reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ehhhh mnie dzisiaj tez to spotkalo :(
Ktory masz dpt?
21. Wczoraj mialam usg i obraz byl.ladny jak.to pani dr stwierdzila. Jeszcze mysle czy jak rano aplikowalam lutinusa to czy tam sie w tedy coś nie zadrapalo. Teraz na wkladce mam czysto ale leze. Pani dr powiedziala ze jakby krwawienie sie nasililo to mam jechać do szpitala

reklama
21. Wczoraj mialam usg i obraz byl.ladny jak.to pani dr stwierdzila. Jeszcze mysle czy jak rano aplikowalam lutinusa to czy tam sie w tedy coś nie zadrapalo. Teraz na wkladce mam czysto ale leze. Pani dr powiedziala ze jakby krwawienie sie nasililo to mam jechać do szpitala
No właśnie,moze to tylko podrażnienie od aplikacji lutinusa

To faktycznie moze sobie podraznilas scianki przy aplikacji lutinusa.
Oby tak bylo.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie

Ja wierzę że to to. Teraz juz nie ma plamień??
Ja mialam troche rozowego naxwkladce wiec od razu dalam sobie lutinusa i telefon do lekarza. Przy aplikacji byla krew, nie duzo ale byla. Teraz chodze co chwile sprawdzac bo mi sie co chwile chce sikac ze strachu i wkladka czysta z tym ze ja leze. Jakbym chodzila to moze by sie cos wylewalo.

Ale nie jestem pewna czy jak rano aplikowalam lek czy nie dotknelam scianki macicy i moze to przez to. Boze zeby to nie bylo nic zlego. Uspokoil mnie telefon do pani dr u ktorej bylam wczoraj ktora powiedziala zebym sie nie martwila ale tez ze jak.bedzie mocne krwawienie to mam jechac do szpitala i zrobic bete. Dobrze ze wczoraj zrobilam bete bo tak to bym teraz umierala ze strachu

Ale nie jestem pewna czy jak rano aplikowalam lek czy nie dotknelam scianki macicy i moze to przez to. Boze zeby to nie bylo nic zlego. Uspokoil mnie telefon do pani dr u ktorej bylam wczoraj ktora powiedziala zebym sie nie martwila ale tez ze jak.bedzie mocne krwawienie to mam jechac do szpitala i zrobic bete. Dobrze ze wczoraj zrobilam bete bo tak to bym teraz umierala ze strachu
Ja też plamilam po badaniu od srodkowym więc może to po tym.

Myślę, że przy heparynie często tak będzie niestety bo nie dość że w srodku teraz wszystko nabrzmiałe to jeszcze dodatkowo rozrzedzasz krew. Jak coś to dodatkowego lutinusa bym nie brała, bo przy krwawieniach się nie wchłania tylko doustny jakiś albo ten prolutex i ma być dobrze :)

reklama
Do góry