Dziewczyny a to nie moze byc czasem jakas pozna implantacja?7 dpt
A Ty ktory??
reklama
Tak naprawde za pierwszym razem pole ialam na usg. Za drugim bylo baaaardzo slabe wiec odpuscilam i po prostu odpoczywalam. I za trzecim czyli wczoraj bylam tak przerazona ze polecialam do szpitala. Za kazdym razem okazywalo sie, ze nic sie nie dzieje groznego. Bralam dalej swoje leki i lezalam. Dziewczyny doradzaja zeby dopchac sie progesteronem,moze i racja,ale ja nie bralam nic po za lekami,ktore przepisal mi lekarz.A co robiłas jak mialas takie plamienia a ktorych wspomnialas?
Bo chyba nie pozostaje nic innego jak lezec plackiem
encka86
Fanka BB :)
Wlasnie tez czytalam o tym dopychaniu progesteronem - ale w sumie i tak biore duphaston 3x1, luteine 2x2, no i prolutex 1x1Tak naprawde za pierwszym razem pole ialam na usg. Za drugim bylo baaaardzo slabe wiec odpuscilam i po prostu odpoczywalam. I za trzecim czyli wczoraj bylam tak przerazona ze polecialam do szpitala. Za kazdym razem okazywalo sie, ze nic sie nie dzieje groznego. Bralam dalej swoje leki i lezalam. Dziewczyny doradzaja zeby dopchac sie progesteronem,moze i racja,ale ja nie bralam nic po za lekami,ktore przepisal mi lekarz.
Oczekiwanie2017
A co robiłas jak mialas takie plamienia a ktorych wspomnialas?
Bo chyba nie pozostaje nic innego jak lezec plackiem
Leżenie powinno pomóc, do tego nospa, żeby skurczy nie było i progesteron jeśli jest w zapasie.
Oczekiwanie2017
Hej. Wlasnie wracam z wizyty w invimed u dr Makowskiej. Od jutra zaczynam stymulację, Jak dobrze pójdzie to 09.01. punkcja. Już zaczynam się stresować . .
Super, teraz czas Ci szybko minie przez Święta i Sylwestra.
Nie stresuj sie. Super ze punkcja juz w zasiegu rekiHej. Wlasnie wracam z wizyty w invimed u dr Makowskiej. Od jutra zaczynam stymulację, Jak dobrze pójdzie to 09.01. punkcja. Już zaczynam się stresować . .
Ja bralam tylko to co lekarz mi zalecil. Chociaz dziewczyny mowia,ze progesteronu nigdy za wiele ja wolalam sie trzymac zalecen lekarza,ale nie twierdze ze dziewczyny nie maja racji.Wlasnie tez czytalam o tym dopychaniu progesteronem - ale w sumie i tak biore duphaston 3x1, luteine 2x2, no i prolutex 1x1
walczaca o szczescie
Czyli jednak lepiej nie...??Znalazłam ulotkę zoxin med:
Ciąża lub laktacja
Ketokonazol w postaci szamponu nie przenika do krążenia ogólnego. W badaniach nie stwierdzano przenikania ketokonazolu do płynów ustrojowych, nawet po długotrwałym, zewnętrznym stosowaniu szamponu. Brak badań u kobiet w okresie ciąży.
W okresie ciąży i karmienia piersią produkt leczniczy Zoxin-med może być stosowany w zdecydowanej konieczności.
To samo jest napisane na Nizoralu.
reklama
Podziel się: