reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja mam endometrioze maz ma slabe wyniki mielismy 2 inseminacje nie udane a teraz jestem po 1 in vitro podano mi 2 zarodki 5dniowe 8dni po transferze zrobilam bete 1ml zrobie jeszcze w poniedzialek dla pewnosci.. Co o tym myslicie i lecze sie u dr Janeczko
Kochana nie bede cie oszukiwac, nie wyglada to dobrze., przykro mi :( ale oczywiscie powtorzyc trzeba i lekow na razie nie odstawiac. Trzymaj sie.
A ty z Krakowa jestes?:)

reklama
To moze - gdybys sie nudziła - wpadnij do nas? Bardzo daleko masz do kliniki? Mogłybyśmy sie umówić np po wizycie walczącej i wypić sok w tej ichniejszej kawiarence [emoji16] Ja po wizycie to juz mam nadzieje nie bede sie spieszyć [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacze jak bede sie czula bo jade tam tak godzine, poltorej..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na pewno będę pobierała krew dwie godziny przed wizytą i wtedy nie wiem czy będzie ze mna m czekał to bliżej wizyty jeszcze ustalimy :-)
A spotkanie można zorganizować w warszawie nawet bez wizyt u lekarza :-)
Ja jestem za. Tylko może w czasie trochę spokojniejszym niż grudzień :-)
No wlasnie o tym samym pomyslalysmy. Moze byc styczen[emoji16] ktora chetna??

Jestem, jestem staram sie Was czytac na bieżąco, choć z czasem ciężko :) Ogolnie czuje sie dobrze, często mam zawroty głowy, wyczulony węch i szybko się męcze [emoji14] Wizyta o 9 45 :) Badalam betę wczoraj miałam wynik 26219 wiec przyrost jest ok :) Strach niestety jest, bo jutro wyjatkowy dzień :) Mam nadzieje, że będzie szczesliwy..
Wszysrko bedzie super. Daj znak po

reklama
Do góry