reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Alez wysyp Laseczek w styczniu.
@Dzoasia Ty pojurrze wizyta u psorki? O ktorej?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Wieczórem dopiero niestety. Ale cudeńko dziś nabyłam!! Znalazłam w internetach książkę o immunologii pod redakcją jakiegoś gościa w której ona ma swoje rozdziały :D I przynajmniej wiem, że to co od niej mogę usłyszeć nie będzie naciąganiem na hajsy :) Trochę poczytałam, nie wszystko rozumiem bo to spora sztuka jest, ale ten rozdział, który mnie interesował najbardziej już przeczytany :D

reklama
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Grudzień to magiczny czas.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2017-12-16 karolina1984 termin porodu
2017-12-21 hope322 Podglądanie maluszka + rozmowa z genetykiem
2017-12-27 Zylwia USG pęcherzykowe
2017-12-27 Oczekiwanie2017 podglądanie maluszka
2017-12-28 Joko86 termin porodu
2017-12-28 klodine termin porodu
2017-12-29 Adunnnia90 termin porodu
2018-01-07 dreamscometrue termin porodu
2018-01-21 KEHA termin porodu
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu
2018-05-06 Evelin83 termin porodu
2018-06-13 jasani termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 termin porodu
2018-07-18 hope322 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
Same rodzące rawie zostały :p Z czego niektóre już zwolniły brzuchy:p
Dziewczyny wipsywać się proszę :D

Niestety, Krakow chyba nie ma. Rozmawialam z M na ten temat jak sie dowiedzialam, ze niektore miasta takie programy prowadza, ale szybko sprowadzil mnie na ziemie i stwierdzil, ze w Krakowie nie ma dofinansowania :sad:
Felia a nie dawali ci w klinice takiej petycji do podpisania? Kiedyś zbierali podpisy właśnie pod jakąś petycją do Prezydenta Miasta czy gdzieś tam o dofinansowanie. Ciekawe na czym stanęło

Wieczórem dopiero niestety. Ale cudeńko dziś nabyłam!! Znalazłam w internetach książkę o immunologii pod redakcją jakiegoś gościa w której ona ma swoje rozdziały :D I przynajmniej wiem, że to co od niej mogę usłyszeć nie będzie naciąganiem na hajsy :) Trochę poczytałam, nie wszystko rozumiem bo to spora sztuka jest, ale ten rozdział, który mnie interesował najbardziej już przeczytany :D
Ale jaja.suuuuper!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Przez ten czas miałam dużo przemyśleń. Cieszę się, że nikt prócz męża nie wiedział o ciąży. Nie wiem jakbym przeżyła, jakbym musiała mamę, czy babcię informować, że jednak nie będzie wnuka/prawnuka. Nie wiem też czy będę potrafiła cieszyć się teraz z pozytywnej bety. Raczej podejdę do tematu z wielkim dystansem. Jestem teraz mega wypalona, pozbawiona uczuć, wszystko jest mi obojętne. Nie chce mi się świąt ani zapachu choinki, nawet kupowanie prezentów nie daje radości. Wkroczyłam w jakiś okres buntu. Jakaś część we mnie umarła.
Olusja to chyba normalne. Ja bym najchetniej przespala swieta I w ogole nikogo nie chce mi sie widziec... ale jakos sie przemoge, odbebnie i wroce wczesniej do domu. Z ta roznica, ze ja w koncu powiedzialam mamie o poronieniu, mysle ze lepiej pozniej, bo moze tego az tak nie przezywala. Trzymaj sie, jestes super I pamietaj o tym! :)

reklama
Do góry