reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Będę to oczywiście konsultowala z lekarzem , jeśli blizna na macicy będzie ok to podobno nie ma przeciwskazam. Zresztą wiesz jak jest, u mnie pierwszy transfer był szczęśliwy a nie wiadomo czy za drugim razem będzie tak pięknie [emoji52]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Trzymam kciuki kochana bedzie pieknie kolejny tez bedzie szczesliwy tylko znowu musisz by na sterydach przed

reklama
jutro usg mnie czeka bo jeszcze zostalo to cos co wczoraj widzielismy i trzeba sprawdzic jakie jest duze, raczej na cud nie licze ze cos z tego urosnie bardziej sie martwie jak to stamtad wydostac!

Ale moze nie bede Was zameczac, cieszcie sie wszystkimi dobrymi wiadomosciami, ja musze kolejna porazke zniesc!! a nie jest latwo .... choc juz tyle lez od niedzieli poszlo ze dzisiaj jak zobaczylam wynik to nawet mi jedna nie poszla.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale miej jeszcze nadzieje skoro byly dwa zarodki a jeden sie ewakulowal to moze byc chwilowy spadek bety powtorz badanie jeszcze za 2 dni jesli juyrzejsze usg bedzie ok

Mamy dwa piękne bijace jak dzwon serduszka !!! [emoji16] oba są piękne i pokazują dokładnie 7 tydz ciąży [emoji16] wciąż uwierzyć nie mogę. A mój mąż nie może przestać płakać [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak przestałam bywać na forum wiosna to pamiętam ze wieści od Ciebie były jednymi z ostatnich, które strasznie mnie dobiły. Wracam a ty dwa serduszka, ale super!

A ja marzę o bliźniakach. Wierzę w to ze może kiedys spełni się moje życzenie. wiem ze wychować nie jest łatwo, ale później dzieci ss zawsze we dwoje, mają się z kim bawić ale też i kłócić ;);)
Ja tez marze o blizniakach dlatego po tym co ta dziewczyna pisala nie moglam.zebrac szczeki z podlogi. Ja o blizniakach marzylam zawsze nawet jak staralismy sie naturalnie :)

Cześć dziewczyny jestem 8dpt, moja Doktor kazała mi zrobić dzisiaj badanie krwi na wysokość proegesteronu i wynik mam 15,77 ona twierdzi że jest dobry a ja w to wątpię i sądzę, że transfer się znowu nie udał. Ostatnio po pierwszym transferze miałam wynik coś w granicach 14. Czy Wy też badałyście poziom progesteronu w 8 dpt? Ja już dzisiaj jestem załamana a beta dopiero w poniedziałek ehh... :(
Zależy w jakiej jednostce masz podany ten prg. Bo są dwie funkcjonujące i jedna ponad 3 razy większe cyferki ma od drugiej

reklama
Ja tez marze o blizniakach dlatego po tym co ta dziewczyna pisala nie moglam.zebrac szczeki z podlogi. Ja o blizniakach marzylam zawsze nawet jak staralismy sie naturalnie :)
Ja tez zawsze marzyłam i bardzo bym chciała mieć bliźniaki. Ale perspektywa ciazy bliźniaczej - ze ryzyko większe przeraża mnie na tyle ze nie odważyłam się nigdy 2 zarodkow transferować. Takie moje prywatne strachy

Do góry