Najlepiej w tym samym laboOk, wiec w srode powtorze. Wtedy bede miala mozliwosc podjechac do punktu pobran diag, wiec bede miala wglad online. Chyba nie zaszkodzi, ze powtorka w innym lab?
reklama
misis188
Fanka BB :)
Najlepiej w tym samym jesli masz mozliwoscOk, wiec w srode powtorze. Wtedy bede miala mozliwosc podjechac do punktu pobran diag, wiec bede miala wglad online. Chyba nie zaszkodzi, ze powtorka w innym lab?
Oczekiwanie2017
Kobitki, odebralam wyniki beta.... 97,5 w 7 dpt.
Moj M dzis pojdzie sie upic z radosci, mama i ja raczej spokojnie do tego podchodzimy. Teraz oby tylko rosla i wszystko bylo ok.
Powiedzcie, czy sok z aronii lub czarnej porzeczki albo ananasa mozna pic? Czy to nie wskazane? Tak w ogole, zrobilam przed odebraniem wynikow jeszcze zwyklego sikanca od 25 mlU i wyszla strasznie blada druga kreska.
P.S.: Kiedy teraz powinnam znow na bete isc? W srode, czy tak jak klinika wyznaczyla 22 grudnia, czyli piatek?
Wow, piękna beta . Gratulacje. Najlepiej idź i w środę i w piatek.
encka86
Suuuuper wiadomoscKobitki, odebralam wyniki beta.... 97,5 w 7 dpt.
Moj M dzis pojdzie sie upic z radosci, mama i ja raczej spokojnie do tego podchodzimy. Teraz oby tylko rosla i wszystko bylo ok.
Powiedzcie, czy sok z aronii lub czarnej porzeczki albo ananasa mozna pic? Czy to nie wskazane? Tak w ogole, zrobilam przed odebraniem wynikow jeszcze zwyklego sikanca od 25 mlU i wyszla strasznie blada druga kreska.
P.S.: Kiedy teraz powinnam znow na bete isc? W srode, czy tak jak klinika wyznaczyla 22 grudnia, czyli piatek?
Gratuluje i trzymam kciuki za piekny przyrost kolejnym razem i proponuje isc w srode po 48h
Sama tez ide - bede w 11dpt
Koniczyna82
Z mojego doświadczenia nie można zakładać ze jak jeden lek w miarę tani to inne tez będą. Np. Lutinus tez bardzo tanio maja w aptece przy Invimedzie. A prolutex i crinone ponad 200. Ja sprawdzam gdzie są i dzwonię. Kolezanka zamawiała w aptece wysyłkowej. Warto mec recepty wcześniej żeby zdążyć się zaopatrzyć. Zwłaszcza ze czasem nie ma czegoś dostępnego. A receptę na prolutex zawsze warto mieć na wszelki wypadek jak nagle zacznie się krwawienie po becie żeby nie miotać się w panice w i tak stresującej sytuacji. Można wykupić na sztuki ten prolutex a nie całe opakowanie.Kurde to nie wiedziałam, że można jeszcze taniej go dostać. Ogólnie kupuję w chyba najtańszej aptece gin w Krakowie, dziewczyny za lutinus nieraz pisały, że płaca ponad 250zł a ja kupowałam po 130, za prolutex też w tej płaciłam 165. Patrzyłam właśnie na tą stronkę kiedyś i wpisywałam przykładowe leki, to wyświetlała mi się tylko 1 lub 2 apteki i nie było podanych cen :/
Koniczyna82
No to jest więcej niż 20Kobitki, odebralam wyniki beta.... 97,5 w 7 dpt.
Jeszczeniematka
To już jutro
Trzymam kciuki za powodzenie
Tak,jestem już lekko zniecierpliwiona i nastawiona na sukces [emoji847] Głowa musi pracować pozytywnie.Trzymaj kciuki,nie zaszkodzi.
A u Ciebie jak sytuacja wyglada?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna82
A jak pęcherzyk nie pęka mimo zastrzyków (mam ten zespół LUF) to też można na naturalnym? Bo normalnie mi pęcherzyki same rosną, ale prawie nigdy nie pękają nawet po największych dawkach zastrzyków.
Teoretycznie można, nie ma ciałka żółtego ale hormony można wyregulować z zewnątrz. Ale tak się robi chyba jeśli jest kłopot. Np. Jeśli endo nie reaguje dobrze na sztuczny cykl a na naturalnym jest ok. Na twoim miejscu zapytała bym lekarza co doradza bardziej No i przypuszczam ze doradzi ci sztuczny. Zwłaszcza ze tak czy inaczej progesteronu swojego mieć nie będziesz. Jeśli lekarz uzna ze w twoim przypadku lepiej sztuczny to bym spokojnie czekała, szkoda zarodka. U mnie teoretycznie jest wszystko jedno czy sztuczny czy na tabletkach bo cykle są w miarę przewidywalne.
Aguleczka29
Raczej powinno sie robic w tym samym labo co w pierwszymOk, wiec w srode powtorze. Wtedy bede miala mozliwosc podjechac do punktu pobran diag, wiec bede miala wglad online. Chyba nie zaszkodzi, ze powtorka w innym lab?
reklama
Jeszczeniematka
Kurde to nie wiedziałam, że można jeszcze taniej go dostać. Ogólnie kupuję w chyba najtańszej aptece gin w Krakowie, dziewczyny za lutinus nieraz pisały, że płaca ponad 250zł a ja kupowałam po 130, za prolutex też w tej płaciłam 165. Patrzyłam właśnie na tą stronkę kiedyś i wpisywałam przykładowe leki, to wyświetlała mi się tylko 1 lub 2 apteki i nie było podanych cen :/
Możesz zdradzić gdzie kupujesz leki w Krakowie?[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: