reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak przestałam bywać na forum wiosna to pamiętam ze wieści od Ciebie były jednymi z ostatnich, które strasznie mnie dobiły. Wracam a ty dwa serduszka, ale super!
I mnie dobily. Załapałam się kompletnie. Pół roku dochodziłam do siebie. Gdyby nie moja przyjaciółka i jej mąż ginekolog, wcale bym do ostatniego refundowanego IVF nie podeszła.
Trzymam kciuki za Ciebie kochana [emoji173] Ja też Ciebie pamiętam [emoji8]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Widać że jest program po ilości pacjentek. Jak byłam ostatnio w sobote to bylam w szoku taki był tłum,ale dr mi mówiła że to właśnie przez program.
Ja miałam jedną jedyną pierwszą wizytą w invimedzie i był to dla mnie koszmar. Dr mnie dobił... w Novum czuję się dobrze. Ale ile ludzi tyle opini :-)
Ja zadzwoniłam z rana pierwszego dnia programu. I były miejsca do innych lekarzy ale ja chciałam dr Zygler i pierwszy termin na długa kwalifikacyjna był na końcówkę listopada. Pomyślałam ze świetnie się składa bo będę miała wyniki transferu i tak się pięknie złożyło ze w dniu kwalifikacyjnej zaczęłam plamić przed okresem. Wiec startowa dwa dni pozniej (ja miałam praktycznie wszystkie badania tylko wymazy zrobili) i do boju

I mnie dobily. Załapałam się kompletnie. Pół roku dochodziłam do siebie. Gdyby nie moja przyjaciółka i jej mąż ginekolog, wcale bym do ostatniego refundowanego IVF nie podeszła.
Trzymam kciuki za Ciebie kochana [emoji173] Ja też Ciebie pamiętam [emoji8]

:* :* :* [emoji173]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

A jaką miałaś betę na początku?? ;-) i ilu dniowe zarodki miałaś transferowane??
Walczaca ja tez robie badania w diagnostyce ale jesli bete to prosze na cito i wynik jest po ok 4 godz. Chociaz ostatnio jak robilam w tej calodobowej to nie bralam na cito a i tak wynik byl po 2 max 3 godzinach;) czasem z labo pojechalam na zakupy zeby nie myslec i zlecialo nawet nie wiem kiedy, w domu bylo co najwyzej pol godz stresu;)

reklama
Zazdroszcze. A ja wyniku nie mam a.muszę iść z m do jego chrzesnicy dać małej prezent,także betę sprawdzę dopiero jak wrócę :-(
Walczaca ja tez robie badania w diagnostyce ale jesli bete to prosze na cito i wynik jest po ok 4 godz. Chociaz ostatnio jak robilam w tej calodobowej to nie bralam na cito a i tak wynik byl po 2 max 3 godzinach;) czasem z labo pojechalam na zakupy zeby nie myslec i zlecialo nawet nie wiem kiedy, w domu bylo co najwyzej pol godz stresu;)

Do góry