reklama
dżoasia
Fanka BB :)
to jest szansa, że po ok 2h będziesz mieć ja tak w żeromskim miałam no to pozaglądam w pracy co u Ciebie@dżoasia jade do Diagnostyki na Galla bo tam maja od razu lab wiec wyniki powinny byc najwczesniej. Chyba... taka jest teoria przynajmniej
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Margit2018
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
@dżoasia jade do Diagnostyki na Galla bo tam maja od razu lab wiec wyniki powinny byc najwczesniej. Chyba... taka jest teoria przynajmniej
Kurcia to też z krakowa ja robiłam w synevo i też była szybciutko trzymam kciuki ale pamiętaj co nas nie zabije to tylko wzmocni
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Dzisiejsza beta 581,3 wyniki mialy byc na cito, krew oddana o 9 a wyniki przed 20. TSH zrobilam na czco i przed tabletka i wyszlo 2.08 czyli mysle ze mam dobra dawkę leku. Jeju jak sie ciesze. Dziewczyny nie poddawajcie sie!!! To jest warte kazdych pieniedzy! A szczerze to czasen zaczynalam watpic czy sie nam kiedykolwiek uda
Margit2018
Rany booskie jak ja sobie nie radzę z tym pisaniem. Zobaczcie dziewczynki co zrobiłam z wcześniejszym postem i nawet nie wiem jak Kurci wpisałam swoje zakończenie. Ciekawa jestem czy ktoś tak potrafi..????
Suuuper :***Dzisiejsza beta 581,3 wyniki mialy byc na cito, krew oddana o 9 a wyniki przed 20. TSH zrobilam na czco i przed tabletka i wyszlo 2.08 czyli mysle ze mam dobra dawkę leku. Jeju jak sie ciesze. Dziewczyny nie poddawajcie sie!!! To jest warte kazdych pieniedzy! A szczerze to czasen zaczynalam watpic czy sie nam kiedykolwiek uda
Widzisz jednak warto wierzyć:*
Zapraszamy w nasze skromne progi rozgosc się powiedz nam coś o sobieWitajcie. Podczytuje forum od jakiegoś czasu ale nigdy nie mialam odwagi dołączyć. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona?
gosian9535
Zaangażowana w BB
Jestem zdziwiona, że przeżyłam dzisiejszą porażkę mniej, niż za pierwszym razem . Nie mam wyjścia chcę mieć dzidziusia i będę go miała choćby nie wiem co!
Będzie dobrze wszystkie będziemy mamuskami
takie sa normy
ciąża 3 tydzień 5.8-71.2
ciąża 4 tydzień 9.5-750
wiec jezeli mialas pozniejsza impl. jeszcze do tego to sie wszystko okaze za pare dni po kolejnej powtorce . Nie denerwuj sie jedynie z ta reszta hormonow ... nie wiem co i jak . zalezy czy swiezego zarodka mialas podawanego czy po rozmrozeniu na jakim cyklu ... czy bierzesz estrofem i progesteron i ile .... tylko lekarz tutaj musi szybko zadzialac z lekami
Miałam swieżaka 5 dobowego czekam na tel od gina zobaczymy co powie
Ostatnia edycja:
reklama
misis188
Kochana ale ty jutro masz 10dpt i pamiętaj ze nasze zarodki byly dwudniowe. Jutro beta powie prawde i ja wierze ze bedzie dobrzeTrochę mnie podłamało ale nie jest źle. Wmawiam sobie że popołudniowy mocz, za dużo herbaty itp
Podziel się: