reklama
misis188
Fanka BB :)
Wiesz jak ja ryczalam 2 dni przed beta. Mialam i mam dalej co jakis czas takie bole. Wczesniej jak mialam.biochemiczna to nie czułam nic. A teraz tak mnie pachwiny cały czas ciągnęłyNo dziś 8dpt 3dniowego zarodka.. może i za wcześnie nie wiem.. Tak jakoś pomyślałam że sobie sikne bo te bóle okresowe są masakryczne..czuje sie naprawdę jakbym miała zaraz dostać ...
Bardzo bym chciała żeby się udalo bo już mam dość to po pi3rwsze A po drugie znowu nie mam żadnych mrozakow i sił zaczynać 3 procedury.. to tak bardzo boli..
A Tobie gratuluję:*
Jeszczeniematka
Badanie nazywa sie ocena aktywnosci cytotoksyczbej komorek NK tzw naturals killers-poczytaj sobie o tym. Badanie mozna zrobic w Szpitaly dzieciecym w krakowie w prpkocimiu tylko na badanie to trzeba sie umawiac
A czy te badania ANA1 i ANA2 nie dają jakiegoś poglądu na ewentualne badanie Nk,o którym piszesz?One tez związane są chyba z cytoyoksynami?Ile się czeka na wyniki i ile to kosztuje pamiętasz może?
misis188
A bete robilam.10 dpt. Dr kazal.12 dpt ale kto by tyle czekal@misis188 cooo!!! O mamo!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!! Kiedy mialas transfer ? Ty ninja! tak sie ciesze. Gratuluje! Ile dpt robilas bete?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jejciu! Ale super!!! Jaka cichociemna no! Tak sie ciesze.Tydzien przed tobą
I usg masz dopiero 21.12? Bo mi dr G powtarzal 3 razy w czasie transferu "ciaze widzimy 20 dni po transferze" wiec myslalam ze moze przed swietami bym juz cos zobaczyla...
misis188
Oj jedno z drugim chyba nic wspolnego nie ma. Ja za NK w Prokocimiu placilam chyba 380 zl a wynik jest chyba po 2 tygodniach jyz dokladnie nie pamietam. A jesli z,cena sie myle to ona wyzsza nie jedt tylko niższaA czy te badania ANA1 i ANA2 nie dają jakiegoś poglądu na ewentualne badanie Nk,o którym piszesz?One tez związane są chyba z cytoyoksynami?Ile się czeka na wyniki i ile to kosztuje pamiętasz może?
misis188
Kochana ale dr od 9 do 20 nie ma a przeciez nie pojde do nikogo innegoJejciu! Ale super!!! Jaka cichociemna no! Tak sie ciesze.
I usg masz dopiero 21.12? Bo mi dr G powtarzal 3 razy w czasie transferu "ciaze widzimy 20 dni po transferze" wiec myslalam ze moze przed swietami bym juz cos zobaczyla...
misis188
A i te bole okresowe zaczęły mi sie tak 6 dptWiesz jak ja ryczalam 2 dni przed beta. Mialam i mam dalej co jakis czas takie bole. Wczesniej jak mialam.biochemiczna to nie czułam nic. A teraz tak mnie pachwiny cały czas ciągnęły
reklama
Oczekiwanie2017
Zabijcie mnie.. siknelam... biel..
Kochana, tylko beta prawdę Ci powie. Z testami tu już różne sytuacje były więc do końca nie warto się nimi sugerować.
Podziel się: