gosia321
Fanka BB :)
Mozna miec cukrzyce posterydowaA to encorton wpływa na cukier???
Kurczę...codziennie coś nowego się dowiaduję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozna miec cukrzyce posterydowaA to encorton wpływa na cukier???
Kurczę...codziennie coś nowego się dowiaduję
Tak to 2dniowy no to jestem z Tobą myslami! I wiem że łatwo mówić ale nie stresuj się to dużo pomaga ja fakt przy pierwszej bardzo się spielam i pamiętam to jak dziś... masakra..a wczoraj to nawet nie wiedziałam kiedy już tylko dopiero jak zobaczyłam ta kropeczke na monitorku i jestem dobrej myśli ale w ogóle nie myślę o wczorajszym transferze jakoś wylaczylam myślenie mam porównanie co było przy pierwszym transferze w BiałymstokuOk. Moze sie do niego jednak przekonam ;D
Transfer o 11.30.
Chyba 2dniowy. Nie wiem do konca jak to liczyc ale punkcje mialam w czwartek.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To ze jestes sama to akurat dobrze, masz czas przezyc na swoj sposob zalobe i nie musisz patrzec na inne ciezarne kobiety. :*Hej. Dziś już żadnego bólu... Wczoraj dostałam jeszcze 2 kroplówki, dzisiaj szczepienie z immunoglobuliny ze względu na moją grupę krwi i do południa wyjdę. Jestem sama w sali, żal i smutek towarzyszy. Trzymajcie się ciepło!
Zylwia gdzie ty ten wylacznik znalazlas??!! Tez bym po transferze se wylaczyla myslenieTak to 2dniowy no to jestem z Tobą myslami! I wiem że łatwo mówić ale nie stresuj się to dużo pomaga ja fakt przy pierwszej bardzo się spielam i pamiętam to jak dziś... masakra..a wczoraj to nawet nie wiedziałam kiedy już tylko dopiero jak zobaczyłam ta kropeczke na monitorku i jestem dobrej myśli ale w ogóle nie myślę o wczorajszym transferze jakoś wylaczylam myślenie mam porównanie co było przy pierwszym transferze w Białymstoku
Kciuki zacisniete
Ej ja naprawdę nie wiem co się stało... pamiętam jak wyjechaliśmy po transferze z Białegostoku to cały czas trzymałam się za brzuch w myślach mówiłam żeby kropek że mną został itd. I to samo robiłam w domu, trzymanie się za brzuch gadanie i w ogóle same wiecie ..Zylwia gdzie ty ten wylacznik znalazlas??!! Tez bym po transferze se wylaczyla myslenie
Hej Ewunka,Szukałam Cię
Na ciezarowkach zniklas
Ja miałam jeszcze przed punkcja ustalone, ze jeden będzie podawany to Twoje 1 podejście?Embriolog zapytal przez telefon. Ja mowie ze nie wiem bo lekarz mi tego nie powiedzial. A on ze to nic to zeby spytac i powiedziec w sobote.
Wiesz po punkcji ja bylan troche przydzumiona po narkozie a nigdy tego nie przechodzilam wiec nie wiem co kiedy sie ustala... a dr G sam z siebie nic nie mowi.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Może to dlatego ze program rządowy. U nas nie było problemu aby podać dwa zarodki.To moze mi sie cos kicka. Ja 2 procedury mialam w programie rzadowym to moze tam byly takie obostrzenia albo se cos do glowy przybrałam