reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny moje,
Dziś już trochę lepiej zemną.. wczoraj po tych mieszankach co z Aśka zrobiliśmy to czułem się jakby nic mi nie było[emoji28] dziś znów mnie brzuch boli ale nie będę marudzić. Hehe.. Aśka mi robi czasem kroplóweczke, uczyłem ją na mnie to robić po 14 próbnych wkłuciach się nauczyła i teraz nawet jej to przyjemność sprawia. Ja wiem że jest kochana[emoji7] kurcze po tym 2 Nivolumab-ie nie było źle tylko znów Aśka nagadała by mnie lekarka USG obejrzała i znów że punkcja brzucha musi być..Ehh w sumie bym ich wyśmiał ale chciałem pokazać Asce co to jest i widziała jak mnie dziurawią..Hihi.. Prawie zemdlała jak widziała te igły[emoji33] [emoji85] dźgneli mnie 3 razy i znów nic...Ehh nie wiem kto dał im te dyplomy..Teraz mam kolejne 3 dziury w brzuchu[emoji36]
Kurcze tyle spraw na głowie teraz...A jak Wasze przygotowania do Świąt?[emoji72] [emoji6]
Dami

★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
Trzymajcie sie! U nas spokojnie jezeli chodzi o przygotowania świąteczne :-)

reklama
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Grudzień to magiczny czas.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:

Link do: Kalendarz

2017-12-19 mala87 transfer
2017-12-19 Jeszczeniematka transfer
2017-12-19 Evelevel punkcja
2017-12-19 Kurcia wizyta po nieudanym transferze
2017-12-19 dżoasia 1 wizyta przed crio
2017-12-19 Marghi88 wizyta startowa

2017-12-21 walczaca o szczescie wizyta serduszkowa <3 <3
2017-12-21 zakręcona123 beta !!
2017-12-21 hope322 Podglądanie maluszka + rozmowa z genetykiem
2017-12-22 Aguleczka29 badania prenatalne
2017-12-27 Zylwia USG pęcherzykowe :)
2017-12-27 Oczekiwanie2017 podglądanie maluszka <3
2017-12-28 klodine termin porodu
2018-01-07 dreamscometrue termin porodu ( ET: 24.04.2017 )
2018-01-21 KEHA termin porodu
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu
2018-05-06 Evelin83 termin porodu
2018-06-13 jasani termin porodu 2018-07-01 Peugeotka36 termin porodu
2018-07-18 hope322 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
No no widzę kalendarz i nawet się w nim dzieję :-)
Dziewczęta powodzenia dla wszystkich. Trzymam kciuki aby kropki zostaly na najbliższe 9 miesiecy z mamusiami. A tym wizytującym samych dobrych wieści!
P.S. o i nawet ja wpisana? Dzięki,sama bym sie nie odważyła:-)

A tylko moja to pierwsza wizyta więc nie wiadomo czy będzie serduszko... ;-)

Transfer miałaś 8 dni po mnie i wizytę też 8 dni później więc mogą już być serduszka. Ale jeśli by nie było to jeszcze chyba nie powód do niepokoju. Najważniejsze to słuchać lekarza i wierzyć w to co on mówi.

Ponieważ twój pierwszy wynik oscyluje w granicach 100 a nie 10 to myśle ze nie masz co się martwić ze wyjdzieskrajnie rożny. No ale jak ktoś ma pierwsza bete 10 to dwie jednostki w górę czy dol robią znaczenie w % przyrostu. Twoja beta naprawdę jedna z piękniejszych jakie widziałam

Rozumiem, w tym calutkim stresie nie pomyslalam o tym, ze co lab to inny sprzet a moze i inna skala pomiarowa. Dobrze jednak, ze jestescie Wy, wiec zawsze ktos pomocny sie znajdzie, kto udzieli rady lub wsakzowki :)

Co do wyniku wczorajszego, ja nadal mysle ze snie. Wczoraj troche sie wyluzowalam, dzis mialam takie same zamiary ale widze, ze jestem jeszcze bardziej przerazona a raczej bojazliwa przed kolejnym badaniem i tym, czy nastepna beta poszla w gore tak jak trzeba niz bylam przed wczorajszym.

Ostatnia edycja:
Rozumiem, w tym calutkim stresie nie pomyslalam o tym, ze co lab to inny sprzet a moze i inna skala pomiarowa. Dobrze jednak, ze jestescie Wy, wiec zawsze ktos pomocy sie znajdzie, kto udzieli pomocnej rady lub wsakzowki :)

Co do wyniku wczorajszego, ja nadal mysle ze snie. Wczoraj troche sie wyluzowalam, dzis mialam takie same zamiary ale widze, ze jestem jeszcze bardziej przerazona a raczej bojazliwa przed kolejnym badaniem i tym, czy nastepna beta poszla w gore tak jak trzeba niz bylam przed wczorajszym.
No tak to jest, czujesz szczescie, zaczynasz wierzyc i jeszcze bardziej sie boisz. Przyrosty bety, serduszko...
Ale ja naprawde czuje ze wszystko bedzoe u ciebie jak w bajce :)

reklama
Do góry