walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki moje kochane!
6 dpt rano sikaniec i blada kreska.
Teraz wyniki z bety 44
Ale sie ciesze
O rety... serio?? Czyli nic konkretnego? Powiedz coś więcej."Tak naprawde niczego nie mozemy byc pewni, ale prosze 200zl" tak to podsumowal moj mąż.
nie zostalam,wrocilam do domu. Lekarka powiedziala,ze w szpitalu nie zrobia nic wiecej niz ja w domu. Jesli bede czula sie bespieczniej w szpitalu to moge zostac,ale oni nic wiecej nie zrobia oprocz podawania mi lekow,ktore biore. Postanowilam wiec,ze jade do domu. Tam bede sie lepiej czula....Kochana bedzie dobrze. Wierze w twojego maluszka.zostajesz w szpitalu?
Szczerze mowiac przezylam szok. Chodzi mi o to, ze mialam jakiekolwiek nadzieje, ze zglebie swoja wiedze na ten temat a tu kupa.O rety... serio?? Czyli nic konkretnego? Powiedz coś więcej.
no cos ty? serio? ja piernicze .. ci lekarze .."Tak naprawde niczego nie mozemy byc pewni, ale prosze 200zl" tak to podsumowal moj mąż.
nie zostalam,wrocilam do domu. Lekarka powiedziala,ze w szpitalu nie zrobia nic wiecej niz ja w domu. Jesli bede czula sie bespieczniej w szpitalu to moge zostac,ale oni nic wiecej nie zrobia oprocz podawania mi lekow,ktore biore. Postanowilam wiec,ze jade do domu. Tam bede sie lepiej czula....
Nieee mam pojęcia. Mój brat miał takie problemy i używa szmpon selsunblue ale czy możesz w ciąży to nie mam bladego pojęciaDziewczyny a mam pytanie z innej bajki. Ktoś używa jakiś dobry szampon od łupieżu? Ostatnio mam spory z nim problem. I do tej pory starałam się używać bezzalachowych kosmetyków,ale chyba w ciąży można stosowacr takie rzeczy jak np nizoral od łupieżu??
Szczerze mowiac przezylam szok. Chodzi mi o to, ze mialam jakiekolwiek nadzieje, ze zglebie swoja wiedze na ten temat a tu kupa.
Chyba umre.