reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@zylwia kochana musisz spróbować się wyciszyć. Teraz to Cię wszystko z nerwów może boleć. Postaraj się odpocząć. Obejrzyj coś. Odmóżdż się. Melisę wypij, miętę. Musi być dobrze! walczymy!

reklama
@walczaca o szczescie tak sie ciesze!! gratuluje! a ilu dniowe mialas Kropki?
Ja mialam dwa 5ciodniowe. Nie wiem czy pamietasz ale mialam blastki kiepskiej klasy jak twierdzili w klinice. Mialam mrożona blastke 1 i 3CC w ta jedynke nie wierzylam... 3CC to tez raczej slabo. A to moje maleństwo po rozmrozeniu z 1 stalo sie 4 BB a drugie 4 CC pani dr powiedziała ze to nie jest codzienna sytuacja taki szybki i dobry rozwój i nie chciala zgodzic sie na transfer dwoch... ja sie rozplakalam i nie wiedzielismy jaka.podjac decyzje. Jednak zdecydowalam ze jak juz rozmrozilismy obydwie to przytulam obydwie i juz ich nie bede meczyc... i tak o to sie to dzieje na prawdę!!:-)

Ja mialam dwa 5ciodniowe. Nie wiem czy pamietasz ale mialam blastki kiepskiej klasy jak twierdzili w klinice. Mialam mrożona blastke 1 i 3CC w ta jedynke nie wierzylam... 3CC to tez raczej slabo. A to moje maleństwo po rozmrozeniu z 1 stalo sie 4 BB a drugie 4 CC pani dr powiedziała ze to nie jest codzienna sytuacja taki szybki i dobry rozwój i nie chciala zgodzic sie na transfer dwoch... ja sie rozplakalam i nie wiedzielismy jaka.podjac decyzje. Jednak zdecydowalam ze jak juz rozmrozilismy obydwie to przytulam obydwie i juz ich nie bede meczyc... i tak o to sie to dzieje na prawdę!!:-)
Kochana moje dzieciaczki to 4BB i 4BC [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!

Dziewczyny, wy wiecie wszystko!! co myslicie? Juz myslalam ze to koniec a tu nadzieja wrocila!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
powtarzaj betę Słońce przez najbliższe dni i jeszcze raz usg. Leżeć plackiem i tylko na siusiu i amciu wstawać;) bedzie dobrze!

wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!

Dziewczyny, wy wiecie wszystko!! co myslicie? Juz myslalam ze to koniec a tu nadzieja wrocila!

Kobito przyprawisz mnie dziś o zawał!! 3mam kciuki żeby wszystko się dobrze ułożyło!!! :)))):* :*

Ratunku bo zwariuje!

Trzymam kciuki kochana,powtórz betę i będzie wiadome,ale bądzmy dobrej myśli.

reklama
Do góry