Kochane moje... życie niektórych z nas tutaj jeszcze nie rozpieszcza tak więc osłodzmy je trochę...ja właśnie zjadłam całą czekoladę i tak się zastanawiam czy nie zapic tego jeszcze Tak więc kto może niech pije winko i je czekokade a kto już jest w dwupaku to tylko czekolada
reklama
Kurcze zrobiłam dziś badania, wyszedł mi bakteriomocz bezobjawowy, trochę się martwię, idę na posiew juto. Ciekawe co za badziewie się przyplatalo. Z drugiej strony strzeliłam sobie bete przy okazji i już jest 70 tys. 11 dni wcześniej było 3900. Wiec potwierdzam regułę, że zwolnia z czasem.
Najlepiej w tym samym jesli masz mozliwosc
Raczej powinno sie robic w tym samym labo co w pierwszym
A powiedzcie dziewczyny, czemu powinno robic sie w tym samym? Czy chodzi o normy laboratoryjne?
Tam gdzie dzis bylam jest troche problematycznie. Generalnie chodzi o to, ze nie ma mozliwosci wgladu online a w trybie normalnym wyniki bywaja dopiero po godz 14 nastepnego dnia. Cito mialo byc na 8 rano nastepnego dnia, uprosilam, aby Pani to cito jeszcze bardziej przyspieszyla.
O ile w srode dam jeszcze rade, to obawiam sie, ze np. w piatek wynikow moge juz nie otrzymac przed Swietami a doktor prosil o telefon w 11 dpt.
Pierwszy transfer udany, dwa transfery z mroziakiem niestety nie. Na naturalnym cykluDziewczyny mam takie głupie pytanie ...
Za którym razem wam się udało zajść w ciążę ?
I czy na sztucznym czy naturalnym ?
dżoasia
Fanka BB :)
no to genialnie!!! ale jaki plan? opowiadaj? jak powtarzam pytanie to sorry ale was nie sposob przecxytac! wiem ze moze wlewy a teraz poki co bedziesz sie fo transferu przygotowywac?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro dokładnie z doktorkiem ustalę co i jak, accofil na pewno jak wcześniej, heparynę mi obiecał, więc zadbam o to, żeby nie zapomniał i jak będzie ładna beta i przyrost to pewnie wlewy z IG, tak myślę, ale czy to się jeszcze nie zmieni to nie wiem Plaster z estradiolem nakleję już dzisiaj, żeby sie nie okazało jutro, że za późno jest Makowce upieczone, uszka zrobione, pierogi gotowe, jutro jeszcze eksperymentalne ciacho zapodam (zobaczę czy wyjdzie to to twórczość własna) leki podliczone, niech już będą te świętaZ heparynka prawda??
dżoasia
Kochana no najlepiej w tym samym labo by było, a jak nie masz takiej możliwości to zrób w środę w innym ale w piątek też w tym, co w środę. I nie sugeruj się w środę dzisiejszym wynikiem za bardzoOk, wiec w srode powtorze. Wtedy bede miala mozliwosc podjechac do punktu pobran diag, wiec bede miala wglad online. Chyba nie zaszkodzi, ze powtorka w innym lab?
A dzisiejsza beta pięęęękna Trochę bliźniakowa
JoannaRak
Jutro dokładnie z doktorkiem ustalę co i jak, accofil na pewno jak wcześniej, heparynę mi obiecał, więc zadbam o to, żeby nie zapomniał i jak będzie ładna beta i przyrost to pewnie wlewy z IG, tak myślę, ale czy to się jeszcze nie zmieni to nie wiem Plaster z estradiolem nakleję już dzisiaj, żeby sie nie okazało jutro, że za późno jest Makowce upieczone, uszka zrobione, pierogi gotowe, jutro jeszcze eksperymentalne ciacho zapodam (zobaczę czy wyjdzie to to twórczość własna) leki podliczone, niech już będą te święta
No to rewelka! Ja mam nadzieje ze do wiosny sie wyrobie aby ogarnac co robic dalej! Mam nadzieje ze beta zejdzie mi do zera abym mogla zrobic testy u Pasnika 12 stycznia!
Kochana no najlepiej w tym samym labo by było, a jak nie masz takiej możliwości to zrób w środę w innym ale w piątek też w tym, co w środę. I nie sugeruj się w środę dzisiejszym wynikiem za bardzo
A dzisiejsza beta pięęęękna Trochę bliźniakowa
Oki, to pomysle nad tym jutro wieczorem i podpytam mame, gdzie nam bedzie po drodze. Tutaj ciezkie warunki, ledwo dzis przez snieg wyjechalysmy z domu. Wiec oby nas nie zasypalo.
Ty mnie nie strasz dzoasiu, czemu mam sie nie sugerowac dzisiejsza beta? Lomatyjo, ja nadal jestem niekumata dzis, sorka
Jak by Bozia dala i dwie kropeczki sie uchowaja, bedziemy sie cieszyli. Ale tak daleko narazie nie mysle
dżoasia
Kochana prolutex już mam, teraz bez niego ani rusz, ostatnio miałam ciulowy progesteron mimo dużej obstawy i gnałam po receptę na sygnale. Nic ni się nie działo, nie bolał mnie brzuch ani nie krwawiłam ale lekarz mnie nastraszył, że jak nie wychodzi we krwi tzn że źle sie przyswaja (chodzi mi tu o dupka i lutinus). A zapas leków lubię mieć tak co najmniej na tydzien dłuzej niż wizyta bo wiadomo, że coś może w międzyczasie wypaść i człowiek potem w dupieZ mojego doświadczenia nie można zakładać ze jak jeden lek w miarę tani to inne tez będą. Np. Lutinus tez bardzo tanio maja w aptece przy Invimedzie. A prolutex i crinone ponad 200. Ja sprawdzam gdzie są i dzwonię. Kolezanka zamawiała w aptece wysyłkowej. Warto mec recepty wcześniej żeby zdążyć się zaopatrzyć. Zwłaszcza ze czasem nie ma czegoś dostępnego. A receptę na prolutex zawsze warto mieć na wszelki wypadek jak nagle zacznie się krwawienie po becie żeby nie miotać się w panice w i tak stresującej sytuacji. Można wykupić na sztuki ten prolutex a nie całe opakowanie.
reklama
dżoasia
Kochana a kto będzie Ci transferował jutro?Tak,jestem już lekko zniecierpliwiona i nastawiona na sukces [emoji847] Głowa musi pracować pozytywnie.Trzymaj kciuki,nie zaszkodzi.
A u Ciebie jak sytuacja wyglada?
Trzymam kciuki!! O której masz?
Podziel się: