reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super!! A zlecil Ci jakies badania czy nie kontaktowałas sie z nim mailowo? Strasznie milo Cie tu znowu zobaczyc:)

Napisalam do niego maila ale w sumie do niego nie doszedl, rozmawialam z Pania ze przyjade na wstepna wizyte, porozmawiam z nim o mojej sytuacji, zrobie jakie badania trzeba i potem jak juz beda wyniki to mozliwe ze bede mogla moec z nim konsultacje przez telefon. To mnie satysfakcjonuje, jestem zdesperowana aby sie dowiedziec co do cholery jest! Szczerze z tego co czytam mam ogromna nadzieje ze mi pomoze. Tak szybko sie zdecydowalam bo od 17 stycznia mlyn u mnie w pracy i do marca sie nie wyrwe (mam tez narty zarezerwowane w polowie lutego) A jakos nie chce mi sie do wiosny czekac aby zaczac badania robic!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieje, ze ten profesor to taki Wasz aniol stroz ktory Wam pomoze . Dbajcie o Siebie[emoji173]
oj tak to jedyny lekarz ktory dba o meza i przejmuje sie nim jak ojciec .. a ze jest profesorem to ma sporo kolegow w innych klinikach :) oby było juz lepiej ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Misis,
w ciazy krew gestnieje przez estradiol,ale zauwaz ze u dziewczyn ktore naturalnie zachodza w ciaze ,polowa wogole nie wie co to jest heparyna .To jedno. Jesli ci to immunolog zaleci bo masz zaburzenia to sie zgadzam,Trzeba brac .branie jej na wszelki wypadek jak kwas foliowy graniczy juz troche z glupota.Sa dziewczyny ktore maja krew jak wode ,glupie przeciecie palca konczy sie szpitalem bo to nie jest do zahamowania.To nie witaminka. Ja bralam clexane ,jak teraz zaczelam krwawic to sie ze mnie wiadrami lalo,jak myslisz dlaczego???? I tak dobre 2 dni.

Tak wiec zaufam jednak
mojemu gin i nie będę się dopominać o heparynę "na wszelki wypadek".Wystarczy ze łykam acard.

u nas wioska dalej tez to jest ale niestety jesli teraz bym chciała skorzystac musiałabym płacic .. staramy sie o Pflegestufe i wtedy jest opieja nocna lub wlewy przeciwbolowe za darmo .. wniosek bedziemy skladac w poniedzialek do kasy chorych .. zobaczymy co komisja na to.. ponoc przychpdza do domu.. niech zobacza ze Damian to lezacy czlowiek mało mobilny ..

zadzwon tam,po to oni sa zeby wszystkim sie zajac lacznie z kasa chorych. Tutaj odwalaja niesamowita robote, odciazaja niesamowicie ,maja kontakty ...wiem bo z nimi wspolpracuje. Nawet jesli mialabys sie wygadac i wyplakac .Nie bedziesz sama ,a przyjdzie moment kiedy dojdziesz do sciany.Zalatwienie tego wszystkiego potrzebuje tez czasu. Strasznie mi Was zal i modle sie o cud.

Napisalam do niego maila ale w sumie do niego nie doszedl, rozmawialam z Pania ze przyjade na wstepna wizyte, porozmawiam z nim o mojej sytuacji, zrobie jakie badania trzeba i potem jak juz beda wyniki to mozliwe ze bede mogla moec z nim konsultacje przez telefon. To mnie satysfakcjonuje, jestem zdesperowana aby sie dowiedziec co do cholery jest! Szczerze z tego co czytam mam ogromna nadzieje ze mi pomoze. Tak szybko sie zdecydowalam bo od 17 stycznia mlyn u mnie w pracy i do marca sie nie wyrwe (mam tez narty zarezerwowane w polowie lutego) A jakos nie chce mi sie do wiosny czekac aby zaczac badania robic!

Ja jak pierwszego maila do niego pisalam to na adres APC a,on odpowiadal ze,swojego prywatnego i teraz już tylko na prywatny do niego pisze. Dobra decyzja, na pewno Wam pomoze. Przyjedzcie razem bo zrobicie sobie od razu badania

zadzwon tam,po to oni sa zeby wszystkim sie zajac lacznie z kasa chorych. Tutaj odwalaja niesamowita robote, odciazaja niesamowicie ,maja kontakty ...wiem bo z nimi wspolpracuje. Nawet jesli mialabys sie wygadac i wyplakac .Nie bedziesz sama ,a przyjdzie moment kiedy dojdziesz do sciany.Zalatwienie tego wszystkiego potrzebuje tez czasu. Strasznie mi Was zal i modle sie o cud.
no niestety w de tak jest najpierw papier pozniej człowiek itd. no wierzymy ze sie uda nc innego nam nie pozostało kochana ...

no niestety w de tak jest najpierw papier pozniej człowiek itd. no wierzymy ze sie uda nc innego nam nie pozostało kochana ...

kochana mieszkam 200 km od ciebie ,tez w DE ,od 5 lat wspolpracuje z hospicjum i wlasnie z nimi. Wiec wiem jak to funkcjonuje....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry