reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój tylko raz się podłamał jak mu robili wymaz na chlamydie z cewki w meicover. Bo mamy ubezpieczenie wiec pozałatwiała większość badan tam żeby je płacić w klinice. I widocznie nie za często robią te wymazy, doktor zadał mu trochę bólu. Do dziś truchleje jak o tym wspomina :D No i jakuslyszal w klinice ze ma sobie sam ten wymaz zrobić to trochę niemrawy był ale okazało się ze tak jest znacznie lepiej.
Oj to moj M tez bardzo źle wspomina wymazy a tak to byl bardzo dzielny a diagnostyke wogole to zaczal od siebie i sam wyszedl z inicjatywa. Jak odebralismy wyniki to sie podlamal bo morfologia byla na poziomie 0 a wszystkie inne parametry dużo ponad norme tylko on 3 miesiace wczesniej zmienil prace i czesto chorowal, co chwile byly w ruchu jakies leki i dlatego taka morfologia. Teraz jest w granicach 4-5%. No i lykal profertil caly czas

@zylwia @Mala844 pięknego przyrostu! ;)
Pamiętajcie o badaniach na Cito! wszystkie ciotki trzymają kciuki :-D

@Oczekiwanie2017 kochana mam nadzieję że z okruszkiem wszystko będzie dobrze! Trzymamy mocno kciuki ;)

@marg88 obyś jutro zobaczyła serducho i cały stres mógł już z Ciebie zejść! Wierzę że wszystko będzie dobrze!;-) ;)

Miłego dnia wszystkim :rofl2:

Dziewczyny, przyłączam się do życzeń. Oby to był dla każdej dobry dzień :)

@zylwia @Mala844 pięknego przyrostu! ;)
Pamiętajcie o badaniach na Cito! wszystkie ciotki trzymają kciuki :-D

@Oczekiwanie2017 kochana mam nadzieję że z okruszkiem wszystko będzie dobrze! Trzymamy mocno kciuki ;)

@marg88 obyś jutro zobaczyła serducho i cały stres mógł już z Ciebie zejść! Wierzę że wszystko będzie dobrze!;-) ;)

Miłego dnia wszystkim :rofl2:
Dołączam się do życzeń. Wszystkim życzę samych dobrych wiadomości! @Oczekiwanie2017 trzymaj się! Wierzę że wszystko jest dobrze!

Jak Ty sie masz kochana?? Krwawienie ustalo?? Na którą wizyta?? 3mam kciuki zeby kropeczek byl caly i zdrowy na swoim miejscu :-)

Tak, od wieczora krwawienie ustalo i narazie sytuacja opanowana. Zastanawia mnie brak boli i skurczy. Zobaczymy na wizycie (przed południem ja mam).
Na pewno dam znać :)

reklama
Do góry