reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no jem zupe grzybowa.. nie mam bardzo apetytu ale cos wcisne ... ogolnie załamałam sie ze nowotor nadal rosnie w krwi 2tygodnie temu było markera nowotworowego 2600 a teraz jest 4100 masakra...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro że cały czas sytuacja u Was kiepska... musisz w tym wszystkim starać się dbać też o siebie!

reklama
próbuje ..ahh od 3 dni mam jakas wysypke licho wie z czego .. nie wiem co to bedzie wyniki damiego poki co sa straszne !

Kochana moze jakas alergia, osłabienie organizmu. Dbaj o siebie. Wierze ze wyniki wkrótce sie poprawia. A moze pomodlilabys sie do Sw. Rity? Ona jest patronka spraw trudnych i beznadziejnych. Wiele modlitw do niej mozna znaleźć

Nie, mieszkamy sami :). Moja mama kilka kilometrów od nas i mój M mnie do Niej przywozi, żebym sama nie siedziała.
Ja przed moją mamą to bym chyba nie umiała ukryć tego co się dzieje :)
My w swieta powiemy rodzinie.
Generalnie juz wyczekuje na te.swoeta bo 2 dni wyjezszamy na tydzien i nie bede non stop sama

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

asinka89: Witam kochana, probuje doczytac sie calej Twojej historii ale juz ye kawalki ktore znalazlam mocno mnie poruszyly.. Jesli mozesz powiedz cos o Sobie;*
No i skad jestes w DE? Tak sie sklada, ze tez mieszkam tutaj wiec moze bylaby szansa poznac sie..
Sciskam mocno:*
Pamietajcie: " Jesli szczescie nie przyszlo do Nas jeszcze to znaczy, ze jest DUZE i idzie malymi krokami".
napisze priv zeby tutaj stron nie nabijac..

Kochana moze jakas alergia, osłabienie organizmu. Dbaj o siebie. Wierze ze wyniki wkrótce sie poprawia. A moze pomodlilabys sie do Sw. Rity? Ona jest patronka spraw trudnych i beznadziejnych. Wiele modlitw do niej mozna znaleźć
wiem kochana modle sie do sw Rity Jana Pawła i wielu innych :( ale albo moja wiara słaba albo mam słaba sile przebicia nie wiem...

Mi niestety Mokka nie odpisuje bo nie wchodzi juz na forum. @tamiza na z nia kontakt.

A dlaczego przez heparyne traci sie ciaze? Wez mnie nie strasz..u nas w klinice daja bez badan tak na wszelki wypadek...

@misis188 to wazne ze ten jeden jest dzielny. Ja tez sie boje jakbym sobie z blizniakami poradzila zwlaszcza ze pracuje u meza w firmie i trzeba szybko do formy wrocic. Wiec podaje po jednym. A ze zostaly mi dwa to i tak wole miec dwa transfery i dwie szanse.
To sa jakies bzdury. W ciazy krew gestnieje i to moze powodowac problemy z jej utrzymaniem.heparyna mize tylko pomoc, a nie w druga strone

Oki jak mrozaczki to jasne.Ile Ci ich zostalo? Kiedy sie wgl dowiedzialas o pustym jaju? Ktory to byl dzoen po transferze? Kurde Ty masz za soba tak dluga droge i jeszcze dzialasz, nie panikijesz...Skad bierzesz ta sile kobieto?? I finansowo jeszcze dajesz rade...pelen podziw.

mamy jeszcze 3 mrozaki i 3 procedure z gwarancja bezplatnego calkowitego podejscia,jesli pierwsze dwa platne nie wypala. Takze jestem jeszcze spokojna. 5 grudnia zrobilam ostatnia Bete ,wyszla chyba 3000 i stwierdzilam ze jak tak pieknie przyrasta to nie bede sie nia wiecej katowac i poczekam na usg w starej klinice w ktorej tez robia mi intralipid.W niedziele po poludniu zaczal mnie bolec brzuch i to tak konkretnie,potem cala noc i poniedzialek. W poludnie zaczelo mnie zalewac ,pojechalam do ginekologa ,na usg stwierdzil puste jajo plodowe,we wtorek zrobilam krew ,Beta byla juz przy 2583 ,erstradiol zjechal z 270 na 147, w srode pojechalam jeszcze raz do kliniki,na usg juz nic nie bylo widac oprocz endometrium na 3 cm i macicy pelnej krwi. Skierowanie do szpitala i wczoraj zabieg. 6 tydz +3 dzien. 30dpt.
Jasne ze jest mi smutno,panikowac nie ma co ,zawsze moze cos sie stac i trzeba miec to gdzies z tylu glowy zachowane.Na razie musze co najmniej 3 cykle odczekac a potem zobaczymy co dalej.

napisze priv zeby tutaj stron nie nabijac..

O kurcze zatkalo mnie, dlaczego los tak okrutnie musi doswiadczac Mlodych ludzi, czym sa winni podobno "dostajemy tyle ile jestesmy w stanie udzwignac" wiec Ty i Twoj maz musicie byc bardzo silnymi ludzmi. Wiesz ze bedzie dobrze, musisz Tylko bardzo silna! Przedewszystkim teraz Ty jako oparcie dla meza, a kiedys dzieciatko bedzie ukoronowaniem waszej nie zawsze latwej drogi!
Sciskam mocno i powiedz mi jeszcze Kochana dlaczego kasa chorych odmowila dofinansowania?

reklama
wiem kochana modle sie do sw Rity Jana Pawła i wielu innych :( ale albo moja wiara słaba albo mam słaba sile przebicia nie wiem...

Modlitwa moze zdzialac cuda. Bylam na relolelcjach z ksiedzem Majnakalem on uzdrawia w trakcie rekolekcji... i słuchajcie modlilam sie o Damiego wracam do domu i Aska pisze na forum ze padla decyzja o refundacje wlewow!!! Ide do lekarza okazuje sie ze mam krwiaka odklejakaca sie kosmowke i niestety nie moge uczestniczyc w kolejnych 2 dniach na rekolekcjach wracam na kontrole po 5 dniach i po krwiaku nie ma sladu.a naczytalam soe ze dziewczyny tygodniami musza lezec..
Nikt mi nie powie ze w ww. Bog nie zadzialal[emoji16]

Do góry