A no tak Ty miałaś podane 2 słodziaczki!! Ooo mamusiuNawet nie wiesz jak sie ciesze tylko teraz czekac na usg i sie dowiedziec czy jedno czy dwa szkraby sie tam kisza
reklama
Maryanka
Fanka BB :)
Mam 5 zamierzam je zapłodnić i jeśli będą dwa zarodki chciałabym spróbować z dwoma. Poczekam na okres. Wizytę mam 29.12 to może w styczniu zastartujemy znowu...A ile oocytow masz? Wszystkie będziesz zapladniac? Zamierzasz zrobić sobie przerwę czy od razu działasz dalej?
Margit2018
Maryanka byłaś w ciąży więc kolejna to kwestia czasu no i ....pieniędzy. DDziękuję
Nic dodać nic ująć dobrze że jesteście i że mimo tego nieszczęścia jakie nas spotkało jest na tym forum tyle serdeczności ( jeszcze raz przrpraszam za te moje niekontrolowane przyciskanie komentarzy-staram się jak mogę żeby już nic nie przyciskać annemarie buziakiKochane z jednej strony człowiek sie usmiecha do samego siebie,bo jest mnóstwo informacji ze sie udało,ze ciąże prawidlowo sie rozwijają,zwlaszcza kiedy samemu jest sie tym szczesliwcem prawda! Z drugiej zas strony serce pęka z bólu gdy widzimy posty,ze beta negatywna lub ze z kropkiem cos nie tak. Najwazniejsze jednak ze jestesmu tutaj razem i wspieramy sie nawzajem. Kiedy jest dobrze to cieszymy sie cyims szczęściem,\le kiedy jest zle to mozemy rowniez liczyc na siebie. Na wsparcie i porady w kazdej kwesti. Ogolnie chce powiedzieć,ze dobrze ze jest to forum. Ciesze sie ze mam Was kochane no i Wy sie cieszcie ze macie mnie hahaha
Oczekiwanie2017
Dziś leżakuję bo mocno brzuch i krzyż mnie boli.
Ból brzucha to chyba normalne, oby skurczy nie było. Lez, lez bo porodzie to na leżenie czasu nie będzie
Mala844
Zaangażowana w BB
No dwa dwa i dlatego teraz sie okaze na usg jak sie sprawy majaA no tak Ty miałaś podane 2 słodziaczki!! Ooo mamusiu
Oczekiwanie2017
Mam 5 zamierzam je zapłodnić i jeśli będą dwa zarodki chciałabym spróbować z dwoma. Poczekam na okres. Wizytę mam 29.12 to może w styczniu zastartujemy znowu...
Na styczeń duża grupa dziewczyn się szykuje na transfer więc grupę wsparcia będziesz miała nieziemską
Nooo super mówię do męża że my taka malutka mamy A tu koleżanka taka duża A on no pewnie bliźniaki zapoda hihi icja wtedy faktycznie miałaś podane 2 ) życzę Ci tych dwóch słodkich dupeczek progesteron badalas? Lekarz Ci coś pisał?No dwa dwa i dlatego teraz sie okaze na usg jak sie sprawy maja
Mala844
Zaangażowana w BB
narazie nie kazal badac pisalam dzisiaj do niego czekam na dalsze instrukcjeNooo super mówię do męża że my taka malutka mamy A tu koleżanka taka duża A on no pewnie bliźniaki zapoda hihi icja wtedy faktycznie miałaś podane 2 ) życzę Ci tych dwóch słodkich dupeczek progesteron badalas? Lekarz Ci coś pisał?
reklama
Podziel się: