mnie 3 dnia zlapal bol brzucha w nocy , az nospe bralam .przelewanie ale macica cicho u mnie byla ( inaczej niz przy poprzednim ). U ciebie moze byc zupelnie inaczej . He he madra jestem bo juz cos wiem :0 zycze cierpliwosci do dni testowania :0 to co mnie dzis chwycilo po tym tescie , strach ze bedzie zle to musialam polezec sobie na treningu autogennym jacobsona , b. polecam na nerwy i starch teraz mam przelewanie , wzdety brzuch troche i stoi mi w przelyku "cos " i odbija mi sie . takze do ludzi sie nie nadaje )))
- Dzień dobry dziewczynki, ja też miałam prawie bez senna noc u mnie 4 dpt i dzisiaj w nocy taki mnie ból brzucha obudził że szok bez nospe ani rusz i ciągle te przelewanie w brzuchu jak zawsze u mnie przed @, takie pewnie nic z tego nie będzie
reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
O renty, No to miałaś grubo... A w którym dniu po punkcji te 19 cm jeśli mogę spytać?ja miałam hiperke tez jajniki 18cm musiałam odczekac 2 cykle ..zeby podejsc do criotransferu ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mialam recepte na jeden lek przy transferze ( tractocile ) i pytalam sie jej o cene u nich . okazalo sie ze jest 50 zeta tansza niz u mnie w zikko. na zamowienie dzien przed lub jakkolwiek ; zadzwonilam do nich rano jednego dnia czy moga to miec na popoludnie bo ktos moze odebrac . ( inne leki rowniez , ktore mialam na odpisie recepty ). oddzwonila ze bedzie i tyle . potems ie okazalo ze lek owszem dotarl do mnie ale 140 zl drozej niz mi mowila ; tlumaczac ze to trzeba pare dni wczesniej , bo wtedy moga zamowic jako zam. przedstawicielskie ( g.... prawda ) ; nie byla laskawa nawet mnie poinformowac wczesniej o tej cenie . zamiast 460 zl. zaplacilam 600.A co się stało??
Koniczyna82
A to nawet całkiem niezły pomysł. Od roku poniewieram się na monitoringach to w tej kliniceto w poprzedniej i nie raz patrzę na dziewczyny zastanawiając się czy którąś znam on lineA no właśnie :-) powinnyśmy zorganizować sobie jakiś znak charakterystyczny forum :-))
dżoasia
Aga a ty bylas dzis w koncu na tej becie??mialam recepte na jeden lek przy transferze ( tractocile ) i pytalam sie jej o cene u nich . okazalo sie ze jest 50 zeta tansza niz u mnie w zikko. na zamowienie dzien przed lub jakkolwiek ; zadzwonilam do nich rano jednego dnia czy moga to miec na popoludnie bo ktos moze odebrac . ( inne leki rowniez , ktore mialam na odpisie recepty ). oddzwonila ze bedzie i tyle . potems ie okazalo ze lek owszem dotarl do mnie ale 140 zl drozej niz mi mowila ; tlumaczac ze to trzeba pare dni wczesniej , bo wtedy moga zamowic jako zam. przedstawicielskie ( g.... prawda ) ; nie byla laskawa nawet mnie poinformowac wczesniej o tej cenie . zamiast 460 zl. zaplacilam 600.
odebralam wynik bety : 41,3 . Juz skontaktowal sie ze mna lekarz po smsie . leki dalej te same tylko schodze z encortonu , wycofuje DHEA z suplementow i zwiekszam jod do 200mg. wizyta za ok 7 -10 dni . Zaciskam nogi , modle sie zeby ten cud trwal jeszcze 8 miesiecy. Dzieki ze jestescie bo dzieki temu forum nie oszalalam wczesniej .
dżoasia
No i pieknie!! Nic sie nie chwalisz
odebralam wynik bety : 41,3 . Juz skontaktowal sie ze mna lekarz po smsie . leki dalej te same tylko schodze z encortonu , wycofuje DHEA z suplementow i zwiekszam jod do 200mg. wizyta za ok 7 -10 dni . Zaciskam nogi , modle sie zeby ten cud trwal jeszcze 8 miesiecy. Dzieki ze jestescie bo dzieki temu forum nie oszalalam wczesniej .
Koniczyna82
Ja to ostatnie pare wizyt cała pochłonięta byłam papierami- różne badania, wyniki z poprzednich prób, wypisy ze szpitali itd. Bo chciałam je mieć uporządkowane i przygotowane w razie co i Zmiana kliniki wiąże się z tym ze mało o mnie wiedza a tego tyle ze sama tonę w tych wszystkich papierach.Noe wiem jakie macie doswiadczenia ale ja mam wrazenie ze ludzie ktorzy tam przychodza w pgole sie nie usmiechaja i chowaja glowy w telefony
Nadziejaaa
Zaciekawiona BB
Jestem, jestem staram sie Was czytac na bieżąco, choć z czasem ciężko Ogolnie czuje sie dobrze, często mam zawroty głowy, wyczulony węch i szybko się męcze Wizyta o 9 45 Badalam betę wczoraj miałam wynik 26219 wiec przyrost jest ok Strach niestety jest, bo jutro wyjatkowy dzień Mam nadzieje, że będzie szczesliwy..o jesteś! zamilkłaś nagle. Ja się czujesz? Na którą wizyta?
reklama
niedawno dotarlam do domu z pracy i caly czas wynikow nie bylo na necie . A w domu trzeba facetami sie najpierw zajac troszkeNo i pieknie!! Nic sie nie chwalisz
Podziel się: