Kinga i memories- przytulam Was dziewczyny,choć wiem,że teraz nic nie jest w stanie was pocieszyć, bardzo mi smutno i przykro:-( ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad tą niby "szczęśliwą" sobotą i okazuje się,że niechcący wprowadziłam was w błąd,bo ja miałam jednak transfer w czwartek a pick up w sobotę-pokićkało mi się
Co do AMH ja też mam niskie a moja produkcja była najsłabsza na całym forum,przy AMH 1.9 i końskich dawkach gonalu wyprodukowałam zaledwie 5 pęcherzyków (tylko na 1 jajniku) a w nich były tylko dwa jajca. Nie poddawajcie się u mnie było chyba najgorzej a się udało!!
Zosia- uff super,że jesteś już po pick upie i dzielnie wszystko zniosłaś, czekam na wiadomości,ile komórek Ci się zapłodniło i kiedy transfer:-)
Miliaa- no widzisz w Novum cysta nie jest już takim ogromnym problemem, już niedługo i ty doczekasz się swojego transferu, za to czekanie czeka Cię nagroda
A ja dzisiaj odebrałam wyniki testu Pappa i ku mojemu zaskoczeniu są bardzo dobre-nie spodziewałam się tego w ogóle, co prawda do wyliczeń były brane wartości z USG w MEdicover,ale tamten lekarz ma certyfikat jako specjalista od USG genetycznego,więc jestem spokojniejsza.
Bardzo bardzo jestem wam wszystkim wdzięczna moje kochane dziewczyny za wsparcie i za wiarę, w to,że będzie dobrze,bo mi czasami tej wiary brakuje...