HahahahahahHeh, a co ja bym mogla robic na wolnym pojade sobie do kliniki na wizyte
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahahahahahHeh, a co ja bym mogla robic na wolnym pojade sobie do kliniki na wizyte
Gonapeptyl nie zafałszuje wyniku.Dziewczyny, przepraszam ze mecze z tym pytaniem ale czy wiecie czy Gonapeptyl moze zaburzyc wyniki beta hcg? Chcialabym juz jutro zrobic badanie krwi...
O nieeeeeee!!!!!!Kochane milo bylo z Wami ale moja droga sie wlasnie zakonczyla. Na usg nie ma nic, kompletnie nic ... zero!!!
Daje sobie spokoj juz na zawsze!!! Dziekuje za wsparcie. Rozlaczam sie [emoji45]
Powodzenia!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro . Wciąż nie mogę zrozumieć dlaczego tym bardzo pragnącym jest ciągle pod bardzo wielką górę ...Kochane milo bylo z Wami ale moja droga sie wlasnie zakonczyla. Na usg nie ma nic, kompletnie nic ... zero!!!
Daje sobie spokoj juz na zawsze!!! Dziekuje za wsparcie. Rozlaczam sie [emoji45]
Powodzenia!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Gonapeptyl nie. Ovitrelle/pregnyl tak.Dziewczyny, przepraszam ze mecze z tym pytaniem ale czy wiecie czy Gonapeptyl moze zaburzyc wyniki beta hcg? Chcialabym juz jutro zrobic badanie krwi...
Gonapeptyl nie zafałszuje wyniku.
bardzo dziekuje!Gonapeptyl nie. Ovitrelle/pregnyl tak.
Fajnego masz lekarza! juz go lubie kochana jeszcze duuuuuzo orzechow (tylko nie ziemnych), nasion chia 2-3 lyzki dziennie, do tego tluste ryby np losos, halibut i morele suszone. Olej z wiesiolka jesli chcesz ale ten tylko do punkcji.Jestem w 17 dniu stymulacji, punkcja miała być w środę bo pęcherzyki w miarę ale endo słabe... więc może w piątek - okaże się w środę . dostałam dziś dodatkowe leki. Od tygodnia popijam czerwone wyrwane wino z zalecenia lekarza. Co mogę jeszcze zdobić aby budować endo ?
Bardzo prosze przypomnisz ktory jutro dpt?? Blastka byla?bardzo dziekuje!