reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Modlitwa moze zdzialac cuda. Bylam na relolelcjach z ksiedzem Majnakalem on uzdrawia w trakcie rekolekcji... i słuchajcie modlilam sie o Damiego wracam do domu i Aska pisze na forum ze padla decyzja o refundacje wlewow!!! Ide do lekarza okazuje sie ze mam krwiaka odklejakaca sie kosmowke i niestety nie moge uczestniczyc w kolejnych 2 dniach na rekolekcjach wracam na kontrole po 5 dniach i po krwiaku nie ma sladu.a naczytalam soe ze dziewczyny tygodniami musza lezec..
Nikt mi nie powie ze w ww. Bog nie zadzialal[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
kochana nie wiem moze tak moze nie .. ja nie wiem szczerze powiem ze bardzo podupadłam na wierze ... bo tyle czasu modliłam sie a tutaj ciagle gorzej nie wiem co Bog chce mi powiedziec albo za co kaze ale juz nie daje rady.. i sama zaczynam nerwowo wysiadac i psychicznie..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane jeszcze jedna sprawa.Podpisywalam zgodę na ustalenie grupy krwi dziecka.Ja mam grupę brh- i doktorka powiedziała że jeśli dziecko bedzie mieć grupę dodatnia to jest jakieś ryzyko(poziej dokladnie nie zrozumialam)czy ktorac z was wie o co chodzi?
Konflikt serologiczny....

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Dziewczyny dostalam znowu krwawienie. Siedzialam i nagle poczulam jak bym dostala okres. Poszlam do lazienki. A tam krew najpierw zywa a pozniej zaczela sie robic coraz ciemniejsza.

Może to jakiś krwiak albo coś innego niegroznego. Ja ostatnio tak miałam i nie wiadomo skąd się wzięło. Weź nospe i progesteron. Masz skurcze i bóle? Jeśli tak to gorzej i lepiej pojedź na IP do jakiegoś szpitala. Oby wszystko dobrze się skończyło.

Zgadzam sie ze polowa dziewczyn nie wie co to heparyna. Moja szwagierka miala tak gesta krew ze przez to dostala udar w 8 m-cu ciazy i pierwsze szybko cesarka a potem jej dawali leki zeby nie bylo skutkow udaru. Mysle ze gdyby miala heparyne to.by do tego nie doszlo. Tak jak mowie u mnie nie ma wskazan do heparyny ze ja musze brac ale bylam u 3 immunologow i kazdy mowil to samo
Czyli ogolnie sie zgadzamy ,ze trzeba brac jak trzeba ,a jak sie nie wie czy trzeba to zrobic badanie na krzepliwosc a potem dalej dzialac.Ale nie brac na wlasna reke ,bo mi kolezanki z forum napisaly....Jesli masz w immunologii nagrzebane i ciaze zagrozona poronieniem to heparyna jest juz u Ciebie wskazaniem.

to co napisali w odmowie nie rozumiał ani prawnik ani lekarze ani my .. ze niby firma sie wycofała ktory ten lek przysyla z usa po telefonie do firmy zaprzeczenie .. okazało sie ze niby od wrzesnia wszedl przepis ze kasa chorych nie musi płacic za ten lek.. i ba koncu napisali ze maz i tak umrze bo to choroba nieuleczalna .. wkurzylismy sie mega.. dziewczyny pomogły w zbieraniu pieniedzy itd .. a my poszlismy do prawnika i znajkmi zadzwonili do gazety i tv .. gazeta sie odezwała narobila larmo i kasa chorych płaci na 3 miesiace za terapie .. napisałam w mały skrucie ..

Biurokracja, cholerna biurokracja jest wszedze w kazdym kraju! Na cale szczescie jakos udalo Wam sie osiagnac cel! Bardzo sie ciesze! Jak mozna powiedziec ze choroba jest nieuleczalna?! To jest chore z nowotworow jak i z kazdej innej choroby mozna wyjsc trzeba tylko ogromu cierpliwosci wytrwalosci nadzieji a czasami niestety ogromu pieniedzy... Tutaj gdzid mieszkam niedaleko w Heidelberg dokladnie jest klinika onkologiczna ponoc jedna z najlepszych, moze tam warto byloby rowniez poszukac pomocy

Dziewczyny, wracam powoli do Was! Zaczynam dzialac, lece do Pasnika w styczniu! Wizyta 12 stycznia :) Ciesze sie jak dziecko i mam ogromne nadzieje ze mi w koncu ktos pomoze [emoji173]️

Nie wiem co sie tu dzieje ale wierze ze ja i marg zabralysmy wszystkie niepowodzenia i jest tylko dobrze! Duzo szczescia i tylko pozytywnych wiesci.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Biurokracja, cholerna biurokracja jest wszedze w kazdym kraju! Na cale szczescie jakos udalo Wam sie osiagnac cel! Bardzo sie ciesze! Jak mozna powiedziec ze choroba jest nieuleczalna?! To jest chore z nowotworow jak i z kazdej innej choroby mozna wyjsc trzeba tylko ogromu cierpliwosci wytrwalosci nadzieji a czasami niestety ogromu pieniedzy... Tutaj gdzid mieszkam niedaleko w Heidelberg dokladnie jest klinika onkologiczna ponoc jedna z najlepszych, moze tam warto byloby rowniez poszukac pomocy
tak wiemy ze tam jest najlepsza juz nas konsultowal profesor i szukał wyjscia gdy kasa chorych odmowiła.. mielismy tam byc wysłani na badania kliniczne niestety nie było miejsc .. ale jesli cos to super wiedziec ze jest tam ktos hihi

Do góry