reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O Ty...
A ostatnio pytałam i tak w żywy ekran telefony mi kłamałaś że dopiero w nowym roku:ninja2:!!!
Gratuluję ciąży!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Dwa serduszka to na Święta najpiękniejszy prezent jaki sobie mogłaś wymarzyć
:yes::yes::yes:
Jeszcze nie wiem czy dwa ale straszne glodomory sa:biggrin2: kochane moje. A klamalam bo jak sie przyznawalam to mnie to wszystko strasznie stresowalo.

reklama
Kochana moim zdaniem na sikance za wcześnie. Tylko beta prawde powie. Ja w poniedzialek zrobie sobie 3 weryfikacje a na sikanca sie na razie nie odwazylabym
No dziś 8dpt 3dniowego zarodka.. może i za wcześnie nie wiem.. Tak jakoś pomyślałam że sobie sikne bo te bóle okresowe są masakryczne..czuje sie naprawdę jakbym miała zaraz dostać:( ...
Bardzo bym chciała żeby się udalo bo już mam dość to po pi3rwsze A po drugie znowu nie mam żadnych mrozakow i sił zaczynać 3 procedury.. to tak bardzo boli..:(
A Tobie gratuluję:*

dzień dobry czekam w kolejce na swoją wizytę i sie już trochę wkurzylam na te mojej wiosce biorą 200 za wizytę i 120 za usg zamurowalo mnie jak to usłyszałam a w Białymstoku 150 zł z wszystkim nigdy więcej na tej wiosce nie pójdę na wizytę; (

No dziś 8dpt 3dniowego zarodka.. może i za wcześnie nie wiem.. Tak jakoś pomyślałam że sobie sikne bo te bóle okresowe są masakryczne..czuje sie naprawdę jakbym miała zaraz dostać:( ...
Bardzo bym chciała żeby się udalo bo już mam dość to po pi3rwsze A po drugie znowu nie mam żadnych mrozakow i sił zaczynać 3 procedury.. to tak bardzo boli..:(
Kochana na pewno za wczesnie jeszcze. Moze Ty juz lepiej nie sikaj :) po prostu idz na bete w poniedzialek :* wszystko bedzie dobrze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No.to teraz musze sie juz przyznac. Jeden transfer byl nie udany, ostatnio podeszłam do piatej procedury i mam jeszcze 5 zarodków w tym 2 blastki a ile mieszka w brzuszku dowiem się 21 grudnia:) mialam transferowane dwa zarodki w drugiej dobie i jestem w ciąży:-) :) teraz musze miec jeszcze jeden wlew z intralipidu tak gdzieś planuje kolo konca przyszlego tygodnia, doc zalecil ostatni wlew 4 tygodnie po transferze a transfer miałam 25 listopada i teraz zlecil badania dla meza i bedzue ustalal termin doszczepienia. Tylko pierwsze polecalabym ci do niego moze napisać bo @dżoasia musiala odczekac z badaniami. Ja ci kochana napisze wszystko tylko to sa badania zlecane przez 2 innych immunologow, doc Pasnik juz zadnych dodatkowych badan nie zlecal ale z tego co dziewczyny pisza ktore były u niego od poczatku to nie naciaga na kase i zleca te najpotrzebniejsze. Nie wiem ile sie czeka na wizyte teraz, mysle ze gdzies styczen. Popatrz sobie APC Łódź i zadzwon umowic sie i tam jest adres mailowy i na miego bym opisala twoja historie ze prosisz o wskazanie przez docenta Pasnika ktore badania nalezaliby zrobic gdyz nie mieszkasz w polsce i chces juz z wynikami przyleciec. Jak nie znajde w historii swoich wpisow to napisze ci pozniej jakie badania robilam bo nie mam teraz dostępu do teki swej

Gratulacje :)

A ja zadzwoniłam do laboratorium.
W czwartek w 3 dobie było 13 rokujących.
Dzisiaj w 5 dobie jest 9 kompaktujacych z czego jedna ( na razie klasa 2/3 jeszcze nie zaliterkowana) blastocysta i drugi zarodek na blastke wyglądający. Dzwoniłam po 11 wiec dość wcześnie... No ale miałam nadzieje na kilka wczesnych blastek na tą chwilę a okazuje się ze znowu mam leniuszeki które niestety rokują słabiej :(

reklama
Za szybko zrobiłaś test. Blastka beta 8dpt wychodzi ok80-90 u Ciebie dopiero zAczyna się produkcja. Jak masz nerwy powtórz w poniedziałek lub idź poprostu na bete.

Do góry