Mala844
Zaangażowana w BB
Nawet nie wiesz jak sie ciesze tylko teraz czekac na usg i sie dowiedziec czy jedno czy dwa szkraby sie tam kiszaGratulacje, bardzo ciążowa beta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie wiesz jak sie ciesze tylko teraz czekac na usg i sie dowiedziec czy jedno czy dwa szkraby sie tam kiszaGratulacje, bardzo ciążowa beta
Kurcze tylko ileż można czekać na te lepsze chwileWiele z nas przez to przechodzilo dlatego doskonale Cię rozumiemy. Nie poddawaj się jednak. Po gorszych chwilach musza przyjść wreszcie te dobre.
Tule Cię mocno !!!! Wiem co czujesz to jest ogromny bol ale wiem sama po sobie, że z czasem będzie lepiej i co najwazniejsze trzeba walczyć!Właśnie odebrałam betę 0,10 Mam dość
Dr mówił ze wszystko jest super, założył kartę ciążowa, dostałam zwolnienie i idę w styczniu na ponowne usg. OBY BYŁO DOBRZEzapewne jeszcze za wcześnie, usmiech poproszę. Lekarka powiedziała że wszytko ok na tym etapie!
Jak u Ciebie?
Dziękuję, jeśli finanse pozwolą to może w styczniu kolejna próbaTule Cię mocno !!!! Wiem co czujesz to jest ogromny bol ale wiem sama po sobie, że z czasem będzie lepiej i co najwazniejsze trzeba walczyć!
Tak wszystkie niestety znamy ten ból. Tak jak kolezanka napisała dzisiaj płacz,krzycz a jutro wstań z nowa siłą do dalszej walki. My caly czas tutaj jestesmy i laczymy sie z Toba w bólu.Wiadomo na razie będzie ciężko, to jest okropne przeżywać to po raz kolejny
Dobrze, że trafiłam na to forum bo kto jak nie "Wy" mnie zrozumiecie !Tak wszystkie niestety znamy ten ból. Tak jak kolezanka napisała dzisiaj płacz,krzycz a jutro wstań z nowa siłą do dalszej walki. My caly czas tutaj jestesmy i laczymy sie z Toba w bólu.
Mam mrożaczki jedynie w formie oocytów także trzeba powtórzyć procedurę zapłodnienia tylko pytanie ile się podzieli ostatnio z sześciu tylko dwa zarodki
Na pewno! Trzymam kciuki z moim wierciochem małym musicie wierzyć, ze będzie dobrze!Ja cierpliwie czekam do środowej wizyty. Obydwie z @marg88 bedziemy sie w srode stresowaly. Do tego czasu trzeba wierzyć, że jest dobrze