reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem po mojej pierwszej wizycie usg po udanym transferze i ukazaly nam sie dwa cudne pecherzyki :) :) :)Jest to 24dpt i slyszelismy bicie serdudzka :):) Mialam nadzieje na blizniaki, ale trodzke przeraza mnie ten fakt jak sobie damy rade :/ Najwazniejsze, że sie udalo po 3 latach staran :) :)
Przerazenie to bie jest dobry objaw :p dacie radę. Nie jedna z Nas Ci teraz zazdrości :-)

reklama
Dziewczyny jestem skolowana :( niby ogólnie po podaniu 3dniowego zarodka Hcg zaczyna si3 produkować dopiero w 8dpt.. czyli wliczając u mnie to dziś.. Tak się zastanawiam ..eh :( do tego już sama nie wiem mam jakieś chyba brazowe plamienia.. sama nie wiem.. myślicie żeby jutro siknąć ?

Sikniesz jutro i jesli bedzie jedna kreska to bedziesz sie zadreczac niepotrzebnie, bo na tym etapie sikacz nic nie znaczy. Poczekaj dla wlasnego zdrowia psychicznego do poniedzialku. Wiem, ze to nie latwe, ale test jutro i tak moze nie dac jednoznacznej odpowiedzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No dziś 8dpt 3dniowego zarodka.. może i za wcześnie nie wiem.. Tak jakoś pomyślałam że sobie sikne bo te bóle okresowe są masakryczne..czuje sie naprawdę jakbym miała zaraz dostać:( ...
Bardzo bym chciała żeby się udalo bo już mam dość to po pi3rwsze A po drugie znowu nie mam żadnych mrozakow i sił zaczynać 3 procedury.. to tak bardzo boli..:(
A Tobie gratuluję:*

Witaj kochana w klubie ja 5 dpt blastocysty i właśnie wracam z apteki z nospa, mnie też tak brzuch boli, że szok mam wrażenie że zaraz poleci mi po nogach i dostanę @, tez bym bardzo chciała żeby nam się wszystkim udało, może te bóle zwiastuja coś dobrego, miałaś już jakąś weryfikacje?

Witaj kochana w klubie ja 5 dpt blastocysty i właśnie wracam z apteki z nospa, mnie też tak brzuch boli, że szok mam wrażenie że zaraz poleci mi po nogach i dostanę @, tez bym bardzo chciała żeby nam się wszystkim udało, może te bóle zwiastuja coś dobrego, miałaś już jakąś weryfikacje?
To normalne że tak czujesz.. bierz nospe i magnez i postaram się nie myśleć. Bo człowiek im bardziej się wslychuje w organizm tym gorzej. Ja bardzo dużo lezalam po transferach tak dla bezpieczeństwa nie wiem czy to pomaga czy nie...Ale w razie jakbym kiedyś jeszcze miała podchodzić do in vitro to też pewnie bym leżakowała:) to byl moj czas leniuchowania.

Jestem po mojej pierwszej wizycie usg po udanym transferze i ukazaly nam sie dwa cudne pecherzyki :) :) :)Jest to 24dpt i slyszelismy bicie serdudzka :):) Mialam nadzieje na blizniaki, ale trodzke przeraza mnie ten fakt jak sobie damy rade :/ Najwazniejsze, że sie udalo po 3 latach staran :) :)
Cuuuuudownie!!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

@Oczekiwanie2017 a skąd takie pesymistyczne myśli?? Masz pięknie rosnąca betę. Napewno jest wszystko dobrze:) pociesze Ciebie...pomysl o mojej sytuacji, to jest dopiero niewiadoma i można różnych złych rzeczy się spodziewać.
Długo się staracie już?

No hej dziewczyny. Lekarz powiedzial ze to 6 tydzien ciąży. W sumie to nie wiem jak oni ro wyliczaja??? Przeciez w poniedzialek mina 4 tygodnie od transferu. No dobra zarodek byl 5-cio dniowy wiec + 5 dni. Wiec na chwile obecna to niecaly piaty tydzien chyba nie? Niestety moj kropek to zamazana plamka bo luyeina wszystko rozmazala. Ale widac cos miedzy jajem plodowym a jajem żółtym. Czyli jest moj kropus. W czwartek jeszcze raz ide na potwierdzenie. Z tym ze o 13 mam nie brac luteiny zeby nie zamazala obrazu.
Super a dal rade zmierzyc zarodek?

Zle przeczucia?? Dlaczego??

Od wczoraj nie mam już zadanych objawów i tak dla siebie zrobiłam betę (jak dla 6 tygodnia to mieści się w normie, ale przyrost za mały). Ostatnio @dżoasia też miała u siebie źle przeczucia i się źle skończyło. To samo Olusja. My kobiety jednak czasami czujemy coś czego nie da się normalnie wyjaśnić.

reklama
Do góry