gosian9535
Zaangażowana w BB
Dzieki. Ale z rana test negatyw wiec nie nastawiam sie na niebo.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki Będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki. Ale z rana test negatyw wiec nie nastawiam sie na niebo.
Beta 59.30........o boze...
Progesteron 14.1 ..chyba maly?
Dziewczynki wynik Beta HCG 241,8 jupiii
No to.bedzie AleksanderDziekuje serdecznie.
Nawet postanowilam ze jakby dzis byl pozytyw i mialabym syna to dam mu na imię Aleksander. Bo dzis Aleksandra.
Dziekuje 21 mam wizyte i nie wiem czy jyz uslysze serduszki czy nie za wczesnie bo mialam transfer dwudniowych zarodkow i to bedzue 26dpt
Narazie nie dziękuję kochana :* już od 4 nie śpię bo żyje jutrzejszą powtórka betyWOW SUPER :-)))) GRATULACJE !!!!!!! Bardzo Ci kibicowałam ;-)
No man jedne i nie wiem.czy ich dzis nie zaczne ukladacTo jeszcze 9 dni....kolejne puzle zdążysz machnąć Beta Ci zapinkala to serca będą jak dzwon
Dziewczyny niewiem co sie dzieje dzis w nocy obudzil mnie bol żołądka i po pół godziny ten bol przeszedl mi na prawa strone jakby jajnik wzielam nospe i tak po godz przeszlo,ale teraz nadal mnie pobolewaboje sie o moja kruszynke niewiem o co chodzi przypomnie ze dzis 43dpt.