Już dodałam możesz zobaczyćHej, a gdzie on? Można podglądnac?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ja teraz mam tych witamin od groma, codziennie lykam inne wrocilam do ovarinu, do tego metyle kw foliowy i b12, pregna plus, bo ma jod, zurawit, coby mi sie kwiatki nie porobily znowu, d vitum, magne b6 i tak sobie lykam raz jedne raz drugie bo sie w nich niektore wit powtarzaja wiec zeby znowu nie przedawkowac@dżoasia czuję, że to jest nasz czas.
Biorę już dłuższy czas kwas foliowy, selen, cynk i wit. D3. Jak mi się przypomni, to magnez z B6 i B12.
Coś jeszcze? Który kwas foliowy jest godny polecenia? Może jednak lepiej zainwestować w jakiś suplement dla kobiet w ciąży?
Momentami już mi niedobrze od tych tabletek...
Jem regularnie awokado i nasiona chia jako źródło kwasów omega, kasze różne, warzywa i owoce. Ogólnie wydaje mi się, że dietę mam zbilansowaną, wyniki w normie.
Jestem na diecie wegetariańskiej. Czy któraś jeszcze jest na takiej diecie?
Co do diety to ja jem wszystko, mam taka prace ze nie da sie jesc monotonnie na szczescie oczywiscie zdrowo. A z miesa nie umialabym zrezygnowac glownie takie swojskie domowe jadam, bo rodzice sobie hodują na potrzeby wlasne i nas, dzieci
dżoasia
No trudno, trzeba dbac o endometrium nie tylko same tablety lykac, naturalne wspomagacze sa przyjemniejsze
Jessssu dziewczynki jak tak dalej pójdzie praca nad endometrium to trzeba będzie profil klinik zmieniać na AA
dżoasia
Evelevel to teraz kciuki za seksik na szkielku, a ty lez i odpoczywaj nie.zapominaj o wodzie, pij duuuzo, bo jajec mialas sporo a jesli transfer.nie bedzie odroczony to zeby cie hiperka nie dopadla :*Tak.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Dziewczeta dziekuje za kciuki, czy to moj czas to sie okaze wieczor, bo niestety jestem swiadoma, ze czasem sie cos pokicha. Wiec na razie.looz i pieke dalej ciacho, na nic sie nie nastawiam :]Dziewczyny powodzenia dzis na transferach!!!!
Dżoasia to bedzie Twoj czas
Kurcia a ty o ktorej masz wizyte?
hope322
Ale sie dzis dzieje kciuki za same dobre wiadomosci@mala87 @Jeszczeniematka kciuki za transfery trzymajcie i nie puszczajcie kropkow przez najbliższe 9 miesięcy
@Evelevel pięknych jajec!! Niech potem będą z tego piękne kropeczki
@Kurcia @dżoasia Ja wierzę, że teraz te wizyty zapoczatkuja udane transfery ❤❤
@Marghi88 kciuki za dzisiejszą wizytę
@anett96 i kciuki za Twoje dzisiejsze dwie wizyty
Chocolateri
Oj może [emoji23]Dziewczyny jestem po transferze dzisiaj był 2 zarodki podane lekarz stwierdzil ze z tego może być blizniacza ciąża ale nerwy
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Już ćwiczy Twoje zachcianki ciążowe :-))Kochana bezpłodną to nie, bo już jedno śliczne dzidzi masz :* Wiem co mówię, widziałam Twoje zdj na fejsiku, śliczne Bobo :* A Tobie do alkoholiczki pewnie daleko, a do grubej tym bardziej
Wiecie jaki czad??!! "Wyrzygałam" mojemu (w żartach oczywiście), że wyżłopał mi wino w sobotę a tu @ przyszła i trzeba już dbać o endo to się z pidżamy przebrał i pozapitalał do sklepu Nawet nie zdążyłam poprosić czy coś, tylko bez słowa ubrał się i pojechał
walczaca o szczescie
To chodzi o testosteron też. Ale u nas nie przyniósł efektu...Wrócę do pracy i jakoś zarobie te 7 tys bo mniej więcej tyle będzie potrzebne do zamrożonych komórek. Tylko że obiecałam mu że jeśli przystąpimy do kolejnej próby i się nie uda to już dam mu spokój i nie będziemy wracać do tematu leczenia.
I tak parę miesięcy musimy poczekać że względu finansowych, no i męża robaczki muszę podpaść witaminkami. Kiedyś słyszałam o jakiś zastrzykach dla mężczyzn na lepsze nasienie,wiesz coś o tym?
reklama
walczaca o szczescie
Jesteś niesamowita. Życzę Wam wytrwałości, w końcu musi się udać!no umiem juz zastrzyki robić.. tak zakładać kroplówke i do żyły motylkatak to wygląda w warunkach domowych.. no musialam pielegniarki sa drogie a kuzynka i @dami mnie nauczyli jak..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: