reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Dziewczyny,
mam wspaniałą 7 letnią córkę i w obliczu obecnych problemów muszę uznać, że jest również naturalnym cudem. Któraś to napisała i podpisuję się pod tym obiema rękami, że niewyobrażalne jest dla mnie teraz, że można zajść w ciążę naturalnie. A zarazem jest to bardzo piękne. Nie mam się nawet komu pożalić, bo nikt nie jest w stanie tego zrozumieć. Nie mam w najbliższym otoczeniu osób, które mają podobny problem.

reklama
Rozmawialam z lekarzem (a raczej jego asystentka bo on nie raczyl podniesc sluchawki [emoji51])! A wiec jutro beta znow i zobaczymy co dalej, poki co czekac. A wiec lezez chociaz oczywiscie nie powiedzial ze mam lezec ale powiedzialam ze jestem w domu i leze. Jutro bedzie wyczekiwanie do poznego wieczora i wtedy sie okaze. Jak beta spadnie to raczej slabo a jak wzrosnie to chyba dalej trzeba czekac.

Jak tylko to ogarne to bede zmieniac lekarza bo mnie denerwuje jego podejscie, ale teraz nie mam sily na to! Musze to najgorsze przetrzymac!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Jeśli lekarz jest taki, że nie czujeszzaufania i oparcia, nie ufasz mu to trzeba zmienić. Ja swojego powinnam zmienić rok temu mimo że miałam w klinice mrozaczki. Powinnam je była przenieść do innej kliniki. I wielu nerwów bym sobie zaoszczędziła. To bardzo wyczerpujące - lekarz któremu się nie ufa.

Dzwonili z labu. Z tych dwoch zarodkow, ktore zostawili do stadium blastocysty jeden bedzie nia prawdopodobnie jutro, a jeden niestety zostal przy podziale na 8 komórek i dalej nie idzie. Wiec pani powiedziala ze na niego raczej juz nie licza no ale daja mu szanse jeszcze.
Takze mam zamrozone dwa 8A i czekamy do jutra na dalszy rozwoj wydarzen.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To masz już niezłą gromadke :-) Trzymam kciuki :-)

reklama
Do góry