Zosia ja biore aspiryne 75mg caly czas az do testowania,bez przerwy.
Moje IVF tez NHS refunduje,na drugiej wizycie dostalismy papiery i tam wpisalismy,na kolejnej wizycie,jak zauwazyli,ze wpisalismy dwa zaraz zaczeto nas odwodzic od od tej decyzji,ze to ryzyko itd.powiedzialam,ze zawsze marzylismy o blizniakach i ze nam zalezy,wiec z niewyrazna mina kazali zmienic w papierach na 1-2,bo stwierdzili,ze i tak zalezy to od kondycji zarodkow,dzis rano przed transferem ta sama spiewka oczywiscie,ze duze ryzyko,ze dwa zarodki nie gwarantuja ciazy,krotko powiedzialam,ze to moja decyzja,moje ryzyko a gwarancji ciazy nigdy nie ma a dwa zarodki zwieksza nasze szanse,tym bardziej,ze nic nam juz nie zostalo
( I dostalam dwa
) Mysle Zoska,ze jesli chcesz dwojke,powinnas odwaznie powiedziac,napewno nie jest zapozno,do samego transferu mozesz zmienic zdanie,bo podpisujesz papiery i tam zaznaczaja ilosc,nie wazne kto za to placi,to Twoje zycie i Twoje zdanie i nikt nie powinien Cie ograniczac!! Trzymam kciuki Zoska&&&&&
Roxii zarodki mialam 5dniowe, tez sie zdziwilam ,ze 27,ale pewnie i tak skusze sie wczesniej ok 25 jak naogol wszyscy testuja
Kinga trzymam kciukasy za piekna bete!!!!!!!!!!!!Czekamy na dobre wiesci!!!!&&&&&&&&&
Hope71 jejku dziekuje!!!uspokoilas mnie
) zaraz na duszy lzej
)
Trzymam kciuki za Ciebie,napewno znowu sie uda,tego z calego serca Ci zycze
&&&&&&&&&&&&&&
Marcik,Igielka,Agapl13,Madzialenek i reszta wspanialych dziekuje za piekne slowa
)