reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ok. Moze sie do niego jednak przekonam ;D

Transfer o 11.30.
Chyba 2dniowy. Nie wiem do konca jak to liczyc ale punkcje mialam w czwartek.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to 2dniowy :) no to jestem z Tobą myslami! I wiem że łatwo mówić ale nie stresuj się to dużo pomaga :) ja fakt przy pierwszej bardzo się spielam i pamiętam to jak dziś... masakra..a wczoraj to nawet nie wiedziałam kiedy już tylko dopiero jak zobaczyłam ta kropeczke na monitorku:) i jestem dobrej myśli ale w ogóle nie myślę o wczorajszym transferze jakoś wylaczylam myślenie:) mam porównanie co było przy pierwszym transferze w Białymstoku ;)

Kciuki zacisniete ✊✊✊

Hej. Dziś już żadnego bólu... Wczoraj dostałam jeszcze 2 kroplówki, dzisiaj szczepienie z immunoglobuliny ze względu na moją grupę krwi i do południa wyjdę. Jestem sama w sali, żal i smutek towarzyszy. Trzymajcie się ciepło!
To ze jestes sama to akurat dobrze, masz czas przezyc na swoj sposob zalobe i nie musisz patrzec na inne ciezarne kobiety. :*
Dobrze ze juz cie nie boli. Tulam:*

Tak to 2dniowy :) no to jestem z Tobą myslami! I wiem że łatwo mówić ale nie stresuj się to dużo pomaga :) ja fakt przy pierwszej bardzo się spielam i pamiętam to jak dziś... masakra..a wczoraj to nawet nie wiedziałam kiedy już tylko dopiero jak zobaczyłam ta kropeczke na monitorku:) i jestem dobrej myśli ale w ogóle nie myślę o wczorajszym transferze jakoś wylaczylam myślenie:) mam porównanie co było przy pierwszym transferze w Białymstoku ;)

Kciuki zacisniete ✊✊✊
Zylwia gdzie ty ten wylacznik znalazlas??!! Tez bym po transferze se wylaczyla myslenie;)

@zylwia @dżoasia szczerze Wam powiem, ze sie nie stresuje jakos wielce. Nie wiem. Chyba ogolnie do mnie nie do konca dociera co i jak... jakos cale to IVF jest takie nierealne dla mnie. Niby to przechodze a czuje sie jakbym byla gdzies obok...

Zylwia gdzie ty ten wylacznik znalazlas??!! Tez bym po transferze se wylaczyla myslenie;)
Ej ja naprawdę nie wiem co się stało... pamiętam jak wyjechaliśmy po transferze z Białegostoku to cały czas trzymałam się za brzuch w myślach mówiłam żeby kropek że mną został itd. I to samo robiłam w domu, trzymanie się za brzuch gadanie i w ogóle same wiecie ..
A teraz ?? Ja naprawdę sama jestem w szoku.. wyszlam sobie wczoraj z kliniki zaczelam rozmowe z mezem o jakis glupotach i w ogole ..nie wiem jak to się stało chętnie bym pomogła ale nie mam pojęcia.. :D

Embriolog zapytal przez telefon. Ja mowie ze nie wiem bo lekarz mi tego nie powiedzial. A on ze to nic to zeby spytac i powiedziec w sobote.
Wiesz po punkcji ja bylan troche przydzumiona po narkozie a nigdy tego nie przechodzilam wiec nie wiem co kiedy sie ustala... a dr G sam z siebie nic nie mowi.

Ja miałam jeszcze przed punkcja ustalone, ze jeden będzie podawany :) to Twoje 1 podejście?

@zylwia @dżoasia szczerze Wam powiem, ze sie nie stresuje jakos wielce. Nie wiem. Chyba ogolnie do mnie nie do konca dociera co i jak... jakos cale to IVF jest takie nierealne dla mnie. Niby to przechodze a czuje sie jakbym byla gdzies obok...

To zostań tam gdzie jesteś jak najdłużej...najlepiej do wizyty serduszkowej:)

reklama
Do góry