reklama
annemarie
Fanka BB :)
oby na USG znalazl twoja kropeczkeJa juz u lekarza, krwawienie w sumie ustalo, troche jasna krew teraz ale nie wiem. Glowe mam pelna mysli, noc nieprzespana. Zobaczymy czy bedzie co ogladac, najbardziej mnie zastanawia to brak konkretnego bolu. Na tym etapie poronienie powinno byc juz dosc bolesne jak bylo ostatnio ... nadzieja umiera ostatnia [emoji120]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
JoannaRak
Kochane milo bylo z Wami ale moja droga sie wlasnie zakonczyla. Na usg nie ma nic, kompletnie nic ... zero!!!
Daje sobie spokoj juz na zawsze!!! Dziekuje za wsparcie. Rozlaczam sie [emoji45]
Powodzenia!
Daje sobie spokoj juz na zawsze!!! Dziekuje za wsparcie. Rozlaczam sie [emoji45]
Powodzenia!
jasani
Strasznie mi przykro, nie tak miało się skończyć... Może jednak jeszcze wrócisz kiedyś na forum, jak emocje opadną i wróci chęć do walki?Kochane milo bylo z Wami ale moja droga sie wlasnie zakonczyla. Na usg nie ma nic, kompletnie nic ... zero!!!
Powodzenia!
dżoasia
No nie, ale cie beda trzymac dlugo w niepewnosci...ja mam przed 13ta.Wszystko już teraz będzie dobrze :-) Na którą masz wizytę??
Ja oddałam krew, ręka mi się trzęsła niesamowicie pierwszy raz przy pobraniu... Strasznie się zestresowałam :-(
Wyniki standardowo ok 20 :/
dżoasia
Asiunia a bete zrobisz? Prosze cie. U mnie podczas krwotoku tez nic nie bylo widac a 2 tyg pozniej nie dosc ze byl pecherzyk ktory byl wczesniej widoczny to pokazal sie tez drugi. Nie skonczylo sie dobrze bo lekarz kazal idstawic leki a teraz sie zastanawiam co by bylo gdyby... wiec zrob bete, tym bardziej ze mialas 2 malychy podane, powalcz jeszcze, tym bardziej ze mowisz, ze to ostatnia proba.Kochane milo bylo z Wami ale moja droga sie wlasnie zakonczyla. Na usg nie ma nic, kompletnie nic ... zero!!!
Powodzenia!
walczaca o szczescie
O nieee.... :-( Rety... strasznie mi przykro. Nie ma odpowiednich słów. Może tylko... nie poddawaj się jeszcze tak zupełnie.. daj sobie czas i zobaczysz co przyniesie życie. Trzymaj się!Kochane milo bylo z Wami ale moja droga sie wlasnie zakonczyla. Na usg nie ma nic, kompletnie nic ... zero!!!
Powodzenia!
Ja miałam lekka hiperke i tez się udało. Takie odczuwalne objawy hiperki utrzymywały mi się do 8-9 tygodnia. Bardzo silny ból pleców, brzuch nabrzmiały jakbym już była w 4-5 miesiącu ciąży, ból jajników. Ja myśle, ze to jest to i się udało!!
Haaa no właśnie ten duży brzuch to jest to
reklama
Aguleczka29
kurcze,strasznie mi przykroKochane milo bylo z Wami ale moja droga sie wlasnie zakonczyla. Na usg nie ma nic, kompletnie nic ... zero!!!
Powodzenia!
Zrób jeszcze ten ostatni raz bete !!! Może faktyczne nie widać przez to ze krwawiłaś!
Podziel się: