reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny moje,
Dziś już trochę lepiej zemną.. wczoraj po tych mieszankach co z Aśka zrobiliśmy to czułem się jakby nic mi nie było[emoji28] dziś znów mnie brzuch boli ale nie będę marudzić. Hehe.. Aśka mi robi czasem kroplóweczke, uczyłem ją na mnie to robić po 14 próbnych wkłuciach się nauczyła i teraz nawet jej to przyjemność sprawia. Ja wiem że jest kochana[emoji7] kurcze po tym 2 Nivolumab-ie nie było źle tylko znów Aśka nagadała by mnie lekarka USG obejrzała i znów że punkcja brzucha musi być..Ehh w sumie bym ich wyśmiał ale chciałem pokazać Asce co to jest i widziała jak mnie dziurawią..Hihi.. Prawie zemdlała jak widziała te igły[emoji33] [emoji85] dźgneli mnie 3 razy i znów nic...Ehh nie wiem kto dał im te dyplomy..Teraz mam kolejne 3 dziury w brzuchu[emoji36]
Kurcze tyle spraw na głowie teraz...A jak Wasze przygotowania do Świąt?[emoji72] [emoji6]
Dami

★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
Trzymajcie sie! U nas spokojnie jezeli chodzi o przygotowania świąteczne :-)

reklama
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Grudzień to magiczny czas.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:

Link do: Kalendarz

2017-12-19 mala87 transfer
2017-12-19 Jeszczeniematka transfer
2017-12-19 Evelevel punkcja
2017-12-19 Kurcia wizyta po nieudanym transferze
2017-12-19 dżoasia 1 wizyta przed crio
2017-12-19 Marghi88 wizyta startowa

2017-12-21 walczaca o szczescie wizyta serduszkowa <3 <3
2017-12-21 zakręcona123 beta !!
2017-12-21 hope322 Podglądanie maluszka + rozmowa z genetykiem
2017-12-22 Aguleczka29 badania prenatalne
2017-12-27 Zylwia USG pęcherzykowe :)
2017-12-27 Oczekiwanie2017 podglądanie maluszka <3
2017-12-28 klodine termin porodu
2018-01-07 dreamscometrue termin porodu ( ET: 24.04.2017 )
2018-01-21 KEHA termin porodu
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu
2018-05-06 Evelin83 termin porodu
2018-06-13 jasani termin porodu 2018-07-01 Peugeotka36 termin porodu
2018-07-18 hope322 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
No no widzę kalendarz i nawet się w nim dzieję :-)
Dziewczęta powodzenia dla wszystkich. Trzymam kciuki aby kropki zostaly na najbliższe 9 miesiecy z mamusiami. A tym wizytującym samych dobrych wieści!
P.S. o i nawet ja wpisana? Dzięki,sama bym sie nie odważyła:-)

A tylko moja to pierwsza wizyta więc nie wiadomo czy będzie serduszko... ;-)

Transfer miałaś 8 dni po mnie i wizytę też 8 dni później więc mogą już być serduszka. Ale jeśli by nie było to jeszcze chyba nie powód do niepokoju. Najważniejsze to słuchać lekarza i wierzyć w to co on mówi.

Ponieważ twój pierwszy wynik oscyluje w granicach 100 a nie 10 to myśle ze nie masz co się martwić ze wyjdzieskrajnie rożny. No ale jak ktoś ma pierwsza bete 10 to dwie jednostki w górę czy dol robią znaczenie w % przyrostu. Twoja beta naprawdę jedna z piękniejszych jakie widziałam

Rozumiem, w tym calutkim stresie nie pomyslalam o tym, ze co lab to inny sprzet a moze i inna skala pomiarowa. Dobrze jednak, ze jestescie Wy, wiec zawsze ktos pomocny sie znajdzie, kto udzieli rady lub wsakzowki :)

Co do wyniku wczorajszego, ja nadal mysle ze snie. Wczoraj troche sie wyluzowalam, dzis mialam takie same zamiary ale widze, ze jestem jeszcze bardziej przerazona a raczej bojazliwa przed kolejnym badaniem i tym, czy nastepna beta poszla w gore tak jak trzeba niz bylam przed wczorajszym.

Ostatnia edycja:
Rozumiem, w tym calutkim stresie nie pomyslalam o tym, ze co lab to inny sprzet a moze i inna skala pomiarowa. Dobrze jednak, ze jestescie Wy, wiec zawsze ktos pomocy sie znajdzie, kto udzieli pomocnej rady lub wsakzowki :)

Co do wyniku wczorajszego, ja nadal mysle ze snie. Wczoraj troche sie wyluzowalam, dzis mialam takie same zamiary ale widze, ze jestem jeszcze bardziej przerazona a raczej bojazliwa przed kolejnym badaniem i tym, czy nastepna beta poszla w gore tak jak trzeba niz bylam przed wczorajszym.
No tak to jest, czujesz szczescie, zaczynasz wierzyc i jeszcze bardziej sie boisz. Przyrosty bety, serduszko...
Ale ja naprawde czuje ze wszystko bedzoe u ciebie jak w bajce :)

reklama
Do góry