reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja patrzylam czy w kremie nie ma retinolu bo nie mozna chyba a z balsamu zeezygnowalam.cos musze nabuc bo nie wiem czy mozna zwykly.. ostatnio ze swoja inteligencja ciazowa posmarowałam twarz kremem do oczu i cos mi nie gralo i zprientowalam sie po jakim czasie ehh[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No to masz teraz na oko wyraźną twarz :rofl2:

A co robiłas jak mialas takie plamienia a ktorych wspomnialas?
Bo chyba nie pozostaje nic innego jak lezec plackiem
encka jeśli to brązowe plamienie to może to są resztki po implantacyjmnym i teraz macica sie z tego oczyszcza, poleż, łyknij dodatkowo progesteron i się nie stresuj. Alarm można podnosić jeśli jest sporo żywo czerwonej krwi, póki co moim zdaniem nie musisz się stresować, chociaż wiem, że tak tylko coś takiego sią zauważa to od razu staje serce

encka jeśli to brązowe plamienie to może to są resztki po implantacyjmnym i teraz macica sie z tego oczyszcza, poleż, łyknij dodatkowo progesteron i się nie stresuj. Alarm można podnosić jeśli jest sporo żywo czerwonej krwi, póki co moim zdaniem nie musisz się stresować, chociaż wiem, że tak tylko coś takiego sią zauważa to od razu staje serce
Dokladnie. Serce staje i zaraz sie mysli o najgorszym, ale inaczej sie nie da.
Polknelam dodtakowo duphaston i leze.
Nie ruszam sie nawet.

Ja patrzylam czy w kremie nie ma retinolu bo nie mozna chyba a z balsamu zeezygnowalam.cos musze nabuc bo nie wiem czy mozna zwykly.. ostatnio ze swoja inteligencja ciazowa posmarowałam twarz kremem do oczu i cos mi nie gralo i zprientowalam sie po jakim czasie ehh[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak to jest ze smarowaniem brzucha?? Nie można ma początku ciąży?? Dlaczego? Ja mam straszie sucha skórę jeszcze od tych zastrzyków taka nieladna jest ;/

Dziewczyny - chyba za szybko sie Wam pochwalilam :(
Poszłam siku a tam pelno brązowej krwi na papierze :(
Co robic??
Zwariuje :(
W sumie wypada mi dzisiaj 28 dzien cyklu - a zawsze mialam wtedy okres.
Boze oszaleje :(
Nie panikuj narazie... chociaż wiem że trudno. Często zdarzają się brązowe plamienia w ciąży w terminie spodziewanej miesiączki.

reklama
Dokladnie. Serce staje i zaraz sie mysli o najgorszym, ale inaczej sie nie da.
Polknelam dodtakowo duphaston i leze.
Nie ruszam sie nawet.
No i dobrze :) Poczytaj cos albo się prześpij, sen dobrze ci w sumie zrobi :)

U mnie dzis przedświąteczna produkcja uszkowo-pierogowa :D
Zrobiłam sobie klimacik i zapodałam też kompocik z suszonych owocków. Uwielbiam ten zapach :)

Do góry