walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Trzymajcie sie! U nas spokojnie jezeli chodzi o przygotowania świąteczne :-)Cześć dziewczyny moje,
Dziś już trochę lepiej zemną.. wczoraj po tych mieszankach co z Aśka zrobiliśmy to czułem się jakby nic mi nie było[emoji28] dziś znów mnie brzuch boli ale nie będę marudzić. Hehe.. Aśka mi robi czasem kroplóweczke, uczyłem ją na mnie to robić po 14 próbnych wkłuciach się nauczyła i teraz nawet jej to przyjemność sprawia. Ja wiem że jest kochana[emoji7] kurcze po tym 2 Nivolumab-ie nie było źle tylko znów Aśka nagadała by mnie lekarka USG obejrzała i znów że punkcja brzucha musi być..Ehh w sumie bym ich wyśmiał ale chciałem pokazać Asce co to jest i widziała jak mnie dziurawią..Hihi.. Prawie zemdlała jak widziała te igły[emoji33] [emoji85] dźgneli mnie 3 razy i znów nic...Ehh nie wiem kto dał im te dyplomy..Teraz mam kolejne 3 dziury w brzuchu[emoji36]
Kurcze tyle spraw na głowie teraz...A jak Wasze przygotowania do Świąt?[emoji72] [emoji6]
Dami
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★