reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

idealny sposób na odchudzanie :-D:-D:-D

181323_10150939825183575_1196380719_n.jpg

reklama
Madzialenak ja też uwielbiam góry, mam zaledwie 30 min, w zeszłym roku jak moje stresy mało co mnie nie zabily, bo musiałam zemdleć, żeby w końcu się za siebie wziąść, góry mnie uzdrowiły. Wiem że brzmi niewiarygodnie, ale tak właśnie było. Weszłam na szlak, poczułam tą głuchą ciszę, zapch przyrody, sosen, urok gór i to było to, poczułam że wszystkie dolegliwości odchodzą, od tamtego czasu stosuje wizualizacjei jak mi smutno, źle, to wyobrażam sobie siebie w górach i spokój przychodzi. Kocham Góry, ja mam najbliżej w Karkonosze, nigdy nie byłam w Zakopanym, ale Ojców tez dobrze wspominam. Cieszę się kochana, że w Twoim serduszku zawitała nowa nadzieja. My kobiety to jednka silne jesteśmy. Grunt to się nie poddawać.

Kinga ja tez kombinuje tak międzynarodowo :-D a z ta biegunką to nie chcem nic krakać ale słyszałam o kilku takich przypadkach symptomów ciąży, cichutko zaciskam kciuki

A reszta chyba wypoczywa, że tak zamilkła.

Onlyone kiedy masz kolejne USG? Może maluch się jednak pojawi i będą dwa serducha :-)

Lazaya, Memories jak u Was? Ciagle przytulam i puszcze dopiero jak powiecie że jesteście gotowe na kolejne podejście.

Mam nadzieje, że Gienek wrócisz tu z pozytywnymi wieściami.

Zresztą od teraz apeluje o same pozytywne wieści.

Masia daj znaka jak ci poszło z tym osttanim zastrzykiem, słyszałam że podobno trochę bardziej bolesny.

Zosiak_K - obyś wykrakała ;)... byłoby super. Napiłam się syropu z jagód ( takiego bez dodatków) i teraz jakoś się uspokoiło. A jak Twoje samopoczucie? Czym się stymulujesz?

Hey kobitki

U mnie juz troszke lepiej, pojutrze zrobie tylko bete dla swietego spokoju. Ale juz z mezulkiem zdecydowalismy jeszcze w sierpniu lub we wrzesniu zabrac nasze 2 mrozaczki:) Nie poddamy sie tak łatwo. Trzeba walczyć i isc z duchem, póki się jeszcze go ma :D
Zawsze jest dół kiedy cos nam nie wychodzi, kiedy cos co tak bardzo pragniemy nie spełnia sie. Ale ja juz nie mam siły nawet płakac, jest jeszcze złość, ale i wielka nadzieja ze w koncu nam sie uda!!! Pozdrawiam Was wszystkie. Ps. Tu sie tyle dzieje ze nie nadążam czytac :) ale to dobrze, i ciesze sie ze mozna na Was liczyc, buziaki

Zosia ja biore aspiryne 75mg caly czas az do testowania,bez przerwy.
Moje IVF tez NHS refunduje,na drugiej wizycie dostalismy papiery i tam wpisalismy,na kolejnej wizycie,jak zauwazyli,ze wpisalismy dwa zaraz zaczeto nas odwodzic od od tej decyzji,ze to ryzyko itd.powiedzialam,ze zawsze marzylismy o blizniakach i ze nam zalezy,wiec z niewyrazna mina kazali zmienic w papierach na 1-2,bo stwierdzili,ze i tak zalezy to od kondycji zarodkow,dzis rano przed transferem ta sama spiewka oczywiscie,ze duze ryzyko,ze dwa zarodki nie gwarantuja ciazy,krotko powiedzialam,ze to moja decyzja,moje ryzyko a gwarancji ciazy nigdy nie ma a dwa zarodki zwieksza nasze szanse,tym bardziej,ze nic nam juz nie zostalo:(( I dostalam dwa:)) Mysle Zoska,ze jesli chcesz dwojke,powinnas odwaznie powiedziac,napewno nie jest zapozno,do samego transferu mozesz zmienic zdanie,bo podpisujesz papiery i tam zaznaczaja ilosc,nie wazne kto za to placi,to Twoje zycie i Twoje zdanie i nikt nie powinien Cie ograniczac!! Trzymam kciuki Zoska&&&&&

Roxii zarodki mialam 5dniowe, tez sie zdziwilam ,ze 27,ale pewnie i tak skusze sie wczesniej ok 25 jak naogol wszyscy testuja;)

Kinga trzymam kciukasy za piekna bete!!!!!!!!!!!!Czekamy na dobre wiesci!!!!&&&&&&&&&

Hope71 jejku dziekuje!!!uspokoilas mnie:)) zaraz na duszy lzej:))
Trzymam kciuki za Ciebie,napewno znowu sie uda,tego z calego serca Ci zycze:)&&&&&&&&&&&&&&

Marcik,Igielka,Agapl13,Madzialenek i reszta wspanialych dziekuje za piekne slowa:))

memories takie podejście mi się podoba, jestem tego samego zdania co Ty:-). Bądźmy dobrej myśli, że crio nam się uda i też będziemy w końcu szczęśliwe. Pozdrawiam.

zosiu zazdroszczę Ci, że masz tak blisko siebie góry, co ja bym dała za to.

Ostatnia edycja:
Lilka dziekuje za odpowiedź. To twoje pierwsze podejście?? Ja właśnie rozmawiałam z M, nastawilismy się na 1, więc nasze pierwsze podejście to transfer jednego, zobaczymy co potem. Też zawsze chciałam bliźniaki, ale ponieważ od początku nastawiali nas na jeden psychicznie się z tym pogodziłam wiele miesięcy temu, nie chcę z nimi walczyć, za słaba jestem, jak mi powiedzą nie.
Ale dziękuje za podpowiedź i trzymam kciuki za Twoje bliźniaki.

reklama
Hej, cały dzionek jakoś zleciał, miałam odwiedziny rodzinki niby wpadli tylko zobaczyć jak się mam ale zawsze coś trza przyszykować. Teraz walłam się do wyrka bo z siedzenia już mnie zaczął spinać brzuszek. U mnie bez zmian brzuch jak w 5 m-cu, waga i wymiary te same.
Zosia K- oby nadchodzący tydzień był dla Ciebie udany
Memories02-miło Cię słyszeć, jestem dumna z Ciebie ze się pozbierałaś i się nie poddajesz, życzę Ci wszystkiego najlepszego
Madzialenak-dobre, hi hi
Kinga1-trzymam kciuki za wtorkowe testowano, to już niedługo…
Lilkam- i jak się czujesz po wszystkim???
Masia-trzymam kciuki za twoją punkcję a potem transferek
Lazaya- co u Ciebie dziewczynko?
Roxii-mnie też nie było na forum ponad tydzień to lektury miałam na cały dzień. Ale dobrze świadczy to o tym, że jest tu miło, sympatycznie i chce się tu być!!!

Do góry