reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No dziś 8dpt 3dniowego zarodka.. może i za wcześnie nie wiem.. Tak jakoś pomyślałam że sobie sikne bo te bóle okresowe są masakryczne..czuje sie naprawdę jakbym miała zaraz dostać:( ...
Bardzo bym chciała żeby się udalo bo już mam dość to po pi3rwsze A po drugie znowu nie mam żadnych mrozakow i sił zaczynać 3 procedury.. to tak bardzo boli..:(
A Tobie gratuluję:*
Wiesz jak ja ryczalam 2 dni przed beta. Mialam i mam dalej co jakis czas takie bole. Wczesniej jak mialam.biochemiczna to nie czułam nic. A teraz tak mnie pachwiny cały czas ciągnęły

Badanie nazywa sie ocena aktywnosci cytotoksyczbej komorek NK tzw naturals killers-poczytaj sobie o tym. Badanie mozna zrobic w Szpitaly dzieciecym w krakowie w prpkocimiu tylko na badanie to trzeba sie umawiac

A czy te badania ANA1 i ANA2 nie dają jakiegoś poglądu na ewentualne badanie Nk,o którym piszesz?One tez związane są chyba z cytoyoksynami?Ile się czeka na wyniki i ile to kosztuje pamiętasz może?

A czy te badania ANA1 i ANA2 nie dają jakiegoś poglądu na ewentualne badanie Nk,o którym piszesz?One tez związane są chyba z cytoyoksynami?Ile się czeka na wyniki i ile to kosztuje pamiętasz może?
Oj jedno z drugim chyba nic wspolnego nie ma. Ja za NK w Prokocimiu placilam chyba 380 zl a wynik jest chyba po 2 tygodniach jyz dokladnie nie pamietam. A jesli z,cena sie myle to ona wyzsza nie jedt tylko niższa

Jejciu! Ale super!!! Jaka cichociemna no! :D Tak sie ciesze.
I usg masz dopiero 21.12? Bo mi dr G powtarzal 3 razy w czasie transferu "ciaze widzimy 20 dni po transferze" wiec myslalam ze moze przed swietami bym juz cos zobaczyla...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ale dr od 9 do 20 nie ma a przeciez nie pojde do nikogo innego:)

reklama
Do góry