A jaka masz ta bete? Pierwsza beta pokazuje czy jestes czy nie,ale i tak najwazniejsze zeby rosła. Wiec musisz powtórzyć po dwoch dniach.Może to głupie pytanie ale jestem pierwszy raz w takiej sytuacji doradźcie
reklama
misis188
Fanka BB :)
Oj to moj M tez bardzo źle wspomina wymazy a tak to byl bardzo dzielny a diagnostyke wogole to zaczal od siebie i sam wyszedl z inicjatywa. Jak odebralismy wyniki to sie podlamal bo morfologia byla na poziomie 0 a wszystkie inne parametry dużo ponad norme tylko on 3 miesiace wczesniej zmienil prace i czesto chorowal, co chwile byly w ruchu jakies leki i dlatego taka morfologia. Teraz jest w granicach 4-5%. No i lykal profertil caly czasMój tylko raz się podłamał jak mu robili wymaz na chlamydie z cewki w meicover. Bo mamy ubezpieczenie wiec pozałatwiała większość badan tam żeby je płacić w klinice. I widocznie nie za często robią te wymazy, doktor zadał mu trochę bólu. Do dziś truchleje jak o tym wspomina No i jakuslyszal w klinice ze ma sobie sam ten wymaz zrobić to trochę niemrawy był ale okazało się ze tak jest znacznie lepiej.
gosia321
Jod dopiero po pozytywnej becie dostaniesz od endo joditDziewczyny biorące Euthyrox mam pytanko - suplementujecie jod po transferze? Bo wiem że w ciąży jod jest ważny, ale nie wiem jak to się ma do niedoczynności.
Oczekiwanie2017
@zylwia @Mala844 pięknego przyrostu!
Pamiętajcie o badaniach na Cito! wszystkie ciotki trzymają kciuki
@Oczekiwanie2017 kochana mam nadzieję że z okruszkiem wszystko będzie dobrze! Trzymamy mocno kciuki
@marg88 obyś jutro zobaczyła serducho i cały stres mógł już z Ciebie zejść! Wierzę że wszystko będzie dobrze!
Miłego dnia wszystkim
Dziewczyny, przyłączam się do życzeń. Oby to był dla każdej dobry dzień
HopeFul87
Przepraszam :-) ja w tel korzystam z forum i jak przesuwam stronę to pewnie paluchem cos wcisne :-) juz cofam :-)@HopeFul87
Oj pecha mam dziś z tymi negatywnymi ocenami za literówki na forum. Już druga, koło południa trafiła mi się ta sama reprymenda od @Laurka82
walczaca o szczescie
O nie... strasznie mi przykro. Ale skoro taką podjeliście decyzję to wierzę że jest ona dla was najlepsza!To było nasze ostatnie podejście do in vitro. Wiek, kasa itd, itd. Teraz zaczęliśmy rozważać adopcję. Ale Wam się uda. Jeszcze przez jakiś czas będę zaglądać do Was i wypatrywać same dobre wiadomości.
HopeFul87
Jak Ty sie masz kochana?? Krwawienie ustalo?? Na którą wizyta?? 3mam kciuki zeby kropeczek byl caly i zdrowy na swoim miejscu :-)Dziewczyny, przyłączam się do życzeń. Oby to był dla każdej dobry dzień
walczaca o szczescie
Dołączam się do życzeń. Wszystkim życzę samych dobrych wiadomości! @Oczekiwanie2017 trzymaj się! Wierzę że wszystko jest dobrze!@zylwia @Mala844 pięknego przyrostu!
Pamiętajcie o badaniach na Cito! wszystkie ciotki trzymają kciuki
@Oczekiwanie2017 kochana mam nadzieję że z okruszkiem wszystko będzie dobrze! Trzymamy mocno kciuki
@marg88 obyś jutro zobaczyła serducho i cały stres mógł już z Ciebie zejść! Wierzę że wszystko będzie dobrze!
Miłego dnia wszystkim
Oczekiwanie2017
Jak Ty sie masz kochana?? Krwawienie ustalo?? Na którą wizyta?? 3mam kciuki zeby kropeczek byl caly i zdrowy na swoim miejscu :-)
Tak, od wieczora krwawienie ustalo i narazie sytuacja opanowana. Zastanawia mnie brak boli i skurczy. Zobaczymy na wizycie (przed południem ja mam).
Na pewno dam znać
reklama
walczaca o szczescie
Oby to był fałszywy alarm! Czekamy na info i nie puszczamy kciuków :-)Tak, od wieczora krwawienie ustalo i narazie sytuacja opanowana. Zastanawia mnie brak boli i skurczy. Zobaczymy na wizycie (przed południem ja mam).
Na pewno dam znać
Podziel się: