reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, jak uzywacie sikaczy to ktorych? Czulosc juz od 10 czy jednak dopiero od 25?

Ja wczoraj mialam przygode z Progynova. Obdzwonilam chyba pol miasta za lekiem, bo niestety zapomnialam wczesniej wykupic recepte a apteka u rodziny nie ma mozliwosci zamowienia leku, wiec bylam zmuszona u siebie zakupic. No i okazalo sie, ze tylko z zamowieniem i dostawa na sobote, ale wlasnie ogolnie na zamowienie. Troche kiepsko, bo wczoraj juz jechalam do rodziny, wiec bylam zmuszona wykupic lek na cito. No i dzwonie po jednej, drugiej i trzeciej i nic, nie mamy, na zamowienie, itd. W koncu w DOZ dostalam, ale juz sie tak zestresowalam, ze wiecej mi zadna recepta nie umknie. Nie sadzilam , ze ten lek tak rzadko maja na stanie w porownaniu do Encortonu.
Ja polecam test firmy NORDTEST ma czulosc od 10 :)
Zrobiłam 6dpt i juz byla blada kreska, wieczorem beta 44 :)
Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!

reklama
No ja przeżuciłam się na te bezzapachowe hipoalergiczne, czy jakoś tak ale chyba powoli bede wracała do swoich :-) a Ty?
Ja patrzylam czy w kremie nie ma retinolu bo nie mozna chyba a z balsamu zeezygnowalam.cos musze nabuc bo nie wiem czy mozna zwykly.. ostatnio ze swoja inteligencja ciazowa posmarowałam twarz kremem do oczu i cos mi nie gralo i zprientowalam sie po jakim czasie ehh[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Następnym razem pisz takie rzeczy na forum kochana :p Ja mam w domu progynowę z pierwszego podejścia, mogłam ci bez stresu oddać :)
Co do sikaczy ja nie używam :D

No widzisz, gdybym wiedziala nie stresowalabym sie tak. Ale trudno juz, czlowiek madrzejszy po szkodzie :)

W Warszawie Progynove spotykalam w Super-pharm i w aptece Medicaver.
A co do testów to te które kupowałam miały czułość 25 i przyznam, że były naprawdę czułe.

W Warszawie Progynove spotykalam w Super-pharm i w aptece Medicaver.
A co do testów to te które kupowałam miały czułość 25 i przyznam, że były naprawdę czułe.

No wlasnie dziewczyny, tak sie nad tym zastanawiam. Nie wiem czy 25 nie lepiej, bo jak bylby pozytywny 10, to niestety nie mam pewnosci ze jest "cos" wiecej. Wiec moze lepiej ten 25? Wtedy to juz przynajmniej wiem, ze jest wyzsza niz te 10... Czy nie tak to dziala?

Dziewczyny - chyba za szybko sie Wam pochwalilam :(
Poszłam siku a tam pelno brązowej krwi na papierze :(
Co robic??
Zwariuje :(
W sumie wypada mi dzisiaj 28 dzien cyklu - a zawsze mialam wtedy okres.
Boze oszaleje :(

Dziewczyny - chyba za szybko sie Wam pochwalilam :(
Poszłam siku a tam pelno brązowej krwi na papierze :(
Co robic??
Zwariuje :(
W sumie wypada mi dzisiaj 28 dzien cyklu - a zawsze mialam wtedy okres.
Boze oszaleje :(
Sluchaj kochana nie bede sie wymadrzac bo sama zobacze krew i panikuje strasznie,ale mialam juz 3 takie plamienia. Wiec prawdopodobnie to nic takiego. A kyory to dpt?

reklama
Do góry