reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wlasnie jestem no etapie czekania na transfer mojej blastki. W piatek jade odebrac moja snieżynkę. Jest to moja pierwsza procedura I drugi transfer. Pierwszy niestety klapa :-( :(.
U mnie zdiagnozowana endometrioza i niskie AMH u M bardzo słabe żołnierzyki. Mam też za sobą jeno poronienie po naturalnych staraniach.

Ostatnia edycja:
reklama
to jest szansa, że po ok 2h będziesz mieć :D ja tak w żeromskim miałam :D no to pozaglądam w pracy co u Ciebie :)
Dzieki. Jutro to chyba osiwieje.
Dzisiejsza beta 581,3:) wyniki mialy byc na cito, krew oddana o 9 a wyniki przed 20. TSH zrobilam na czco i przed tabletka i wyszlo 2.08 czyli mysle ze mam dobra dawkę leku. Jeju jak sie ciesze. Dziewczyny nie poddawajcie sie!!! To jest warte kazdych pieniedzy! A szczerze to czasen zaczynalam watpic czy sie nam kiedykolwiek uda
Super wynik!!!! TSH tez wydaje sie ok. :)
Rany booskie jak ja sobie nie radzę z tym pisaniem. Zobaczcie dziewczynki co zrobiłam z wcześniejszym postem i nawet nie wiem jak Kurci wpisałam swoje zakończenie. Ciekawa jestem czy ktoś tak potrafi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..????
Nie przejmuj sie:D
Kochana ale ty jutro masz 10dpt i pamiętaj ze nasze zarodki byly dwudniowe. Jutro beta powie prawde i ja wierze ze bedzie dobrze
A jaka beta powinna mnie "satysfakcjonowac" jutro? Tzn jaka powinna byc zeby nie byla zbyt niska (przy zalozeniu ze bedzie dodatnia)?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny chce tylko się z Wami podzielić myślami i uciekam spać bo idę na nocke. Później będę nadrabiać wpisy

Wychodzi na to, że nawet wielki wyglądający skrzep i świeża krew nie oznacza poronienia. Wróciłam od lekarza. Dzieci rosną jak na drożdżach( 5 dni temu wskazywaly 6t5dc a dzisiaj 8 tc) , i ciąża jest wzorowa. Nie ma miesniakow czy krwiakow. Lekarz nie wie co to było. A to moje maluchy, jeden się nam chowal.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Cudownie :*

Dziewczyny, macie moze namiary na doktora Pasnika bo ja nie moge go znalezc! I chyba jest jeszcze jeden, dobrze pamietam? Ktos cos?
Dzisiaj dol jak stol, pierwszy dzien pracy i zderzenie z rzeczywistoscia poszlo gorzej niz oczekiwalam, wiem ze co mnie trzyma teraz to dalsza walka dlatego chcialabym jak najszybciej sprobowac jakas konsultacje z immunologiem zalatwic. Musze sie dowiedziec o co w tym wszystkim chodzic!
Kochaba wpisz w google APC LODŹ i ci sie pokaze. To jest ul. Emili szczawnickiej czy cos w tyn stylu-z glowy pisze. Bierz tylko jego pod uwage

Dzisiejsza beta 581,3:) wyniki mialy byc na cito, krew oddana o 9 a wyniki przed 20. TSH zrobilam na czco i przed tabletka i wyszlo 2.08 czyli mysle ze mam dobra dawkę leku. Jeju jak sie ciesze. Dziewczyny nie poddawajcie sie!!! To jest warte kazdych pieniedzy! A szczerze to czasen zaczynalam watpic czy sie nam kiedykolwiek uda
Brawo i trzymaj tak dalej!! [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się aspiryny w ciąży brać nie można i zaraz po transferze też bym nie brała.
Mozna. W dawce 75mg (Acard to ro samo co aspiryna). Nawet mamaginekolog pisala o tym cały artykul - jak od niedawna sie okazuje ze profilaktyka kwasem acetylosalicylowym w dawce 75mg przeciwdziala wielu powiklaniom w ciazy. Ale tylko te dawki. Nie wieksze. Ja biore bo przy mutacji mthfr pomaga.

reklama
Dzieki. Jutro to chyba osiwieje.

Super wynik!!!! TSH tez wydaje sie ok. :)

Nie przejmuj sie:D

A jaka beta powinna mnie "satysfakcjonowac" jutro? Tzn jaka powinna byc zeby nie byla zbyt niska (przy zalozeniu ze bedzie dodatnia)?

Kochana powyzej 5 jest ciaza:) a potem liczyc na prawidlowy przyrost. Ja mialam 2 zarodki podane i mialam 19,1

Do góry