reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak jaCi kochana zazdeoszcze tego spokoju ducha"co ma byc to bedzie" zero stresu[emoji16] super!
A jak dzis? Masz dzis wolne?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak , ja leżę od piątku. Jutro mam nockę.
Kompletnie nie mam wpływu na to co się dzieje , nawet jeśli coś złego się dzieje nic nawet lekarze nie mogą zrobić bo to za wcześnie. Pozostaje spokój i wiara że z maluchami wszystko jest dobrze [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, nie daje juz rady, od wczoraj brzuch mnie tak boli że mam wrażenie ze zaraz dostanę @ dzisiaj rano aż sie poryczałam Jestem średnio co 10 min w łazience i sprawdzam czy dostałam @
Witamy w klubie [emoji16] wszystkie to przechodzilysmy. Nic się nie martw ja mam tak do dziś . Brzuch mam typowo okresowy od samego początku. [emoji8] głowa do góry!

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny!! Wczoraj nic A dziś wieczorem widac.. poplakalam się że szczęścia ale zeszłam trochę na ziemię jutro z rana na bete :) mąż pije wino hihi :D
Ty sie leczysz w mojej bylej klinice. Powiedz masz ta lekarke co Oczekiwanie czy inna? Bo nie pamietam[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry