hope322
Fanka BB :)
Pieknie, gratulacjeDziewczynki wynik Beta HCG 241,8 jupiii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie, gratulacjeDziewczynki wynik Beta HCG 241,8 jupiii
Beta 0,10 drugi nie udany transfer ehhh
bardzo mi przykro, tulę mocnoWłaśnie odebrałam betę 0,10 Mam dość
Oggroomnie się cieszę. Piękny czas przed wami. Oj dziewczynki tyle ciąż że aż chce się wierzyćDziewczynki wynik Beta HCG 241,8 jupiii
Mam mrożaczki jedynie w formie oocytów także trzeba powtórzyć procedurę zapłodnienia tylko pytanie ile się podzieli ostatnio z sześciu tylko dwa zarodkiMaryanka trzeba próbować in vitro się udaje tylko nie można rezygnować, zbieraj siły i dalej próbuj. Masz jeszcze mrozaczki? Wiem jak jest ciężko ale widocznie jeszcze nie twoja kolej, tule mocno
Ojej ale super !!! Czekamy na focie ale super ))Tak jest za 2 dni będę już tulila maluchy[emoji7] a Ty kochana jak się czujesz? Lezakujesz?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki wynik Beta HCG 241,8 jupiii
DziękujęBardzo mi przykro
Dziękujębardzo mi przykro, tulę mocno