Super gratulacjeMamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
A z tel nie mozesz??? kurka ja sie tu za ciebie stresuje jakby to moja beta bylaZazdroszcze. A ja wyniku nie mam a.muszę iść z m do jego chrzesnicy dać małej prezent,także betę sprawdzę dopiero jak wrócę :-(
Koniczyna82
Nie mam jeszcze :-( a cały dzień z tych nerwów jest mi niedobrze :-(
A gdzie ty robisz że tak długo...
Edit
Doczytalam
L
Lily85
Gość
Czekamy bedzie dobrzeNie mam jeszcze :-( a cały dzień z tych nerwów jest mi niedobrze :-(
Nie rób mam tego...bo my tu wszystkie czekamyZazdroszcze. A ja wyniku nie mam a.muszę iść z m do jego chrzesnicy dać małej prezent,także betę sprawdzę dopiero jak wrócę :-(
dżoasia
Ja tu forum odswiezam chyba czesciej niz strone diagnostyki przed moimi wynikamiNie rób mam tego...bo my tu wszystkie czekamy
gooossia17
Ja w diagnostyce bez cito mam po 2-3 hWalczaca ja tez robie badania w diagnostyce ale jesli bete to prosze na cito i wynik jest po ok 4 godz. Chociaz ostatnio jak robilam w tej calodobowej to nie bralam na cito a i tak wynik byl po 2 max 3 godzinach czasem z labo pojechalam na zakupy zeby nie myslec i zlecialo nawet nie wiem kiedy, w domu bylo co najwyzej pol godz stresu
dżoasia
Zalezy czy to zwykly pp czy pp przy labo chybaJa w diagnostyce bez cito mam po 2-3 h
gooossia17
Chyba tak, ale do 20 to i rak bardzo długo.Zalezy czy to zwykly pp czy pp przy labo chyba
reklama
misis188
Jak powiesz ze na cito to wynik bety jest do 3 godzin. Troszke jest to drozsze ale niewieleJa robię w diagnostyce bo mam tam już kartę stalego klienta i 5% rabatu
Podziel się: