A jakiej wielkosci masz pecherzyk?Wczoraj miałam 16dpt. Tak, wybyczymy się, mam zamiar angielski podszkolic
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakiej wielkosci masz pecherzyk?Wczoraj miałam 16dpt. Tak, wybyczymy się, mam zamiar angielski podszkolic
Ja nie mam estrofemu.A teraz tylko luteinę estrofem witaminy i kwasik foliowy
Ja nie wiem jak beta rosnie.[emoji85] póki co żadnych planów, więc chyba dobrze.Ciesze się ze wszystko u Ciebie dobrze. No już zaczynałam się martwić twoja cisza. Już niedługo usłyszysz serduszka :* pozytywnie zazdroszcze.
U mnie sytuacja niepewna beta rośnie ale bardzo słabo...pomimo to walczymy do końca. Pecherzyk jest więc nadzieja umiera ostatnia.
Chyba wszystkie sterydy.A to encorton wpływa na cukier???
Kurczę...codziennie coś nowego się dowiaduję
Dokladnie. Ja tylko dyspozycje wydaje i najchetniej bym wstala i wszystko sama zrobila bo patrzec nie moge na jego ruchy[emoji16]Czyli teraz lezysz i pachniesz kochana a maz to twoj sluzacy
Hihihihihi skąd ja to znam!!!???Dokladnie. Ja tylko dyspozycje wydaje i najchetniej bym wstala i wszystko sama zrobila bo patrzec nie moge na jego ruchy[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciukiJa jestem już po pukcji czekam na wynik nietety miałam tylko trzy komórki to tylko jedna jest możliwa do zapłodnienia czekamy czy się podzieli