reklama
misis188
Fanka BB :)
A krwawisz dalej? Wiadomo co bylo jego przyczyna?Kochane moje najdrozsze. Boze dziekowac za taka troske. Oczywiscie zaraz zebralam sie i pojechalam do szpitala. Na szczescie krwawienie nie jest poronnym. Nic sie nie dzieje. Sytuacja wyglada jak wczoraj. Kropek siedzi na miejscu. Tylko pani doktor powiedziala ze tetno jest slabe. Jak spytalam jakie to powiedziala ze no ciezko zmierzyc bo jest za slabe.
misis188
Ja z tamponow zrezygnowalam gdy zaczely mi sie problemy z bakteriami. W tedy powiedziałam do widzenia stringom i tamponom. To jest najgorsze dziadostwo jakie może byc. Pewno konfort jest ale wlasnie przez tampony czesto sa problemy z bakteriamimowia tez o poronieniach ze z ftalanow w tamponach sa ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Kochana jak po wizycie??Mam nadzieje ze nadrobi jeszcze. Super, ze jest dalej na swoim miejscu
asinka89
Link do: Tampony. Co się ukrywa przed kobietami
Link do: Wyborcza.pl
masakra ... jestem w szoku ..
Link do: Wyborcza.pl
masakra ... jestem w szoku ..
Tak dalej mam krwawienie. Znaczy lekarka mowi ze to plamienie bo ma porownanie innych pacjentek. I nie wie co jest przyczyna. Najbardziej mnie martwi to slabiutkie tetno. Ale postanowilam ze do wtorku juz nie bede panikowac. Co ma byc to bedzie. Moje nerwy nic nie zmienia.A krwawisz dalej? Wiadomo co bylo jego przyczyna?
asinka89
no nerwy ci nie pomoga .. wiem ze to trudne ale musisz sie uspokoic i rozluznic ..Tak dalej mam krwawienie. Znaczy lekarka mowi ze to plamienie bo ma porownanie innych pacjentek. I nie wie co jest przyczyna. Najbardziej mnie martwi to slabiutkie tetno. Ale postanowilam ze do wtorku juz nie bede panikowac. Co ma byc to bedzie. Moje nerwy nic nie zmienia.
misis188
Kochana bedzie dobrze. Wierze w twojego maluszka.zostajesz w szpitalu?Tak dalej mam krwawienie. Znaczy lekarka mowi ze to plamienie bo ma porownanie innych pacjentek. I nie wie co jest przyczyna. Najbardziej mnie martwi to slabiutkie tetno. Ale postanowilam ze do wtorku juz nie bede panikowac. Co ma byc to bedzie. Moje nerwy nic nie zmienia.
reklama
dżoasia
"Tak naprawde niczego nie mozemy byc pewni, ale prosze 200zl" tak to podsumowal moj mąż.Kochana jak po wizycie??
Podziel się: