reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Nie wiadomo co będzie, ile dojrzałych komórek, ile zarodkow. Nie, nie chce trzymać do 5 doby na pewniaka, ostatnim razem się sparzyliśmy na tym. Było 17 pobranych jajek, 12 zarodkow i wszystkie trzymane do 5 doby bo potrzebne były blastocysty do biopsji. Tyle ze w 5 dobie rano nie było blastek. I nie było pewności czy jakaś dotrwa. Myślałam ze dostanę zawału wtedy. No ale zaczęły się dzielić i w 6 dobie było 5 blastek z czego po badaniach 4 okazały się zdrowe. Każdy był w osobnym crio transferze i z jednego biochemiczna. Jeszcze jedna biochemiczna była latem z... inseminacji bo zakwalifikowaliśmy się do bezpłatnych badan klinicznych z jedna inseminacja.A trzymacie do 5 doby?
Przy tylu komórkach trochę tych zarodków będzie.
Teraz chcę embrioskop, dokładna obserwacja zarodkow, najlepszy transferowany na swieżo (jeśli nie odroczą mi teraz transferu przez hiperke) pozostałe ładne jeśli będą tez mrożone w 3 dniu. A jeśli zarodkow będzie duzo to te mniej pewne trzymane do 5 doby.
Koniczyna82
Na razie bardzo dobrze się tam czuję. Poprzednio byłam w Invimedzie.Uważam że zmiana kliniki na novum to dobry ruch. Gdzie się wczesniej leczyłaś?
@Iskra Ty chyba byłas w zeszłym roku na forum o iui -dobrze kojarze??
To nie ja.
Tutaj jest mój debiut jeżeli chodzi o fora
dżoasia
Kurde... a moze dopchaj sie progesteronem, lykaj nospe i lez, nie denerwuj sie w miare mozliwosci:*Doszedł kolejny objaw...braku ciąży...zaczęłam plamić
Dla formalności pojadę na betę, a wracając kupię flaszkę...wina...
Koniczyna82
Doszedł kolejny objaw...braku ciąży...zaczęłam plamić
Dla formalności pojadę na betę, a wracając kupię flaszkę...wina...
Jaszcze nic nie jest pewne, cała masa dziewczyn plami na tym etapie. Ty plamisz czy żywa krew? Mam nadzieję, że twoje labo szybko daje wynik...
Mala844
Zaangażowana w BB
A w jakim mieście w invimed?Na razie bardzo dobrze się tam czuję. Poprzednio byłam w Invimedzie.
Nie wiadomo co będzie, ile dojrzałych komórek, ile zarodkow. Nie, nie chce trzymać do 5 doby na pewniaka, ostatnim razem się sparzyliśmy na tym. Było 17 pobranych jajek, 12 zarodkow i wszystkie trzymane do 5 doby bo potrzebne były blastocysty do biopsji. Tyle ze w 5 dobie rano nie było blastek. I nie było pewności czy jakaś dotrwa. Myślałam ze dostanę zawału wtedy. No ale zaczęły się dzielić i w 6 dobie było 5 blastek z czego po badaniach 4 okazały się zdrowe. Każdy był w osobnym crio transferze i z jednego biochemiczna. Jeszcze jedna biochemiczna była latem z... inseminacji bo zakwalifikowaliśmy się do bezpłatnych badan klinicznych z jedna inseminacja.
Teraz chcę embrioskop, dokładna obserwacja zarodkow, najlepszy transferowany na swieżo (jeśli nie odroczą mi teraz transferu przez hiperke) pozostałe ładne jeśli będą tez mrożone w 3 dniu. A jeśli zarodkow będzie duzo to te mniej pewne trzymane do 5 doby.
Polecam essentiale forte na wątrobę jeść. Mi prawdopodobnie dzięki temu przy trzeciej procedurze hiperka odpuściła.
Powodzenia.
Kurde... a moze dopchaj sie progesteronem, lykaj nospe i lez, nie denerwuj sie w miare mozliwosci:*
Progesteronu mam dużo, cały czas jem spasmoline przeciw skurczom, na wkurw zjadłam czekoladę.
Będzie co ma być...
reklama
dżoasia
Spooko, w czekoladzie tez jest magnez zrob jutro moze tez progesteron razem z beta nie odpuszczaj jeszcze:*Progesteronu mam dużo, cały czas jem spasmoline przeciw skurczom, na wkurw zjadłam czekoladę.
Będzie co ma być...
Podziel się: