Koniczyna82
Fanka BB :)
@Kurcia przykro mi strasznie. Nie pisałam wcześniej za bardzo bo niestety nie wierzyłam że tym razem jest jakaś szansa po poniedziałku i nie chciałam przysmucać. To ze beta jest 0,4 a potem 0,2 to nawet nie ma co na to patrzeć. W Synevo to w ogóle nie podaje się takich wartości, tylko informacja ze mniej niż 1. Może pozostałość pi zastrzyku, może była próba implantacji. Ja raz miałam bete 2 z kawałkiem i nawet nie kwalifikują mi tego lekarze na biochemiczną.
Z encortonu schodzi się po pół tabletki. Nie wiem jaka masz dawkę ale od jutra weź pół tabletki mniej i tak przez 3 dni i potem znowu pół mniej aż do zera. W poprzedniej klinice lekarz uważał ze nic się nie powinno dziać po odstawieniu 5 mg na raz... ale akurat mi się działo i było nie fajnie wiec dla ostrożności nie polecam.
Czyli spotykamy się w styczniu na placu boju w nowym roku :*
Z encortonu schodzi się po pół tabletki. Nie wiem jaka masz dawkę ale od jutra weź pół tabletki mniej i tak przez 3 dni i potem znowu pół mniej aż do zera. W poprzedniej klinice lekarz uważał ze nic się nie powinno dziać po odstawieniu 5 mg na raz... ale akurat mi się działo i było nie fajnie wiec dla ostrożności nie polecam.
Czyli spotykamy się w styczniu na placu boju w nowym roku :*