reklama
masia - kciuki zaciskam
Zosia - hehe no to masz niespodzianke rowniez za ciebie zaciskam kciuki. trzymaj sie zalecen lekarza. Z rana mozesz sie napic wody ale nic nie jedz i żadnych kaw, herbat, sokow itp.
Lapcie dziewczynki wiruski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kinga - no no juz tylko 3 dni. Tylko nie mysl konieto o ciazach pozamacicznych, nie wariuj.
pszczolkamaya - ja tez mialam swoj pierwszy i udany transfer mrozaczkow bo tez mialam hiperke. Ja mialam podane dwa i oba sie teraz wierca u mnie w brzuchu.
miliaa - no wiedzialam ze jakos tak. Po takich perypetiach musi sie udac, jakby to powiedzial moej emek nie ma innej opcji.
Ja tez pamietam jak testowalam a tu juz tyle za mna teraz na ciebie kolej ani sie obejrzysz a ty bedziesz na tym etapie co ja.
gienek - prazemow do nas gdzie zginelas?
Zosia - hehe no to masz niespodzianke rowniez za ciebie zaciskam kciuki. trzymaj sie zalecen lekarza. Z rana mozesz sie napic wody ale nic nie jedz i żadnych kaw, herbat, sokow itp.
Lapcie dziewczynki wiruski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kinga - no no juz tylko 3 dni. Tylko nie mysl konieto o ciazach pozamacicznych, nie wariuj.
pszczolkamaya - ja tez mialam swoj pierwszy i udany transfer mrozaczkow bo tez mialam hiperke. Ja mialam podane dwa i oba sie teraz wierca u mnie w brzuchu.
miliaa - no wiedzialam ze jakos tak. Po takich perypetiach musi sie udac, jakby to powiedzial moej emek nie ma innej opcji.
Ja tez pamietam jak testowalam a tu juz tyle za mna teraz na ciebie kolej ani sie obejrzysz a ty bedziesz na tym etapie co ja.
gienek - prazemow do nas gdzie zginelas?
Kinga_1
Fanka BB :)
Miłej niedzieli wszystkim ))... Mam zamiar zrobić sobie seans filmowy dzisiaj. Może któraś z Was oglądała ostatnio jakąś fajną komedię? ( co prawda lubię horrory lub sf oglądać, ale stwierdziłam, że nie będę nakręcała emocji przez film i tak już mam niezłą andrenalinkę )
Zosia i inne dziewczyny dzis mialam transfer,dopielam swego,mam moje dwa skarbeczki) oby do konca!!!! 27 testuje .Obawiam sie ,bo dzis jest 22dc.to nie za pozno na transfer przy cyklach 28/29 dniowych???
Ja tez mam refundowane leczenie przez panstwo i mimo wszystko to jest Twoja decyzja i jak chcesz dwa to musisz im pokazac,ze jestes zdecydowana jak ja i koniec,napewno bede Cie namawiac na jeden, jak bylo w moim przypadku.
NIESTETY://// oprocz dwoch maluszkow ktore sa juz ze mna nic nam juz nie zostalo( w sumie bylo 6 ktore zaczely sie dzielic ale tylko te dwa wyrosly pieknie,reszta nie podolala(
Serducho dalej mnie zaskakuje,raz jest ok ,za chwile znowu kolacze,moze rzeczywiscie stras ta cala sytuacja.
Trzymam kciuki za wszystkie razem i kazda z osobna!!! )
Milego niedzielnego popoludnia i dziekuje Wam ,za pomocne i uspokajajace odpowiedzi
Ja tez mam refundowane leczenie przez panstwo i mimo wszystko to jest Twoja decyzja i jak chcesz dwa to musisz im pokazac,ze jestes zdecydowana jak ja i koniec,napewno bede Cie namawiac na jeden, jak bylo w moim przypadku.
NIESTETY://// oprocz dwoch maluszkow ktore sa juz ze mna nic nam juz nie zostalo( w sumie bylo 6 ktore zaczely sie dzielic ale tylko te dwa wyrosly pieknie,reszta nie podolala(
Serducho dalej mnie zaskakuje,raz jest ok ,za chwile znowu kolacze,moze rzeczywiscie stras ta cala sytuacja.
Trzymam kciuki za wszystkie razem i kazda z osobna!!! )
lilka - super ciesze sie ze postawilas na swoim. Ja sie tez cieszylam ze w kocu dano mi dwa chociaz od poczatku mowili o jednym. Nie przemeczaj sie teraz. Najlepiej sie poloz i odpoczywaj. Obejrzyj cos w tv przeczytaj cos odgon mysli od transferu, zebys sie nie denerwowala bo stres nie wskazany. My wiemy ze cala ta procedura jest stresujaca ale pomusl ze ty juz zrobilas wszystko co w twojej mocy. Teraz reszta zalezy juz od zarodkow. Trzeba iwerzyc ze sa silne i sie ladnie zagniezdza.
madzialenak
mama na pełen etat
lilka powodzenia, odpoczywaj i nic się nie martw, trzymam &&&&&&&&& za 27 :-)
masia123 życzę udanej punkcji, aby pobrali jak najwięcej dojrzałych jajeczek
zosiu za Ciebie również trzymam kciukasy, udanej punkcji
Ja właśnie wróciłam z długiego spacerku. Byliśmy dzisiaj w Centrum Hewelianum, polecam jak będziecie kiedyś w Gdańsku, oto ich strona: Centrum Hewelianum - poznaję, wypoczywam, uczę się, bawiłam się jak małe dziecko. Teraz leżakuję sobie z mężem po obfitym obiadku:-).
Miłego wieczorka dla Wszystkich.
masia123 życzę udanej punkcji, aby pobrali jak najwięcej dojrzałych jajeczek
zosiu za Ciebie również trzymam kciukasy, udanej punkcji
Ja właśnie wróciłam z długiego spacerku. Byliśmy dzisiaj w Centrum Hewelianum, polecam jak będziecie kiedyś w Gdańsku, oto ich strona: Centrum Hewelianum - poznaję, wypoczywam, uczę się, bawiłam się jak małe dziecko. Teraz leżakuję sobie z mężem po obfitym obiadku:-).
Miłego wieczorka dla Wszystkich.
Ostatnia edycja:
reklama
Zosia, masia powodzenia na punkcji oby pobrali Wam piekne dojrzałe jajeczka:-)
Kinga trzymam kciki za dwie kreseczki;-)
Lilka super że juz jesteś po transferku, teraz odpoczywaj i nie stresuj się Testujesz dopiero 27?? iludniowe zarodki miałaś podane??? dziewczyny z reguły testują juz 10dpt i jak ciaza jest, to druga kreseczka jest już widoczna
Kurcze ale tu ostatnio się dzieje, normalnie nie nadążam za wami wszystkimi
Kinga trzymam kciki za dwie kreseczki;-)
Lilka super że juz jesteś po transferku, teraz odpoczywaj i nie stresuj się Testujesz dopiero 27?? iludniowe zarodki miałaś podane??? dziewczyny z reguły testują juz 10dpt i jak ciaza jest, to druga kreseczka jest już widoczna
Kurcze ale tu ostatnio się dzieje, normalnie nie nadążam za wami wszystkimi
Podziel się: