Właśnie @iwo333 jak tam u Ciebie? Wyjaśniła się sprawa z rosnącą beta?
Beta nadal słabo rośnie, dziś robiłam kolejna . Wieczorem mam wizytę u gin. Pewnie w tym tyg jeszcze szpital
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie @iwo333 jak tam u Ciebie? Wyjaśniła się sprawa z rosnącą beta?
Wien sporo wizyt 21 :-)) ja będę 28 dpt dwóch Blastek :-)) a Ty ?Tez mam w tedy wizyte? Ktory to bedzie Twoj dpt?
O widzisz to jest dobry pomysl :-)) tylko mam kilka dni do nadrobienia :-) ale dam sobie z tym radęKurczę, to bym chyba kalendarz adwentowy sobie kupiła taki czekoladowy i czekała bardziej niż na gwiazdkę
26 dpt dwoch dwudniowych zarodkowWien sporo wizyt 21 :-)) ja będę 28 dpt dwóch Blastek :-)) a Ty ?
W Twoim organizmie dzieję się teraz rewolucja więc ma prawo wariowac. Dopóki nie ma silnych skurczy i krwawienia to wszystko na pewno jest dobrze!!:-)Dziewczyny niewiem co sie dzieje dzis w nocy obudzil mnie bol żołądka i po pół godziny ten bol przeszedl mi na prawa strone jakby jajnik wzielam nospe i tak po godz przeszlo,ale teraz nadal mnie pobolewaboje sie o moja kruszynke niewiem o co chodzi przypomnie ze dzis 43dpt.
@juz powinna sie konczyc.Wizyta dzis u lekarza prowadzacego ale bez usg.A usg dopiero na poczatku stycznia.Ale przeciez ja nie wytrzymamA to jakby termin @. Wiele dziewczyn odczuwa w ciąży bóle właśnie w terminach @. Jak nospa pomaga to się nie przejmuj tylko odpoczywaj
Kiedy masz kolejną wizytę u dr?
Okropnie to niesprawiedliwe... wierzę że w końcu los wynagrodzi Ci to cierpienie!Beta nadal słabo rośnie, dziś robiłam kolejna . Wieczorem mam wizytę u gin. Pewnie w tym tyg jeszcze szpital
Czyli już nie bedziesz miała wizyt w klinice? Jal będzie się ból utrzymywał to powiedz lekarzowi i myślę,że wtedy zrobi usg bez problemu.@juz powinna sie konczyc.Wizyta dzis u lekarza prowadzacego ale bez usg.A usg dopiero na poczatku stycznia.Ale przeciez ja nie wytrzymam
Niewiem zwariuje chyba juz mialam w nocy jechac na pogotowie tak sie wystraszylam.Mam nadzieje,ze przed świętami zrobie jakies usg jeszcze,bo nie bede miala spokojnych Świąt.Na szczescie krwawienia nie ma zadnego..ale ciagle sprawdzam jak cos poczuje.W Twoim organizmie dzieję się teraz rewolucja więc ma prawo wariowac. Dopóki nie ma silnych skurczy i krwawienia to wszystko na pewno jest dobrze!!:-)
Dopiero na poczatku stycznia dr mowila z kliniki ,ze mam przyjsc na Usg.Czyli już nie bedziesz miała wizyt w klinice? Jal będzie się ból utrzymywał to powiedz lekarzowi i myślę,że wtedy zrobi usg bez problemu.