reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@HopeFul87 Ale super ❤ mam nadzieję że i ja już niedługo usłyszę takie piękne dźwięki na moim usg :) pewnie 27.12 będzie jeszcze za wcześnie ale pęcherzyk napewno będzie widać u mnie :)

No tak jutro 3 weryfikacja tego podłego progesteronu A bete to tak przy okazji :D
Mam nadzieję że coś skoczył ten progesteron bo się wykończe:(
Wiecie co dziś mnie już cycki tak nie bola.. A cały czas bolały . .hm ..nie dziwne ?
Jesli chodzi o piersi mnie bolaly tylko 2tyg.i koniec teraz cisza zero mdlosci zero czegokolwiek o_O niewiem tez co myslec.Miejmy nadzieje,ze wszystko jest dobrze;)

@HopeFul87 Ale super ❤ mam nadzieję że i ja już niedługo usłyszę takie piękne dźwięki na moim usg :) pewnie 27.12 będzie jeszcze za wcześnie ale pęcherzyk napewno będzie widać u mnie :)

No tak jutro 3 weryfikacja tego podłego progesteronu A bete to tak przy okazji :D
Mam nadzieję że coś skoczył ten progesteron bo się wykończe:(
Wiecie co dziś mnie już cycki tak nie bola.. A cały czas bolały . .hm ..nie dziwne ?
Nie,myślę że one bolą od leków póki co. Objawy zaczną sie niebawem i też jednego dnia będą,a drugiego może ich nie być także spokojnie :-) ktory będziesz miała dpt 27.12??

reklama
Do góry