reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
masia - kciuki zaciskam
Zosia - hehe no to masz niespodzianke rowniez za ciebie zaciskam kciuki. trzymaj sie zalecen lekarza. Z rana mozesz sie napic wody ale nic nie jedz i żadnych kaw, herbat, sokow itp.
Lapcie dziewczynki wiruski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kinga - no no juz tylko 3 dni. Tylko nie mysl konieto o ciazach pozamacicznych, nie wariuj.
pszczolkamaya - ja tez mialam swoj pierwszy i udany transfer mrozaczkow bo tez mialam hiperke. Ja mialam podane dwa i oba sie teraz wierca u mnie w brzuchu.
miliaa - no wiedzialam ze jakos tak. Po takich perypetiach musi sie udac, jakby to powiedzial moej emek nie ma innej opcji.
Ja tez pamietam jak testowalam a tu juz tyle za mna :-D teraz na ciebie kolej ani sie obejrzysz a ty bedziesz na tym etapie co ja.
gienek - prazemow do nas gdzie zginelas?

Zosia , dziewczyny juz wszystko Ci wyjasnily zatem pozostaje mi tylko tzrymac kciukasy:-)

Kinga, &&&&&&&&&& za wtorkowe testowanko :-)

misia123, powodzenia jutro na punkcji :-)

Milej niedzieli Dziewuszki!!!!!

Miłej niedzieli wszystkim :)))... Mam zamiar zrobić sobie seans filmowy dzisiaj. Może któraś z Was oglądała ostatnio jakąś fajną komedię? ( co prawda lubię horrory lub sf oglądać, ale stwierdziłam, że nie będę nakręcała emocji przez film i tak już mam niezłą andrenalinkę ;) )

Zosia i inne dziewczyny dzis mialam transfer,dopielam swego,mam moje dwa skarbeczki:)) oby do konca!!!! 27 testuje .Obawiam sie ,bo dzis jest 22dc.to nie za pozno na transfer przy cyklach 28/29 dniowych???
Ja tez mam refundowane leczenie przez panstwo i mimo wszystko to jest Twoja decyzja i jak chcesz dwa to musisz im pokazac,ze jestes zdecydowana jak ja i koniec,napewno bede Cie namawiac na jeden, jak bylo w moim przypadku.

NIESTETY://// oprocz dwoch maluszkow ktore sa juz ze mna nic nam juz nie zostalo:(( w sumie bylo 6 ktore zaczely sie dzielic ale tylko te dwa wyrosly pieknie,reszta nie podolala:((

Serducho dalej mnie zaskakuje,raz jest ok ,za chwile znowu kolacze,moze rzeczywiscie stras ta cala sytuacja.

Trzymam kciuki za wszystkie razem i kazda z osobna!!! :))
biggrin.gif
Milego niedzielnego popoludnia i dziekuje Wam ,za pomocne i uspokajajace odpowiedzi

lilka - super ciesze sie ze postawilas na swoim. Ja sie tez cieszylam ze w kocu dano mi dwa chociaz od poczatku mowili o jednym. Nie przemeczaj sie teraz. Najlepiej sie poloz i odpoczywaj. Obejrzyj cos w tv przeczytaj cos odgon mysli od transferu, zebys sie nie denerwowala bo stres nie wskazany. My wiemy ze cala ta procedura jest stresujaca ale pomusl ze ty juz zrobilas wszystko co w twojej mocy. Teraz reszta zalezy juz od zarodkow. Trzeba iwerzyc ze sa silne i sie ladnie zagniezdza.

lilka powodzenia, odpoczywaj i nic się nie martw, trzymam &&&&&&&&& za 27 :-)

masia123
życzę udanej punkcji, aby pobrali jak najwięcej dojrzałych jajeczek

zosiu za Ciebie również trzymam kciukasy, udanej punkcji

Ja właśnie wróciłam z długiego spacerku. Byliśmy dzisiaj w Centrum Hewelianum, polecam jak będziecie kiedyś w Gdańsku, oto ich strona: Centrum Hewelianum - poznaję, wypoczywam, uczę się, bawiłam się jak małe dziecko. Teraz leżakuję sobie z mężem po obfitym obiadku:-).
Miłego wieczorka dla Wszystkich.

Ostatnia edycja:
reklama
Zosia, masia powodzenia na punkcji oby pobrali Wam piekne dojrzałe jajeczka:-)
Kinga trzymam kciki za dwie kreseczki;-)
Lilka super że juz jesteś po transferku, teraz odpoczywaj i nie stresuj się:tak: Testujesz dopiero 27?? iludniowe zarodki miałaś podane??? dziewczyny z reguły testują juz 10dpt i jak ciaza jest, to druga kreseczka jest już widoczna:tak:
Kurcze ale tu ostatnio się dzieje, normalnie nie nadążam za wami wszystkimi:-D

Do góry