reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to trzymamy Cię za słowo :-D Jak Twoje samopoczucie dziś??

Dziś leżę i pachne czyli standard :). Kręce się też trochę po mieszkaniu, bo leżenie plackiem cały dzień też nie jest dobre. Na szczęście po krwawieniu nie ma śladu więc jest dobrze. Brakiem objawów już się nie przejmuje, bo widocznie tak ma być i powinnam się cieszyć. Mam nadzieję, że u Was wszystkich po najbliższych wizytach również przyjdzie spokój :)

@Kurcia matko zapomniałam się faktycznie mojego winka długo nie zasmakuje :p
A Twój M jak zareagował ?
No to zrób sobie gorącą czekoladę najlepiej z bitą śmietaną ❤ ja uwielbiam w zimowe wieczory :) aż mi przypomniałaś i nagonkę dziś zrobię na mojego żeby mi po bitą śmietanę pojechał ❤
Poplacz sobie jeżeli Ci to pomaga wypij czekoladę i czekamy na wizytę:* masz śnieżynki ?

reklama
Do góry