reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia czuję, że to jest nasz czas.

Biorę już dłuższy czas kwas foliowy, selen, cynk i wit. D3. Jak mi się przypomni, to magnez z B6 i B12.
Coś jeszcze? Który kwas foliowy jest godny polecenia? Może jednak lepiej zainwestować w jakiś suplement dla kobiet w ciąży?
Momentami już mi niedobrze od tych tabletek...
Jem regularnie awokado i nasiona chia jako źródło kwasów omega, kasze różne, warzywa i owoce. Ogólnie wydaje mi się, że dietę mam zbilansowaną, wyniki w normie.
Jestem na diecie wegetariańskiej. Czy któraś jeszcze jest na takiej diecie? :)
Ja teraz mam tych witamin od groma, codziennie lykam inne;) wrocilam do ovarinu, do tego metyle kw foliowy i b12, pregna plus, bo ma jod, zurawit, coby mi sie kwiatki nie porobily znowu, d vitum, magne b6 i tak sobie lykam raz jedne raz drugie bo sie w nich niektore wit powtarzaja wiec zeby znowu nie przedawkowac:)
Co do diety to ja jem wszystko, mam taka prace ze nie da sie jesc monotonnie;) na szczescie oczywiscie zdrowo. A z miesa nie umialabym zrezygnowac;) glownie takie swojskie domowe jadam, bo rodzice sobie hodują na potrzeby wlasne i nas, dzieci;)

Dziewczyny powodzenia dzis na transferach!!!!
Dżoasia to bedzie Twoj czas :)
Dziewczeta dziekuje za kciuki, czy to moj czas to sie okaze wieczor, bo niestety jestem swiadoma, ze czasem sie cos pokicha. Wiec na razie.looz i pieke dalej ciacho, na nic sie nie nastawiam :]
Kurcia a ty o ktorej masz wizyte?:)

Kochana bezpłodną to nie, bo już jedno śliczne dzidzi masz :* Wiem co mówię, widziałam Twoje zdj na fejsiku, śliczne Bobo :* A Tobie do alkoholiczki pewnie daleko, a do grubej tym bardziej :D:D:D

Wiecie jaki czad??!! "Wyrzygałam" mojemu (w żartach oczywiście), że wyżłopał mi wino w sobotę a tu @ przyszła i trzeba już dbać o endo to się z pidżamy przebrał i pozapitalał do sklepu:laugh2::laugh2: Nawet nie zdążyłam poprosić czy coś, tylko bez słowa ubrał się i pojechał :D
Już ćwiczy Twoje zachcianki ciążowe :-))

Wrócę do pracy i jakoś zarobie te 7 tys:) bo mniej więcej tyle będzie potrzebne do zamrożonych komórek. Tylko że obiecałam mu że jeśli przystąpimy do kolejnej próby i się nie uda to już dam mu spokój i nie będziemy wracać do tematu leczenia.
I tak parę miesięcy musimy poczekać że względu finansowych, no i męża robaczki muszę podpaść witaminkami. Kiedyś słyszałam o jakiś zastrzykach dla mężczyzn na lepsze nasienie,wiesz coś o tym?
To chodzi o testosteron też. Ale u nas nie przyniósł efektu...

reklama
no umiem juz zastrzyki robić.. tak zakładać kroplówke i do żyły motylka
1513635096-814a56a64a72e011-aaaaaa.jpeg
tak to wygląda w warunkach domowych.. no musialam pielegniarki sa drogie a kuzynka i @dami mnie nauczyli jak..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesteś niesamowita. Życzę Wam wytrwałości, w końcu musi się udać!

Do góry