reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Wczesniej badalam tylko raz i byla super bo 7.9
Ale dziś się szykujesz? Powodzenia, na pewno wrócisz spłakana ze szczęściaJa się szykuje na prenatalne strach towarzszy to oczywiste.
Trzymam kciuki za każdą z nas dziś bardzo dużo wizyt ,bet!!!
@oczekiwanie za ciebie i twój okruszek modlę się w duchu wierze ze bedzie wszystko dobrze!!
Chocolateri
Kochane ja również trzymam kciuki [emoji173]@zylwia @Mala844 pięknego przyrostu!
Pamiętajcie o badaniach na Cito! wszystkie ciotki trzymają kciuki
@Oczekiwanie2017 kochana mam nadzieję że z okruszkiem wszystko będzie dobrze! Trzymamy mocno kciuki
@marg88 obyś jutro zobaczyła serducho i cały stres mógł już z Ciebie zejść! Wierzę że wszystko będzie dobrze!
Miłego dnia wszystkim
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
RedHotChiliPepper28
Jeszcze nie rozmawialiśmy z lekarką na ten temat. Zobaczymy jak pójdzie sama stymulacja. W poniedziałek wizytaDobry wieczor, witam wśród nas. Czy znowu zapładnianie 6 komórek? Jeśli tak to No ja bym się nie zdecydowała ich trzymać wszystkich do 5 doby...
@HopeFul87
Oj pecha mam dziś z tymi negatywnymi ocenami za literówki na forum. Już druga, koło południa trafiła mi się ta sama reprymenda od @Laurka82
Przepraszam najmocniej, nie wiedziałam że coś wcisnęłam. Pozdrawiam serdecznie ;-)
Chocolateri
To też było moje ostatnie podejście i zanim podeszłam lekarz dużych szans nie dawał. Zabrałam dwa zarodki , reszta obumarla. Od razu postanowiliśmy , że to już koniec. Może czas pomyśleć o tym by dać dom dzieciom , które to nie mają.To było nasze ostatnie podejście do in vitro. Wiek, kasa itd, itd. Teraz zaczęliśmy rozważać adopcję. Ale Wam się uda. Jeszcze przez jakiś czas będę zaglądać do Was i wypatrywać same dobre wiadomości.
Pomimo , że nam się udało, zdajemy sobie sprawę że to dopiero 8tc i wszystko może się zdarzyć. Wtedy będę się starać o bycie rodzina zastępcza , bo w Szwecji adopcja jest bardzo trudna tym bardziej , że jeszcze nie mam obywatelstwa.
Wiem jedno .... kobieta , która tak bardzo walczy o to by zostać mama , będzie najlepsza mama na świecie. Dziecko , które zaadoptujecie będzie prawdziwym szczęściarzem [emoji173] i z pewnością odwzajemni się Wam ogromem miłości. Serduchem jestem z Tobą.
To też było moje ostatnie podejście i zanim podeszłam lekarz dużych szans nie dawał. Zabrałam dwa zarodki , reszta obumarla. Od razu postanowiliśmy , że to już koniec. Może czas pomyśleć o tym by dać dom dzieciom , które to nie mają.
Pomimo , że nam się udało, zdajemy sobie sprawę że to dopiero 8tc i wszystko może się zdarzyć. Wtedy będę się starać o bycie rodzina zastępcza , bo w Szwecji adopcja jest bardzo trudna tym bardziej , że jeszcze nie mam obywatelstwa.
Wiem jedno .... kobieta , która tak bardzo walczy o to by zostać mama , będzie najlepsza mama na świecie. Dziecko , które zaadoptujecie będzie prawdziwym szczęściarzem [emoji173] i z pewnością odwzajemni się Wam ogromem miłości. Serduchem jestem z Tobą.
Ładnie mnie tak wzruszac od rana . Dziękuję za piękne słowa. Trzymam kciuki za Was.
Dziewczyny już jestem po becie, czekam na wynik. Oczywiście w przychodni powiedzieli że tych badań nie robi się na citi nawet za dopłatą. Na koniec mnie pocieszyła że do 20 to na 100 % będą. Masakra ;-) No ale nic czekam ;-) Trzymam kciuki za wysokie bety @zylwia oraz Mala 844 ;-)
Ja zawsze robię na cito w diagnostyce i są około 16 .
reklama
hope322
Przylaczam sie do zyczen. Trzymam kciuki@zylwia @Mala844 pięknego przyrostu!
Pamiętajcie o badaniach na Cito! wszystkie ciotki trzymają kciuki
@Oczekiwanie2017 kochana mam nadzieję że z okruszkiem wszystko będzie dobrze! Trzymamy mocno kciuki
@marg88 obyś jutro zobaczyła serducho i cały stres mógł już z Ciebie zejść! Wierzę że wszystko będzie dobrze!
Miłego dnia wszystkim
Podziel się: