misis188
Fanka BB :)
SUPER!!!Dziewczyny zadzwonił kriobiolog. Mówi ze w 5 dobie zamroził 3 i dziś w 6tej kolejne 3...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SUPER!!!Dziewczyny zadzwonił kriobiolog. Mówi ze w 5 dobie zamroził 3 i dziś w 6tej kolejne 3...
Odetchnełam. Znowu to samo co rok temu. Przyspidowały leniuszki.SUPER!!!
Troszeczkę już ochlonelam jeszcze nie dziękuję:* jutro rano powtórze test i na bete W ogóle wyszło tal dziwnie bo Mąż zaczął się pytać jak się czuje itd że może pojedzie po test A ja mówię że mam już 2 w domu A on to chodź sikniesz tylko nie patrz ja chce być pierwszy wchodzi do pokoju ja na łóżku A on kurde ta druga to nie jest taka wyraźna i co to oznacza ? A ja głupia zapomniałam mu powiedzieć że dwie kreski to dobrze wstałam i zaniemowilam ..pokazal mi i faktycznie ale już na pierwszy rzut oka widać więc nie taka blada
Czyli co kochana jutro betujemy?:*
No jego mina była bezcenna mój błąd bo zapomniałam mu powiedzieć że dwie to dobrze kochany powiedział że poszerzył swoją wiedzę i umie odczytać wynik testu ciazowego hahaDruga kreska nie taka wyraźna
Dobre!
Gratuluje, jutrzejszy poranny na pewno da mocniejszą
Ja kiedyś mojemu pokazałam z dwiema krechami. To tak na wszelki wypadek spytal co to znaczy jak sa dwieNo jego mina była bezcenna mój błąd bo zapomniałam mu powiedzieć że dwie to dobrze kochany powiedział że poszerzył swoją wiedzę i umie odczytać wynik testu ciazowego haha
O hahah ach te chłopyJa kiedyś mojemu pokazałam z dwiema krechami. To tak na wszelki wypadek spytal co to znaczy jak sa dwie
Zylwia gratuluje ogromnie[emoji5] zobaczyc dwie kreski to szczyt marzen. Ciesze sie razem z Toba [emoji5]Dziewczyny siknelam mąż mnie namówił.. . Jest cień cienia !!!!! Mąż to zauważył i ja też widze
Piekny wynikDziewczyny zadzwonił kriobiolog. Mówi ze w 5 dobie zamroził 3 i dziś w 6tej kolejne 3...
To betujemy razemHehe mój mąż jak wczoraj zobaczył 2 kreski popłakał się jak dziecko prawie skakał z radości. Jutro betka zobaczymy jaki wynik będzie