reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kurcze nie bardzo wiem od czego zaczac .. wiec mieszkamy w NRW miedzy Dusseldorfem a Aachen .. nasza historia wiec staramy sie z mezem od prawie 2 lat o bobasa niestety bezskutecznie wina jest po mojej stronie po 2 latach dowiedziałam sie ze cierpie na PCOS i podwyzszona prolaktyna do tego cykle bezowulacyjne :( po roku udalismy sie do kliniki w Aachen a tam usłyszelismy ze naturalnie nie da rady .. do tego w tym samym czasie usłyszelismy wyrok na meza rak .. byl to czerwiec bodajze .. pazdziernik operacja , cieszylismy sie ze bedzie dobrze niestety styczen nawrot przerzuty .. przed naswietlaniem szybko zamrozilismy meza bojowniki ..marzec naswietlanue nie bardzo pomoglo potem chemua druga chemia no i odmowa kasy chorych o dalsze leczenie w miedzy czasie 1 transfer u mnie nie udany :( zasmuceni histeroskopia nic nie wyszło 2 transfer nie udany ... załamałam sie psychocznie i dalismy sobie narazie spokój z bovasem a maz.. przerzuty pluca watroba wezły chłonne i bodajze kosci.. :( .. . nie pisałam wszystkiego zeby 3 stron nie zajeło

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiu ,
pomyslcie o SAPV
Link do: SAPV - Hospizverein Düsseldorf Nord e.V.
zebys nie byla w tym sama

reklama
tak wiemy ze tam jest najlepsza juz nas konsultowal profesor i szukał wyjscia gdy kasa chorych odmowiła.. mielismy tam byc wysłani na badania kliniczne niestety nie było miejsc .. ale jesli cos to super wiedziec ze jest tam ktos hihi

Dokladnie, jestem tutaj niedaleko;) Takze probujcie dalej dostac sie na konsultacje! Trzeba dzwonic, wchodzic drzwiami i oknami! Jak to zawsze sie smialam "Kto nie ryzykuje, nie pije szmpana";))a wierze, ze i My bedzoemy go kiedys pily opijajac nasze sukcesy. A jak cos pamietaj ze jest tutaj jedna Polska para ktora chetnie pomoze na miare mozliwosci;)

Asiu ,
pomyslcie o SAPV
Link do: SAPV - Hospizverein Düsseldorf Nord e.V.
zebys nie byla w tym sama
u nas wioska dalej tez to jest ale niestety jesli teraz bym chciała skorzystac musiałabym płacic .. staramy sie o Pflegestufe i wtedy jest opieja nocna lub wlewy przeciwbolowe za darmo .. wniosek bedziemy skladac w poniedzialek do kasy chorych .. zobaczymy co komisja na to.. ponoc przychpdza do domu.. niech zobacza ze Damian to lezacy czlowiek mało mobilny ..

Dokladnie, jestem tutaj niedaleko;) Takze probujcie dalej dostac sie na konsultacje! Trzeba dzwonic, wchodzic drzwiami i oknami! Jak to zawsze sie smialam "Kto nie ryzykuje, nie pije szmpana";))a wierze, ze i My bedzoemy go kiedys pily opijajac nasze sukcesy. A jak cos pamietaj ze jest tutaj jedna Polska para ktora chetnie pomoze na miare mozliwosci;)
oki bede pamietac .. poki co mamy to leczenie i czekamy co przyniesie .. jesli cos profesor meza trzyma reke na pulsie .. badania kliniczne zaczynaja sie w wrzesniu 2019 wiec zobaczymy co to bedzie ..

Czyli ogolnie sie zgadzamy ,ze trzeba brac jak trzeba ,a jak sie nie wie czy trzeba to zrobic badanie na krzepliwosc a potem dalej dzialac.Ale nie brac na wlasna reke ,bo mi kolezanki z forum napisaly....Jesli masz w immunologii nagrzebane i ciaze zagrozona poronieniem to heparyna jest juz u Ciebie wskazaniem.
Z immunologii to mam zawyzone NK i musialam.sie szczepic bo mialam skichane allo mlry

Dziewczyny, wracam powoli do Was! Zaczynam dzialac, lece do Pasnika w styczniu! Wizyta 12 stycznia :) Ciesze sie jak dziecko i mam ogromne nadzieje ze mi w koncu ktos pomoze [emoji173]️

Nie wiem co sie tu dzieje ale wierze ze ja i marg zabralysmy wszystkie niepowodzenia i jest tylko dobrze! Duzo szczescia i tylko pozytywnych wiesci.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super!! A zlecil Ci jakies badania czy nie kontaktowałas sie z nim mailowo? Strasznie milo Cie tu znowu zobaczyc:)

oki bede pamietac .. poki co mamy to leczenie i czekamy co przyniesie .. jesli cos profesor meza trzyma reke na pulsie .. badania kliniczne zaczynaja sie w wrzesniu 2019 wiec zobaczymy co to bedzie ..

Mam nadzieje, ze ten profesor to taki Wasz aniol stroz ktory Wam pomoze . Dbajcie o Siebie❤

reklama
Dziewczyny, wracam powoli do Was! Zaczynam dzialac, lece do Pasnika w styczniu! Wizyta 12 stycznia :) Ciesze sie jak dziecko i mam ogromne nadzieje ze mi w koncu ktos pomoze [emoji173]️

Nie wiem co sie tu dzieje ale wierze ze ja i marg zabralysmy wszystkie niepowodzenia i jest tylko dobrze! Duzo szczescia i tylko pozytywnych wiesci.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
super kochana .. napewno pomoze :)

Do góry