reklama
Ja w 23dpt mialam 21000 i dwa pecherzyki widzialam w 25dptprzy podaniu blastek.. Trzymam kciuki zeby i z Toba zostaly dwaDziewczyny moja beta w 22dpt wynosi 8325. Miałam podane 2 zarodki. Jest szansa na bliźniaki? Czy raczej nie ma co marzyć?
dżoasia
Fanka BB :)
Kurde;( i co teraz? Jedziesz do Pasnika?Bhcd <<0,1
gosia321
Przykro miBhcd <<0,1
dżoasia
Lez kochana, te spacery to dosc dlugie robisz, lepiej 2x dziennie po pol godziny moze. Ale jakis czas daj sobie spokoj.Kochane czy ze wzgledu na to ze na aplikatorze luteiny pojawila sie krew powinnam odpuscic wieczorny spacerek? Codziennie staram sie spacerowac po 1 godz czasem 1,5godz wieczorkiem. Nie wiem czy spacer bedzie dobry czy lepiej lezec plackiem.....
gosia321
Ja to grzecznie napisalam nie chcialam.tu wylewac slow ktore przyszly mi odrazu na jezyk o tym co zrobilDokladnie to samo sobie pomyslalam. Uwazam, ze to jego obowiazek. Tymbardziej, ze jest swiadomy, ze kobiety przychodza tam walczyc o dzieci i roznie sie te proby koncza. Nie jest latwo przejesc cos takiego co @dżoasia i jeszcze uslyszec gratulacje od swojego lekarza po takim czasie to jak dla mnie przegiecie. Mam nadzieje, ze teraz sie wykarze w leczeniu
dżoasia
Ja to wszyatko robilam na wlasna reke po poronienie, a nawet jeszcze w trakcie... tylko pai1 nie mam, ale mam V-leiden i ga22001 czy jakos tak, pbie ujemne wiec nawet pasnik stwierdzil ze wiecej nie trzeba.@dżoasia a Tobie wcześniej nie zalecali ani Acardu ani heparyny? Dziwne to jest... a oprócz MTHFR robiłaś ten cały pakiet na trombofilię? V-leiden, pai 1 itp?
Ja akurat miałam ten pakiet przed transferem zrobiony więc się tylko potwierdziło, ale i tak lekarz mówi że wszystkim dają Neoparin tak jak @misis188 pisała. A ja dodatkowo Acard. Może w tym tkwi szkopuł niepowodzeń?
Ciekawe gdzie miejsce na brzuchu na te zastrzyki sinior na siniorze...Przy mutacji do konca
Weronika63
Uuuu 21000 to duuzo może u mnie jeszcze coś podgonia dziekuje za odpowiedz!Ja w 23dpt mialam 21000 i dwa pecherzyki widzialam w 25dptprzy podaniu blastek.. Trzymam kciuki zeby i z Toba zostaly dwa
reklama
dżoasia
Coz... przyzwyczailam sie do niego, jak zabiore stamtad wszystkie dzieci to wystawie opinie i podziekuje za fachowosc i rzetelnosc.Ja to grzecznie napisalam nie chcialam.tu wylewac slow ktore przyszly mi odrazu na jezyk o tym co zrobil
Podziel się: