reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane czy ze wzgledu na to ze na aplikatorze luteiny pojawila sie krew powinnam odpuscic wieczorny spacerek? Codziennie staram sie spacerowac po 1 godz czasem 1,5godz wieczorkiem. Nie wiem czy spacer bedzie dobry czy lepiej lezec plackiem.....
Lez kochana, te spacery to dosc dlugie robisz, lepiej 2x dziennie po pol godziny moze. Ale jakis czas daj sobie spokoj.

Dokladnie to samo sobie pomyslalam. Uwazam, ze to jego obowiazek. Tymbardziej, ze jest swiadomy, ze kobiety przychodza tam walczyc o dzieci i roznie sie te proby koncza. Nie jest latwo przejesc cos takiego co @dżoasia i jeszcze uslyszec gratulacje od swojego lekarza po takim czasie to jak dla mnie przegiecie. Mam nadzieje, ze teraz sie wykarze w leczeniu ✊
Ja to grzecznie napisalam nie chcialam.tu wylewac slow ktore przyszly mi odrazu na jezyk o tym co zrobil

@dżoasia a Tobie wcześniej nie zalecali ani Acardu ani heparyny? Dziwne to jest... a oprócz MTHFR robiłaś ten cały pakiet na trombofilię? V-leiden, pai 1 itp?
Ja akurat miałam ten pakiet przed transferem zrobiony więc się tylko potwierdziło, ale i tak lekarz mówi że wszystkim dają Neoparin tak jak @misis188 pisała. A ja dodatkowo Acard. Może w tym tkwi szkopuł niepowodzeń?
Ja to wszyatko robilam na wlasna reke po poronienie, a nawet jeszcze w trakcie... tylko pai1 nie mam, ale mam V-leiden i ga22001 czy jakos tak, pbie ujemne wiec nawet pasnik stwierdzil ze wiecej nie trzeba.

reklama
Do góry