No.to teraz musze sie juz przyznac. Jeden transfer byl nie udany, ostatnio podeszłam do piatej procedury i mam jeszcze 5 zarodków w tym 2 blastki a ile mieszka w brzuszku dowiem się 21 grudnia
mialam transferowane dwa zarodki w drugiej dobie i jestem w ciąży
teraz musze miec jeszcze jeden wlew z intralipidu tak gdzieś planuje kolo konca przyszlego tygodnia, doc zalecil ostatni wlew 4 tygodnie po transferze a transfer miałam 25 listopada i teraz zlecil badania dla meza i bedzue ustalal termin doszczepienia. Tylko pierwsze polecalabym ci do niego moze napisać bo
@dżoasia musiala odczekac z badaniami. Ja ci kochana napisze wszystko tylko to sa badania zlecane przez 2 innych immunologow, doc Pasnik juz zadnych dodatkowych badan nie zlecal ale z tego co dziewczyny pisza ktore były u niego od poczatku to nie naciaga na kase i zleca te najpotrzebniejsze. Nie wiem ile sie czeka na wizyte teraz, mysle ze gdzies styczen. Popatrz sobie APC Łódź i zadzwon umowic sie i tam jest adres mailowy i na miego bym opisala twoja historie ze prosisz o wskazanie przez docenta Pasnika ktore badania nalezaliby zrobic gdyz nie mieszkasz w polsce i chces juz z wynikami przyleciec. Jak nie znajde w historii swoich wpisow to napisze ci pozniej jakie badania robilam bo nie mam teraz dostępu do teki swej