tam nic nie cisnie noca nawet w sumie i w dzien,bo malo pije wogole.a na ten bol nie biore nic,bo to trwa góra minute taki bol lekki @ i przechodzi.I tak ok 4razy dziennie.I pozatym zero objawow juzo_O
Jak wszystko jest w pozadku to nie ma sensu co chwile latac na usg. Mi tez objawy praktycznie przeszly, tzn chodzi mi o mdlosci. Mialam okropne a od paru dni tylko od czasu do czasu delikatne. Cycki mi tylko urosly juz o rozmiar :eek: o troche bola.

Do góry